• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım benim inşallah. valla canım her marka kullandım hemen hemen. ama şimdi kafam çok karıştı alttaki erken gebelik sabah yaptım üstekinide yeni yaptım ama çay felan içmiştim etkiler mi hiç bilmiyorum
Bence var canim insalllah yani ovulasyon testinde sivi tuketmeyin diyolar gebelik testini bilmiyorum da alttakinde cok belirgin cikmis yumurtlama gununu biliyosundur zaten silik bile cikmamis gayet net bence pozituf🤗babytime diye bir marka varmis sanirim ona kimse pek guvenmiyo yaniltici oluyomus birde sabah ilk idrarinla yaptiysan tamam

hala sevinemiyosun :) canim eger hatali olsa birinde cikar birinde cikmazdi onuda gectim erken gebelikte cikmazdi. sen hamilesin. adeti falan bekleme sevincini erteleme git kan ver ben eminim artik erken gebelikte de net cikmis

sivi ovulasyonu etkiler bunude etkilemesi soyle olsada cikmazdi oyle etkilerdi yani olumsuz yonde etkilerdi olunlu etkisi olmaz sivinin ay heycanlandim ne guzel hadi kan ver hadi :)

Bence var canim insalllah yani ovulasyon testinde sivi tuketmeyin diyolar gebelik testini bilmiyorum da alttakinde cok belirgin cikmis yumurtlama gununu biliyosundur zaten silik bile cikmamis gayet net bence pozituf🤗babytime diye bir marka varmis sanirim ona kimse pek guvenmiyo yaniltici oluyomus birde sabah ilk idrarinla yaptiysan tamam
üstteki marka o dediğin canım. diğerini ilk idrarla yaptım sonrada onu yapınca şaşırdım kaldım. muallakta yaşamak çok kötü

sivi ovulasyonu etkiler bunude etkilemesi soyle olsada cikmazdi oyle etkilerdi yani olumsuz yonde etkilerdi olunlu etkisi olmaz sivinin ay heycanlandim ne guzel hadi kan ver hadi :)
:) canım izin aldım öğlen gidicem. canım 2 yıldır karşılaşmadım ya böyle bişeyle değişik oldum 3 günün için 10 tane test yapmışım hesap et işte :KK48:

İleri hızın normalde kaç olması gerekir peki
a yazan var ya canim o bu testlerde ileri hiz. arastirmadim ama yerinde hiz hareketsiz falan diye devam ediyor. eskiden ileri hiz yuzde 32 olmali diyirlardi suan butun hareketin toplami 40 olmasi isteniyor. ama ileri hizim ne olursa olsun dusuk olmasi yumurtaya gitme gucunun olmamasi ve dogal olarak dollenmenin zorlasmasi anlamina geliyor. bizimde ileri hiz soeunumuz var ben sadece keciboynuzu ozu ve proxeed takviyesini kullaniyorum bitter cikolata nar muz kuruyemis bal polen ari sutu karisimida genel olarak sperme faydali seyler. bi kac sayfa oncesine ne icin ne kullanmk gerekiyor koymustum bi bakin isterseniz. doktor ne demisti size ?

Kızlar anlamıyorum bu tersten bilen varsa bana bi sorun varsa söyleyebilir mi lütfen bende bir senedir deniyoruz bu sperm sorunuyla karşılaştık

Eklentiler

• IMG_20191216141415.webp
    IMG_20191216141415.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar anlamıyorum bu tersten bilen varsa bana bi sorun varsa söyleyebilir mi lütfen bende bir senedir deniyoruz bu sperm sorunuyla karşılaştık
Canım sayınız az bi de morfoloji kötü çıkmış hız iyi gözüküyor düzelir inş takviyelerle çok çok kötü değil bence düzelebiliyor çünkü

a yazan var ya canim o bu testlerde ileri hiz. arastirmadim ama yerinde hiz hareketsiz falan diye devam ediyor. eskiden ileri hiz yuzde 32 olmali diyirlardi suan butun hareketin toplami 40 olmasi isteniyor. ama ileri hizim ne olursa olsun dusuk olmasi yumurtaya gitme gucunun olmamasi ve dogal olarak dollenmenin zorlasmasi anlamina geliyor. bizimde ileri hiz soeunumuz var ben sadece keciboynuzu ozu ve proxeed takviyesini kullaniyorum bitter cikolata nar muz kuruyemis bal polen ari sutu karisimida genel olarak sperme faydali seyler. bi kac sayfa oncesine ne icin ne kullanmk gerekiyor koymustum bi bakin isterseniz. doktor ne demisti size ?
Doktor bir sorun gözükmüyor bu hız gebeliğe engel değil dedi ama ürüolojiye gidin bence falan dedi ilerleyen zamanlarda varikosel olmaması için gidin ürüolojiye dedi

Back
X