• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sayınız az bi de morfoloji kötü çıkmış hız iyi gözüküyor düzelir inş takviyelerle çok çok kötü değil bence düzelebiliyor çünkü
sağol canım ileri hareket sıfırdır onu aştık bu morfoloji nasıl düzelir yada sayı nasıl artar bu testle aşılama olurmu

sağol canım ileri hareket sıfırdır onu aştık bu morfoloji nasıl düzelir yada sayı nasıl artar bu testle aşılama olurmu
ileri hareketi nasil yukselttiniz canim ? ileri sayfalara bi sey attim ben harekete ne ii gelir sayiya ne ii gelir morfolojiye ne ii gelir bi arkadas yazmis bende ondan alio yazmistim isterseniz ona bi bakin. yine yuklemeye calisiyim bulursam.

Screenshot_20191212-152112.webp

ileri hareketi nasil yukselttiniz canim ? ileri sayfalara bi sey attim ben harekete ne ii gelir sayiya ne ii gelir morfolojiye ne ii gelir bi arkadas yazmis bende ondan alio yazmistim isterseniz ona bi bakin. yine yuklemeye calisiyim bulursam.
havuç suyu havucu her türlü yemeği
Yoğurdu sütü cevizi vesaire hep köy ürünü tükettik bide keçi boynuzu pekmezi sabah akşam

Eklentiler

• IMG_20191023085540.webp
    IMG_20191023085540.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 56
havuç suyu havucu her türlü yemeği
Yoğurdu sütü cevizi vesaire hep köy ürünü tükettik bide keçi boynuzu pekmezi sabah akşam
anladim canim cok tesekkur ederim. havuctan korkuyorum sigarayla ikisi ters etki yaratir diye okumustum sizin esiniz kullaniyor muyfu sigara ?

takviye ilac kullandiniz mi canim yada bitkisel kurler ?
2017 de ameliyat olmuştu ameliyattan sonra x nondo kullanmıştı günde 2 kasık keçiboynuzu pekmezi içti 3 milyondan 16 milyona çıkmıştı sonrada birşey kullanmadı 2 defa aşılama yaptirdik ikiside tutmadı
20191215_171023.webp

2017 de ameliyat olmuştu ameliyattan sonra x nondo kullanmıştı günde 2 kasık keçiboynuzu pekmezi içti 3 milyondan 16 milyona çıkmıştı sonrada birşey kullanmadı 2 defa aşılama yaptirdik ikiside tutmadı Eki Görüntüle 2566170
sayi ve hiz az varikoselden sonra mi boyle oldu canim sonuclariniz peki sonradan neden bi sey yapmadiniz yani asilama yerime ilaclar kurler kullanmayi hic denemediniz mi ?

Arkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu

Eklentiler

• 20191217_180451.webp
    20191217_180451.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 79
sayi ve hiz az varikoselden sonra mi boyle oldu canim sonuclariniz peki sonradan neden bi sey yapmadiniz yani asilama yerime ilaclar kurler kullanmayi hic denemediniz mi ?
Varikosel ameliyatı olacağı zaman 3 milyondu ameliyat olduktan 3 ay sonra 16 milyon çıktı canım eşim sevmiyor ameliyattan sonraki 3 ay boyunca bile zorla icirmistim pekmezden kürden herşeyden tiksiniyor yemiyor da icmiyorda bu cuma ürolojiden randevu aldık tekrar ölçüm yaptıracazyaptıracaz bakalım bakalım suan ki durum neymis

Arkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu
Maşallah gerçekten çok sevindim bolbolbol dua et hayırlısıyla inşallah bizlerde bebis haberini alalım tebrik ederim canım benim YÜCE RABBİM ALLAH C.C hayırlısıyla inşallah kucağına almayıda nasip eylesin

inanilmaz sevindim ya nasil guzel bi mucize. lutfen musait olunca bi kac soeumuza cevp verirseniz cok sevinirim

Varikosel ameliyatı olacağı zaman 3 milyondu ameliyat olduktan 3 ay sonra 16 milyon çıktı canım eşim sevmiyor ameliyattan sonraki 3 ay boyunca bile zorla icirmistim pekmezden kürden herşeyden tiksiniyor yemiyor da icmiyorda bu cuma ürolojiden randevu aldık tekrar ölçüm yaptıracazyaptıracaz bakalım bakalım suan ki durum neymis
anladim canim.kullanmalari gerekiyor iste mecburlar aslinda en azinda ilac alin urolog yonlendirir sizi artik benimkide cok nazlanarak yiyor cogu zaman atliyor.

Back
X