• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İkisinde de hareketli sperm oranı ve ileri hareketli sperm oranı küsüratına kadar aynı. Öyle olunca da ileri hareketli sperm sayısı çok çok düşmüş oluyor. Değişkenlik olur ama bu kadarı da çok fazla değil mi?
dogru canim fark buyuk kullanilan bi sey mi zarar mi verdi acaba. yada ne biliyim bi hastalik falan dusurur grip gibi enfeksiyon gibi aklimada baska bi sebep gelmiyor

konulari karistirirken okudum kizlar siz gormezsenid diye burayada yapistirdim.
1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)

Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.

2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺

biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorum 😀 bide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi 😛
sperm testinden anlar msnz acaba 🤗

canim anlamak demeyelim ama iste gidip geldigimiz doktorlardan ogrendiklerim nette takip ettigim doktorlara sordugum sorular arastirdiklarim burda okuduklarim konusunda bilgi paylasimi yapabiliriz.
Ben sperm testini paylaşim ne kadar bilirsen yorumla olur mu 🙂

Sperm testini anladığın kadar yorumla canım ☺️

Eklentiler

• P_20191212_185054_1.webp
    P_20191212_185054_1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 74
Sperm testini anladığın kadar yorumla canım ☺️
Cnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derim
Sayınız da düşük ama sayı her ay farklı cıkabilir vitaminlerle yukselebilir ama morfoloji yukselmiyor malesef. 4 ve üzeri normali sizin 2 arada cok yok ama yukselmiyor işte

Cnm asılama onerirlerse kabul etme morfoloji 2 ile asılama da hamile kalma oranın yok gibi birsey. Vakit kaybeden tüp deneyin derim
Sayınız da düşük ama sayı her ay farklı cıkabilir vitaminlerle yukselebilir ama morfoloji yukselmiyor malesef. 4 ve üzeri normali sizin 2 arada cok yok ama yukselmiyor işte
yanlış çıkma ihtimali olabilir mi acaba

Yanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor

Bence de morfoloji düzelebiliyor öyle hamile kalan da çok okudum burda
Zaten aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok yaşınız küçükse 6 ay takviyelerle doğal deneyin değilse ve durumunuz müsaitse tüp bebeğe yönlenin çünkü tüp bebek zor bir süreç özellikle kadın için

Zaten aşılamanın normal ilişkiden bir farkı yok yaşınız küçükse 6 ay takviyelerle doğal deneyin değilse ve durumunuz müsaitse tüp bebeğe yönlenin çünkü tüp bebek zor bir süreç özellikle kadın için
Yaşım 27

2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺

biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorum 😀 bide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi 😛
Bende hikayemi yazayim 1.5 yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyo kaynanamgil bana içirmediği şey kalmadi doktora götürdüler en son hiç birşeyim yoktu bütün testleri yaptirdilar. Sonra eşime baktirdilar ve doktor ona varikosel demiş ama 1 ay boyunca benden saklamişlar eşimin sorununu sonra eşimin sonuçlari geçti elime ve ben o gün öğrendim o kadar üzüldüm ki herkesin benden saklamasına ve sordum niye sakladiniz diye sonra bana kizdilar ailene söylersen öldürürüz diye ve sonra eşim ameliyat oldu herkese fitiktan oldugunu söylediler ve şuan eşim 9 aydir ameliyat olalı sonuçlari çok güzel 40 milyon oldu spermleri ameliyattan önce 7 milyondu

Yanlış yönlendirmeyin bence morfolojisi 2 olup doğal yolla hamile kalanı çok gördüm burada bizimki 0 morfoloji yinede tüp bebek demedi doktor
Biliyorum cnm doktorlar oyle diyor biz kaan aydos a gittik onunda yorumu boyle oldu
Normal yolla olabilir ama surec uzayacaktır dedi. Normal oran 4 ve üzeridir altında olup hamile kalanlar mucizeyi yasamıslar
6 yıldır bu işin işindeyim sayısız makale okudum bununla ilgili. Bizim ki %1 morfoloji ve tüp bebekte bile embriyo 1 tane cıkıyor anca
Embriyologların soylediği tek sey morfolojik olarak cok kotu ve bu kalıtsal bir hastalık tedavisi yok.

Back
X