Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim hiz %35 ama olmaynca olmuyor. Ama zaten takviyeler etki etmiyorsa varikoselden supheleniyorlar. Benm esimde grade 1di.
Yoktu yani. 2 3 kez genel testlerini tekrarladik ameliyat karari icin. Aynu cikti.
Yani nasip. Hiz bazende cok inatci artmiyor

bende bundan korkuyorum ama kalbimi karartmak istemiyorum insallah Allah buyuk hergun kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bi suru dua ediyorum insallah dua da inanmakta cok onemli tedavi anlaminda elimizden geleni yapicaz olmazsa asilamaya gecicez vericek olan Allah vermezse asilamdada vermez tup bebekte de verecek oluncada bu sonuclarla bile olan bi suri kisi var.
benim bildigim hiz %32 olunca normal kabul ediliyor ama suan bi cok doktor toplam hizi yuzde 32 baz aliyor.
evlenmeden cocuk hemen yapilinca oluyor zannediyordum

Tabiki dua ve guzel niyetle yedir herseyi.
Dua en güclu tesirli ilactir.
Allah ol der olur öl der ölür.
Tedbiri alip takdiri allaha birakicaz.
Bende aşilama yaptirdim 1 kere.
Hiz % 85 e cikti yikama sonrasi.
Ama gene olmadi.
Yani nasip. Tup bebekle ilk denememizde sonuclanmasada pozitif gorduk umutlandik.
2ncisi insallah sıki tutunur.
Sirasiyla kendinizi cok uzmeden deneyin hic belli olma ne olacagi

Yediriyorum keçi boynuzu ve keçi boynuzu özü ballı çerez nar fındık yediriyorum bakalım umudum var kısmet olur hepimize inşallah

Reactions: H M
Acikcasi benm deli gibi cocuk hayallerim yoktu evliliģin sorumluluģ vs daha cok aklimdaydi. Taa ki şu 2 sene de gercrktrn istedigimi anladim.

Diğer test nasıl bakabilir misiniz

Diğer ultrason kağıdına bakabilirmisiniz

Yasin genc olur insallah. Yas her zaman avantajdir unutma.
Diger kağidini gormedim atarmisin buraya
Attım genç ama insan bekliyo. 1sene 3 aydır evliyim senin yaşın kaç

Attım genç ama insan bekliyo. 1sene 3 aydır evliyim senin yaşın kaç
Yok bekleyebilir isteyebilirsin elbette.
Demek istediğim avantaj yas genc olunca bazi seyler daha cok işe yariyor.tedaviye daha iyi cevap verilebiliyor. Istisnalar mevcut tabiki ama genel olarsk oyle. Ben 29 yasindayim

bende 28e girecem 5 gun sonra uzuluyorum vallahi olmazsa diye 2. 3. su var bunu hayirlis bakalim :)
canim bi sorun yok sonucunda insllah yesirsiklerinde sonuc verir ilerleme gorursunuz.

Reactions: H M
bende 28e girecem 5 gun sonra uzuluyorum vallahi olmazsa diye 2. 3. su var bunu hayirlis bakalim :)
canim bi sorun yok sonucunda insllah yesirsiklerinde sonuc verir ilerleme gorursunuz.
Ilki dogursak 2 yi filan sora sira da.
Bi ilki olsa :))

Şimdi adet oldum. Esime nasil solicem diye dusunuyorum

Selam kizlar foto nasil ata bilirim buraya fotoğrafı buraya surukle birak diyor ama nasil surukleyeyim olmuyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…