Bizim hiz %35 ama olmaynca olmuyor. Ama zaten takviyeler etki etmiyorsa varikoselden supheleniyorlar. Benm esimde grade 1di.valla canim benim arastirmalarima gore hiz onemli sayi 30 milyon olup hizi yuksek olanlari. hamile kalma olasiligi daha fazla cunku spermin aldigi yol biraz zor bi yok tuycuklerden ilerleyerek yumurtaya ulasiyor oda yetmiyor delip icine girmesi gerekiyor burdada hizli hareket onemli. biz hareketsizlerin cogunu yavas harekete cevirdik hizli hareket problemimiz hala var sizinde hizi artirmak icin yapmaniz gerekiyor istersen ozel macunlar hazirlat guvemilir aktarlardan evde havuc suyu icir hic olmadi havuc yesin bitter cikolota muz ve nar gunluk aksam meyve tabaginizda olsun onun disinda biz ilk ay sperra kullandik ben onuda oneririm proxees plus kullaniyoruz bu ay ama test etmedik onu henuz.
bende bundan korkuyorum ama kalbimi karartmak istemiyorum insallah Allah buyuk hergun kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bi suru dua ediyorum insallah dua da inanmakta cok onemli tedavi anlaminda elimizden geleni yapicaz olmazsa asilamaya gecicez vericek olan Allah vermezse asilamdada vermez tup bebekte de verecek oluncada bu sonuclarla bile olan bi suri kisi var.Bizim hiz %35 ama olmaynca olmuyor. Ama zaten takviyeler etki etmiyorsa varikoselden supheleniyorlar. Benm esimde grade 1di.
Yoktu yani. 2 3 kez genel testlerini tekrarladik ameliyat karari icin. Aynu cikti.
Yani nasip. Hiz bazende cok inatci artmiyor
Tabiki dua ve guzel niyetle yedir herseyi.bende bundan korkuyorum ama kalbimi karartmak istemiyorum insallah Allah buyuk hergun kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bi suru dua ediyorum insallah dua da inanmakta cok onemli tedavi anlaminda elimizden geleni yapicaz olmazsa asilamaya gecicez vericek olan Allah vermezse asilamdada vermez tup bebekte de verecek oluncada bu sonuclarla bile olan bi suri kisi var.
benim bildigim hiz %32 olunca normal kabul ediliyor ama suan bi cok doktor toplam hizi yuzde 32 baz aliyor.
evlenmeden cocuk hemen yapilinca oluyor zannediyordum
Yediriyorum keçi boynuzu ve keçi boynuzu özü ballı çerez nar fındık yediriyorum bakalım umudum var kısmet olur hepimize inşallahvalla canim benim arastirmalarima gore hiz onemli sayi 30 milyon olup hizi yuksek olanlari. hamile kalma olasiligi daha fazla cunku spermin aldigi yol biraz zor bi yok tuycuklerden ilerleyerek yumurtaya ulasiyor oda yetmiyor delip icine girmesi gerekiyor burdada hizli hareket onemli. biz hareketsizlerin cogunu yavas harekete cevirdik hizli hareket problemimiz hala var sizinde hizi artirmak icin yapmaniz gerekiyor istersen ozel macunlar hazirlat guvemilir aktarlardan evde havuc suyu icir hic olmadi havuc yesin bitter cikolota muz ve nar gunluk aksam meyve tabaginizda olsun onun disinda biz ilk ay sperra kullandik ben onuda oneririm proxees plus kullaniyoruz bu ay ama test etmedik onu henuz.
Acikcasi benm deli gibi cocuk hayallerim yoktu evliliģin sorumluluģ vs daha cok aklimdaydi. Taa ki şu 2 sene de gercrktrn istedigimi anladim.bende bundan korkuyorum ama kalbimi karartmak istemiyorum insallah Allah buyuk hergun kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bi suru dua ediyorum insallah dua da inanmakta cok onemli tedavi anlaminda elimizden geleni yapicaz olmazsa asilamaya gecicez vericek olan Allah vermezse asilamdada vermez tup bebekte de verecek oluncada bu sonuclarla bile olan bi suri kisi var.
benim bildigim hiz %32 olunca normal kabul ediliyor ama suan bi cok doktor toplam hizi yuzde 32 baz aliyor.
Diğer test nasıl bakabilir misinizbende bundan korkuyorum ama kalbimi karartmak istemiyorum insallah Allah buyuk hergun kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bi suru dua ediyorum insallah dua da inanmakta cok onemli tedavi anlaminda elimizden geleni yapicaz olmazsa asilamaya gecicez vericek olan Allah vermezse asilamdada vermez tup bebekte de verecek oluncada bu sonuclarla bile olan bi suri kisi var.
Diğer ultrason kağıdına bakabilirmisinizTabiki dua ve guzel niyetle yedir herseyi.
Dua en güclu tesirli ilactir.
Allah ol der olur öl der ölür.
Tedbiri alip takdiri allaha birakicaz.
Bende aşilama yaptirdim 1 kere.
Hiz % 85 e cikti yikama sonrasi.
Ama gene olmadi.
Yani nasip. Tup bebekle ilk denememizde sonuclanmasada pozitif gorduk umutlandik.
2ncisi insallah sıki tutunur.
Sirasiyla kendinizi cok uzmeden deneyin hic belli olma ne olacagi
Benimki 22Yasiniz kac kizlar.
Yasin genc olur insallah. Yas her zaman avantajdir unutma.Diğer ultrason kağıdına bakabilirmisiniz
Yasin genc olur insallah. Yas her zaman avantajdir unutma.
Diger kağidini gormedim atarmisin buraya
Attım genç ama insan bekliyo. 1sene 3 aydır evliyim senin yaşın kaçYasin genc olur insallah. Yas her zaman avantajdir unutma.
Diger kağidini gormedim atarmisin buraya
Reflu yok diyor.
Yok bekleyebilir isteyebilirsin elbette.Attım genç ama insan bekliyo. 1sene 3 aydır evliyim senin yaşın kaç
Ilki dogursak 2 yi filan sora sira da.bende 28e girecem 5 gun sonrauzuluyorum vallahi olmazsa diye 2. 3. su var bunu hayirlis bakalim :)
canim bi sorun yok sonucunda insllah yesirsiklerinde sonuc verir ilerleme gorursunuz.
Oraya suruklemicen. Ustune tikla o yazinin foto sececgin yer cikar.Selam kizlar foto nasil ata bilirim buraya fotoğrafı buraya surukle birak diyor ama nasil surukleyeyim olmuyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?