Oraya suruklemicen. Ustune tikla o yazinin foto sececgin yer cikar
Tikliyorum ama olmuyor hic biwey degismiyor
Yapiyorum onları cikmiyor fotoğraf surukleyede tikliyorum hic biwey ollmuyirYorum yazma kisminda yukarda gulen yuzun yaaninda tablo var ona tikla cikan fotograf surukle kisminada bas cikuyor bende cikiyor.
canim google gir ordan kadinlar kulubunun sitesine gir orsan yukleyebilirsinYapiyorum onları cikmiyor fotoğraf surukleyede tikliyorum hic biwey ollmuyir
ben genelde agladigim icin esim anliyor hic konusmadan sariliyoruz bi sure sonra geciyor ☺Şimdi adet oldum. Esime nasil solicem diye dusunuyorum
Çok şükür canım inanıyorum ben iyi olacağına bu ayda ümidim var nerdeyse yumurtalık günüm biticek sanki kasıklarım mı rahmimde bi sızı var yürürken hissediyorum adet olcak hissi geliyoReflu yok diyor.
Bi skntı gozukmuyor dopler sonucunda canm
Zaten yok demis doktor.
Ben anladım ne demek istediğiniYok bekleyebilir isteyebilirsin elbette.
Demek istediğim avantaj yas genc olunca bazi seyler daha cok işe yariyor.tedaviye daha iyi cevap verilebiliyor. Istisnalar mevcut tabiki ama genel olarsk oyle. Ben 29 yasindayim
Umudunu hic yitirme. Rabbim ol dedimi olucak insallah.Ben anladım ne demek istediğiniyaş avantaj yinede Allah göstermesin uzun sürmesiden korkuyorum sen benden büyüksün bu süreçte destek olalım birbirimize
canım msj için yazdığın yerde dosya ekle yazıyo oraya tıkla direk galeriye girerYapiyorum onları cikmiyor fotoğraf surukleyede tikliyorum hic biwey ollmuyir
cok teseklur ederiz bizimle tecrubelerinizi paylastiginiz icin Allah bizede kismet eder insallah.Selam arkadaşlar yazılanları çok okuyamadım sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim. 5 sene önceydi eşimde de çıktı sperm sayısı çok azdı hareketlisini falan ya da sayılarını hatırlayamıyorum şimdi. Dr bu koşullarda doğal yolla hamile kalabilmeniz imkansız demiyorum ama çok zor dedi. Daha geçtik yeni evli sayılırdık çok bilgi sahibi de değildik. Netten araştırmaya başladım keçiboynuzu kürü yaptık kaynatıp suyu içilenden. Saraçoğlu diyor ki pekmezini de özünü de içseniz suyu kadar etkili olmaz. O yüzden düzenli şekilde uyguladık kürü. Aynı zamanda keçiboynuzu pekmezi de içti eşim sabah akşam. Birkaç ay sonra Allah ın izniyle hamile kaldım. Şöyle de birşey var erkeğin sperm sayısını etkileyen çok faktör var yaşam tarzındaki değişikliklerle iyiye gidebilir durumlar diyorlar okuduğum yazılarda. Ki şu an 2. ye hamileyim ve herhangi birşey uygulamadık. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Gönlünüze göre versin tez zamanda..
sperm besleyen bazi meyve sebzeler var canim onlarida gunluk yasaminizda tuketebilirsiniz havuc suyu cok iyi geliyor dige okudum bu kac yerde ama sigara kullananlarsa ters etki yarattigini soylemis saracoglu. baskada pek bi sey yok canim genelde hep ayni seyler bal polen ari sutu karisimi kullanabilirsin. ilac takviyeside tercihinize kalmis ben sperreden 1 ayda etki gordum proxeed da kullanan cok fazla kisi var vitaminler ayni icinde almak istersen sen bilirsinİyi geceler bende çocuk isteyip sperm azlığıyla tanışanlardanım çakşır kökü suyu kullanıyoruz keçi boynuzu özüyle beraber. Bakalım hayırlısı. Bu kür haricinde sizin bildiğiniz sperm arttırıcı yöntemler varmı
Devlete mi gittin :)evet canim kadin dogumcu seni hic muayene etmez o zaman :) 3. ayimizda gittik gonderdi 6. agimizda gittik go derdi 10. ayimizda gittik yine gonderdi tam 1 yil olsundiye tutturdu resmen bakalim 2 ay sonra ne deyip gonderecek
evet zaten benim yasadigim sehirde ozel hastane de yok :)Devlete mi gittin :)
O yüzdendir canım özel olsa parasına bakar doktorunu degistirseydin keşkeevet zaten benim yasadigim sehirde ozel hastane de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?