Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz morfiloji baktirmadigimizdan ona hic dikkat etmemisim evet 0 mis insallah kullandiklariniz ise yarar kizlar bende kendime elenatal alcam onu kullanmaya baslicam doktora sorsam gerek yok der benin doktr zaten her gittigimda kucuksun deyip duruyor 28 yasindayim daha ne kadat buyuyeceksem

Bizimde morfoloji 0 sayı ve hareket poroblemimiz var hareketimiz 0 dan 33 yükseldi ancak yeterli değil bende bu ay keçiboynuzu özü denicem inşallah şifa olur rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Bizimde morfoloji 0 sayı ve hareket poroblemimiz var hareketimiz 0 dan 33 yükseldi ancak yeterli değil bende bu ay keçiboynuzu özü denicem inşallah şifa olur rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Nasıl yükselttiniz öyle

biz morfiloji baktirmadigimizdan ona hic dikkat etmemisim evet 0 mis insallah kullandiklariniz ise yarar kizlar bende kendime elenatal alcam onu kullanmaya baslicam doktora sorsam gerek yok der benin doktr zaten her gittigimda kucuksun deyip duruyor 28 yasindayim daha ne kadat buyuyeceksem
Kadın dogumcu mu diyor öyle? Ben 23 yaşındayım bana ne der acaba 😂

sana özelden yazmak istedim ama yazamadım

sana özelden yazmak istedim ama yazamadım

dna hasarina baktirdiniz mi peki ?
Baktirmadik canim. Yumurtalarimin coğu dollendi 17 tanesi.
10 tanesi de 5.gune geldi.
Digerleri 3.gun
Doktor ilk gebeliklerde olabilir dedi
Yani dna hasariyla filan ugrasamicam diye yaptirmadik ama biz cok sey kullandik. Sayimiz hizimiz bircok seyimiz iyi. Morfoloji 2 sadece.

Bizim sonuçlar nasıl kızlar kafayı yiycem hiç bişey anlamıyorum dr ileri hareket sayısının 26 olmasının gerektiğini söyledi

IMG_20191208_195259.webp

Hiz onemli ama insn hizlada bitmiyor mesele.
Yani bu hizla hamile kalan da cok. Takviye alin bi kac 1 ay sonunda bile fayda alirsiniz belki. Hiziniz hic artmiyorsa varikosel olabilir hizi dusuruyor. Muayene filan oldumu esiniz.
Varikosel derecesi kac. Dopler filsn temiz ciktimi.

valla canim benim arastirmalarima gore hiz onemli sayi 30 milyon olup hizi yuksek olanlari. hamile kalma olasiligi daha fazla cunku spermin aldigi yol biraz zor bi yok tuycuklerden ilerleyerek yumurtaya ulasiyor oda yetmiyor delip icine girmesi gerekiyor burdada hizli hareket onemli. biz hareketsizlerin cogunu yavas harekete cevirdik hizli hareket problemimiz hala var sizinde hizi artirmak icin yapmaniz gerekiyor istersen ozel macunlar hazirlat guvemilir aktarlardan evde havuc suyu icir hic olmadi havuc yesin bitter cikolota muz ve nar gunluk aksam meyve tabaginizda olsun onun disinda biz ilk ay sperra kullandik ben onuda oneririm proxees plus kullaniyoruz bu ay ama test etmedik onu henuz.

Kadın dogumcu mu diyor öyle? Ben 23 yaşındayım bana ne der acaba 😂
evet canim kadin dogumcu seni hic muayene etmez o zaman :) 3. ayimizda gittik gonderdi 6. agimizda gittik go derdi 10. ayimizda gittik yine gonderdi tam 1 yil olsundiye tutturdu resmen bakalim 2 ay sonra ne deyip gonderecek 😀

Hiz onemli ama insn hizlada bitmiyor mesele.
Yani bu hizla hamile kalan da cok. Takviye alin bi kac 1 ay sonunda bile fayda alirsiniz belki. Hiziniz hic artmiyorsa varikosel olabilir hizi dusuruyor. Muayene filan oldumu esiniz.
Varikosel derecesi kac. Dopler filsn temiz ciktimi.
eşim muaniye oldu hem elle hem ultrasonnla görünürde bişey çıkmadı temiz çıktı onun kide var birde ona bakın inşallah olur canım nar yediriyorum keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü ballı macun muzlu süt yapıyorum fındık yediriyorum bakalım kısmet artık

Back
X