- 23 Kasım 2017
- 959
- 429
- 103
Senin morfoloji de sıfır benimki gibi umarım düzelir de bana umut olursun :)Tabiki hemen atıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin morfoloji de sıfır benimki gibi umarım düzelir de bana umut olursun :)Tabiki hemen atıyorum
Nasıl yükselttiniz öyleBizimde morfoloji 0 sayı ve hareket poroblemimiz var hareketimiz 0 dan 33 yükseldi ancak yeterli değil bende bu ay keçiboynuzu özü denicem inşallah şifa olur rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Kadın dogumcu mu diyor öyle? Ben 23 yaşındayım bana ne der acababiz morfiloji baktirmadigimizdan ona hic dikkat etmemisim evet 0 mis insallah kullandiklariniz ise yarar kizlar bende kendime elenatal alcam onu kullanmaya baslicam doktora sorsam gerek yok der benin doktr zaten her gittigimda kucuksun deyip duruyor 28 yasindayim daha ne kadat buyuyeceksem
Promen k kullandık 3 ay zeytin yağında incir yedi her sabah birde macunhane diye bir sayfadan macun aldık bu ayda keçiboynuzu denicemNasıl yükselttiniz öyle
Çok güzel yükselmiş daha da yükselir inşallahPromen k kullandık 3 ay zeytin yağında incir yedi her sabah birde macunhane diye bir sayfadan macun aldık bu ayda keçiboynuzu denicem
sana özelden yazmak istedim ama yazamadımbiz morfiloji baktirmadigimizdan ona hic dikkat etmemisim evet 0 mis insallah kullandiklariniz ise yarar kizlar bende kendime elenatal alcam onu kullanmaya baslicam doktora sorsam gerek yok der benin doktr zaten her gittigimda kucuksun deyip duruyor 28 yasindayim daha ne kadat buyuyeceksem
sana özelden yazmak istedim ama yazamadımbiz morfiloji baktirmadigimizdan ona hic dikkat etmemisim evet 0 mis insallah kullandiklariniz ise yarar kizlar bende kendime elenatal alcam onu kullanmaya baslicam doktora sorsam gerek yok der benin doktr zaten her gittigimda kucuksun deyip duruyor 28 yasindayim daha ne kadat buyuyeceksem
Baktirmadik canim. Yumurtalarimin coğu dollendi 17 tanesi.dna hasarina baktirdiniz mi peki ?
Testiniz nerede?Bizim sonuçlar nasıl kızlar kafayı yiycem hiç bişey anlamıyorum dr ileri hareket sayısının 26 olmasının gerektiğini söyledi
İnşallah tüp bebek için daha erken diye düşünüyoruz o yüzden takviyeler devamÇok güzel yükselmiş daha da yükselir inşallah
Testiniz nerede?
Burda
Hiz onemli ama insn hizlada bitmiyor mesele.
valla canim benim arastirmalarima gore hiz onemli sayi 30 milyon olup hizi yuksek olanlari. hamile kalma olasiligi daha fazla cunku spermin aldigi yol biraz zor bi yok tuycuklerden ilerleyerek yumurtaya ulasiyor oda yetmiyor delip icine girmesi gerekiyor burdada hizli hareket onemli. biz hareketsizlerin cogunu yavas harekete cevirdik hizli hareket problemimiz hala var sizinde hizi artirmak icin yapmaniz gerekiyor istersen ozel macunlar hazirlat guvemilir aktarlardan evde havuc suyu icir hic olmadi havuc yesin bitter cikolota muz ve nar gunluk aksam meyve tabaginizda olsun onun disinda biz ilk ay sperra kullandik ben onuda oneririm proxees plus kullaniyoruz bu ay ama test etmedik onu henuz.
evet canim kadin dogumcu seni hic muayene etmez o zaman :) 3. ayimizda gittik gonderdi 6. agimizda gittik go derdi 10. ayimizda gittik yine gonderdi tam 1 yil olsundiye tutturdu resmen bakalim 2 ay sonra ne deyip gonderecekKadın dogumcu mu diyor öyle? Ben 23 yaşındayım bana ne der acaba![]()
eşim muaniye oldu hem elle hem ultrasonnla görünürde bişey çıkmadı temiz çıktı onun kide var birde ona bakın inşallah olur canım nar yediriyorum keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü ballı macun muzlu süt yapıyorum fındık yediriyorum bakalım kısmet artıkHiz onemli ama insn hizlada bitmiyor mesele.
Yani bu hizla hamile kalan da cok. Takviye alin bi kac 1 ay sonunda bile fayda alirsiniz belki. Hiziniz hic artmiyorsa varikosel olabilir hizi dusuruyor. Muayene filan oldumu esiniz.
Varikosel derecesi kac. Dopler filsn temiz ciktimi.