Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım numarasını bana da yazar mısın? ne kadar fiyat ödedin?

morfoloji durumunuz neydi peki

Canım verdiğim numarayı aradın değil mi
canim bana diyosan ben aradim siparisimi hazirliyorlar heralde bugun gonderilir. banada hazirlamak istedi esimin degerkeri ii geldi diye tahmin ediyorum insallah bizde faydasini goruruz senn sayende ☺
Kızlar bende spermiyogram testini atsam yorum yapabilir misiniz?
atabilirsin canim ?

Kızlar selam, bizim ileri hızımız toplam hızımız iyi, sayımız yüksek değil ama yeterli dedi doktor, daha fazla olursa dahada iyi olur dedi
Morfolojimiz 2 doktor önemi yok desede, araştırmalarıma göre büyük etkisi varmış, hatta tüp bebek tutmayanlara açıklama olarak morfoloji düşüklüğü deniliyormuş ki benin arkadaşlarımda da öyle oldu,
Abiyi arayıp macun için görüşmeye eşim yanaşmıyor, ben bu morfolojiyi nasıl yükseltecem hiç bilmiyorum

canim morfoloji icin bi urun hic bilmiyorum doktor vermedi mi bi ilac bu erkeklerde bi tuhaf hem sorunkari var hem bide sacma sapan kurallari var bizde olsa biz elimizden geleni yapardik onlarda olunca onlar yapmak zorunda valla ben esime soledim nazlanmaya hakki yok ikimizi etkiliyorsa eger bu yapacak elinden geleni tabi daha kibar anlattim :) konusup ikna et illaki o macun olmasada olur kalitesi artikca duzelir belki ona gore beslensin bide moefoloji iicn acilan konukar var belki sana daha faydali olur

Vallahi sorma aklımı kaçırmak üzereyim, o konuyada baktım ama yaptığım şeyler gıdım ilerleme yk, hayırlısı bakalım
Bu abinin macunları ortalama ne kadar acaba

Vallahi sorma aklımı kaçırmak üzereyim, o konuyada baktım ama yaptığım şeyler gıdım ilerleme yk, hayırlısı bakalım
Bu abinin macunları ortalama ne kadar acaba
her soruna gore degisiyor canim 200 250 falan ama ben bi kac yerden arastirdim 400den asagi bulamadim bana uygun geldi Allah buyuk insallah guvenilirdir. arkadas taniyor bizde ona guvenip siparis verdik ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…