Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen kuzum bende bazı doktorların sigara içenleri muayene bile etmediğini duydum o kadar önemli yani. İnşallah sizin durum takviye keçiboynuzu vs kullanarak düzelir ya

insallah canim sen napiyorsun simdilerde tup bebek icim bi hazirlik var mi ? y
Evet canım bugün eşimle heyet raporu için hazırladığımız evrakları teslim ettik haftaya cuma rapor çıkar dediler cumartesi günüde tüp bebek için istanbula gideceğiz doktorla ilk görüşmemizi yapacağız nasıl bir yol izleriz onu konuşuruz ve tahlil sonuçlarımızı değerlendirir sanırım

Canımm şimdi eski mesajlara bakıyordum da eşinizin değerleri bence iyi ya siz isteyeli kaç ay oldu.
ilk degerlerine baktin mi canim ? ocakta ben vajinismusu yenince iliski oldu ama o zamanlar kremler kayganlastiricilar kullandik bi kac ay ama hic korunmadikta tam bir yil sayilmasada 9 10 ay oldu. ikinci degere zaten doktorlarda ii dedi ama ilkinde toplam hareket 30kusurdu onunda cogu yavas hareketti. simdi toplam 60 oldu yine cagu yavas ama hareket artti.

cok heycanli ya.

İlk değerleri görmedim canım düzeldiyse olur inş yakın zamanda
ayni yerdeydide fark etmediniz belki bende bole olunca acaba bende de bosunami esimde zaman kaybettik diyorum ama ben ilk degere gore olmadigini dusunuyorum duzelttikten sonraki ilk aydi bu olmazsa diger ay bende rahim filmi cektircem

ayni yerdeydide fark etmediniz belki bende bole olunca acaba bende de bosunami esimde zaman kaybettik diyorum ama ben ilk degere gore olmadigini dusunuyorum duzelttikten sonraki ilk aydi bu olmazsa diger ay bende rahim filmi cektircem
Çektir bence canım benim de hafif tıkanıklık varmış çekerken açıldı dedi doktor .

Çektir bence canım benim de hafif tıkanıklık varmış çekerken açıldı dedi doktor .
vajinismusu tekrr tetikler diye korkuyorum ben esimle bile cok kontrollu yasiyorum simdi doktor dikkat etmezde kotu bi muamele yaparsa diye cekiniyorum acikcasi

vajinismusu tekrr tetikler diye korkuyorum ben esimle bile cok kontrollu yasiyorum simdi doktor dikkat etmezde kotu bi muamele yaparsa diye cekiniyorum acikcasi
Canım öyle korkun varsa anestezili çektir ben de stres yaptım da bir şeyi yokmuş 15 dakika da bitiyor.1 saat de odada yattım dinlendim sonra çıktım geldim .sonrasında ağrı da olmadı o anı da hiç görmedim çok iyi oldu uyandığımda bitmişti her şey

doktoruma teklif edicem bi sey diyecegibi zannetmiyorumda oyle kucuk bi yerde yasiyorum ki inanin ilgilenmiyolar bile kadin doguma sira almak aylar suruyor ozwl hastanede yok ama elimden geleni yapicam bu aydan sonra cektirmek icin.

kizlar bnm yumurtlamamin uzerinden 9 gun gecti bayadir hic test yapmiyorfum ama bu ay icimde bi heycan var belki duzelmeden dolayi sizce test yapsam mi sabah 4 gun kaldi adete

kizlar bnm yumurtlamamin uzerinden 9 gun gecti bayadir hic test yapmiyorfum ama bu ay icimde bi heycan var belki duzelmeden dolayi sizce test yapsam mi sabah 4 gun kaldi adete
Canım bende 4 gün kala yapmıştım içimden gelerek isteyerek. Sabah yap bi güzel haberde sen ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…