- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
seninki gibi ni pembelik olmasi lazim yoksa bu hayalet cizgilerden bi sey cikmiyor artik tecrube ettimbende heveslendirmek istemedim ama bende gördüm sanki onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki gibi ni pembelik olmasi lazim yoksa bu hayalet cizgilerden bi sey cikmiyor artik tecrube ettimbende heveslendirmek istemedim ama bende gördüm sanki onu
anladım canım inşallah bu sefer farklı olur. ben ovulasyondan 11 gün sonra testte silik çizgi gördümseninki gibi ni pembelik olmasi lazim yoksa bu hayalet cizgilerden bi sey cikmiyor artik tecrube ettimsenin yumuetlamanin uzerinden ne kadar gecmisti canim ovu kullanmissin net bilirsin gununu.
benimde bugun 10. gun napalim hayirlisi bana bu ayda kismet degilmis demekki macunlu aya ki umutlar ☺anladım canım inşallah bu sefer farklı olur. ben ovulasyondan 11 gün sonra testte silik çizgi gördüm
dur bakalım canım belli olmaz daha herkeste aynı olmaz. baktık olmadı bu ay önümüzdeki aya bakalım hem macun kullanacaksınızbenimde bugun 10. gun napalim hayirlisi bana bu ayda kismet degilmis demekki macunlu aya ki umutlar ☺
aynen canim hayirlisi olsun macuna umut ediyorum artikdur bakalım canım belli olmaz daha herkeste aynı olmaz. baktık olmadı bu ay önümüzdeki aya bakalım hem macun kullanacaksınız
canim cok tesekkur ederimumut et ve çok inanarak kullan ve devamlı Rabbi Hebli Mines Salihin. bunu diline ezber et devamlı oku
çift çizgiyi göreceğin zamanlarda olcak inşallah canımEki Görüntüle 2567055 kalbim kadartemiz bir test daha![]()
canım eşine müjdeyi verdin miumut et ve çok inanarak kullan ve devamlı Rabbi Hebli Mines Salihin. bunu diline ezber et devamlı oku
canım eşine müjdeyi verdin mi![]()
Canım dün şunu gönderdim diğer odadaykencanım eşine müjdeyi verdin mi![]()
eee eşinin tepkisi ne olduCanım dün şunu gönderdim diğer odadayken
Çok güzelmiş diye cevap verdi. Ne alma geliyor acaba öküz insan bi sorar dedim. Hala farkında değil. Ben anne oluyorum dedim. Babamı oluyorum ben yani şimdi dedi. Kızım olacak benim diyocanım eşine müjdeyi verdin mi![]()
ayyy çok tatlısınız ya maşallahÇok güzelmiş diye cevap verdi. Ne alma geliyor acaba öküz insan bi sorar dedim. Hala farkında değil. Ben anne oluyorum dedim. Babamı oluyorum ben yani şimdi dedi. Kızım olacak benim diyo
sağol canım benim. geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. bileklik ve yüzük almıştı. salı günüde doğum günüm ikisini bir eder bişey alır heralde :))ayyy çok tatlısınız ya maşallahAllah nazarlardan saklasın
kızzz bunu fırsata çevirip bi tektaş beştaş isteseydin
![]()
ayy Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah bize de dua et bol bolCanım dün şunu gönderdim diğer odadayken
Şaka bir yana Rabbimin ikinize en büyük hediyesi evlat olmuşsağol canım benim. geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. bileklik ve yüzük almıştı. salı günüde doğum günüm ikisini bir eder bişey alır heralde :))
amin canım Allah razı olsun. İNşallah hemde en kısa zamanda Rabbim sizlerede bu güzel duyguyu tattırsınayy Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah bize de dua et bol bol
çok şükür canım Hamd olsun Rabbime. Amin inşallah Rabbim Kabul etti dualarımı İnşallah sizlerinkinide kabul edecek hepiniz dualarımdasınızŞaka bir yana Rabbimin ikinize en büyük hediyesi evlat olmuşbir ömür evladınızla eşinizle mutlu olun en büyük mutluluk ve hediye budur
darısı isteyenlerin başına inşallah
![]()
inanin cok seviniyorum ne guzel mutluluk Allah tamamine erdirsin. dogum gununede denk gelmis daha guzel bi hediye olmazdi galiba.sağol canım benim. geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü. bileklik ve yüzük almıştı. salı günüde doğum günüm ikisini bir eder bişey alır heralde :))
Allah razı olsun canımçok şükür canım Hamd olsun Rabbime. Amin inşallah Rabbim Kabul etti dualarımı İnşallah sizlerinkinide kabul edecek hepiniz dualarımdasınız![]()