sağol canım ileri hareket sıfırdır onu aştık bu morfoloji nasıl düzelir yada sayı nasıl artar bu testle aşılama olurmuCanım sayınız az bi de morfoloji kötü çıkmış hız iyi gözüküyor düzelir inş takviyelerle çok çok kötü değil bence düzelebiliyor çünkü
ileri hareketi nasil yukselttiniz canim ? ileri sayfalara bi sey attim ben harekete ne ii gelir sayiya ne ii gelir morfolojiye ne ii gelir bi arkadas yazmis bende ondan alio yazmistim isterseniz ona bi bakin. yine yuklemeye calisiyim bulursam.sağol canım ileri hareket sıfırdır onu aştık bu morfoloji nasıl düzelir yada sayı nasıl artar bu testle aşılama olurmu
Yapılabilir bence . Ben de bugün adet oldum yarın doktora gidicem aşılama içinsağol canım ileri hareket sıfırdır onu aştık bu morfoloji nasıl düzelir yada sayı nasıl artar bu testle aşılama olurmu
havuç suyu havucu her türlü yemeğiileri hareketi nasil yukselttiniz canim ? ileri sayfalara bi sey attim ben harekete ne ii gelir sayiya ne ii gelir morfolojiye ne ii gelir bi arkadas yazmis bende ondan alio yazmistim isterseniz ona bi bakin. yine yuklemeye calisiyim bulursam.
anladim canim cok tesekkur ederim. havuctan korkuyorum sigarayla ikisi ters etki yaratir diye okumustum sizin esiniz kullaniyor muyfu sigara ?havuç suyu havucu her türlü yemeği
Yoğurdu sütü cevizi vesaire hep köy ürünü tükettik bide keçi boynuzu pekmezi sabah akşam
Yok kullanmıyor du canımanladim canim cok tesekkur ederim. havuctan korkuyorum sigarayla ikisi ters etki yaratir diye okumustum sizin esiniz kullaniyor muyfu sigara ?
ne yaptın canım ya çok merak ettim sonucu:) canım izin aldım öğlen gidicem. canım 2 yıldır karşılaşmadım ya böyle bişeyle değişik oldum 3 günün için 10 tane test yapmışım hesap et işte
o zaman ben kullanmayim yinede cevizi sabah aksam bi tatli kasigi keciboynuzu ozu yiyo. hayirlisi artik.Yok kullanmıyor du canım
2017 de ameliyat olmuştu ameliyattan sonra x nondo kullanmıştı günde 2 kasık keçiboynuzu pekmezi içti 3 milyondan 16 milyona çıkmıştı sonrada birşey kullanmadı 2 defa aşılama yaptirdik ikiside tutmadıtakviye ilac kullandiniz mi canim yada bitkisel kurler ?
inşallah vardır bişeyler yaaynen bende girip duruyorum belki yazmistir diye insallah sevincten girmeyi unutmustur.
sayi ve hiz az varikoselden sonra mi boyle oldu canim sonuclariniz peki sonradan neden bi sey yapmadiniz yani asilama yerime ilaclar kurler kullanmayi hic denemediniz mi ?2017 de ameliyat olmuştu ameliyattan sonra x nondo kullanmıştı günde 2 kasık keçiboynuzu pekmezi içti 3 milyondan 16 milyona çıkmıştı sonrada birşey kullanmadı 2 defa aşılama yaptirdik ikiside tutmadı Eki Görüntüle 2566170
ceviz yazmisim havuc diyecektimYok kullanmıyor du canım
Varikosel ameliyatı olacağı zaman 3 milyondu ameliyat olduktan 3 ay sonra 16 milyon çıktı canım eşim sevmiyor ameliyattan sonraki 3 ay boyunca bile zorla icirmistim pekmezden kürden herşeyden tiksiniyor yemiyor da icmiyorda bu cuma ürolojiden randevu aldık tekrar ölçüm yaptıracazyaptıracaz bakalım bakalım suan ki durum neymissayi ve hiz az varikoselden sonra mi boyle oldu canim sonuclariniz peki sonradan neden bi sey yapmadiniz yani asilama yerime ilaclar kurler kullanmayi hic denemediniz mi ?
Maşallah gerçekten çok sevindim bolbolbol dua et hayırlısıyla inşallah bizlerde bebis haberini alalım tebrik ederim canım benim YÜCE RABBİM ALLAH C.C hayırlısıyla inşallah kucağına almayıda nasip eylesinArkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu
inanilmaz sevindim ya nasil guzel bi mucize. lutfen musait olunca bi kac soeumuza cevp verirseniz cok sevinirimArkadaşlar merak etmiş sormuşsunuz hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sizlerede en kısa zamanda bu güzel mutluluğu tattırsın. Hepinizde dualarımdasınız. Sonuç bu
anladim canim.kullanmalari gerekiyor iste mecburlar aslinda en azinda ilac alin urolog yonlendirir sizi artik benimkide cok nazlanarak yiyor cogu zaman atliyor.Varikosel ameliyatı olacağı zaman 3 milyondu ameliyat olduktan 3 ay sonra 16 milyon çıktı canım eşim sevmiyor ameliyattan sonraki 3 ay boyunca bile zorla icirmistim pekmezden kürden herşeyden tiksiniyor yemiyor da icmiyorda bu cuma ürolojiden randevu aldık tekrar ölçüm yaptıracazyaptıracaz bakalım bakalım suan ki durum neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?