Sperm morfolojisi kötü tek çözüm tüp bebek mi bilgisi olan arkadaşlar??

Imsı var ama piezo kalsiyum yok. Ama aret hocanın da konulmaları bana çok etkili geliyor. Kendinden emin gerçekçi geliyor off kafam çok karışık.
Piezzo döllenmeyi artırıyor diyorlar ama niye desteklemiyor ki ? Keşke olsaydı ,aret hocaya gitmek isterdim,özellkle kalsiyum çoğu yerde uygulanyorken…? Yumurtayı aktive etmek için kullanılıyor

Piezzo döllenmeyi artırıyor diyorlar ama niye desteklemiyor ki ? Keşke olsaydı ,aret hocaya gitmek isterdim,özellkle kalsiyum çoğu yerde uygulanyorken…? Yumurtayı aktive etmek için kullanılıyor
Evet özellikle sperm kaynaklı olumsuz döllenmelerde de işe yarıyormuş o yüzden bu tekniklerin tamamının olduğu tek yer memorial gibi duruyor suan

Yok yanlış anlaşıldım ben bahçecide yapmadım bahçeciyle görüşme yaptım tüm kullandıkları yöntemler hakkında ve izledikleri yol hakkında konuştum. Ben kendi memeleketimde çokta bilinmedik bir yerde yaptırdım 2 tane 3 gün bir tane 6. Gün early blast emriyom oldu. 3 günler maalesef dış gebelik oldu. Peki nasıl rapor aldınız bana da anlatır mısın ben 1 yıllık evliyim ben de bir sıkıntı yok.
Araştırma hastanesine ya da üniversite hastanesine gidip tüp bebek işlemi için rapor çıkarmak istiyorum diyorsunuz. Eşinizden ve sizden belirli testler istiyorlar. Bunların dışında dahiliye ve psikiyatriden de onay raporu vs istiyorlar. Sonuçlar neticesinde kurul onayı veriliyor hem ilaçlar daha uyguna geliyor hem de Sgk anlaşması olan kurumlarda tüp bebek maliyeti de azalmış oluyor

Selam hanımlar. Bizde de morfoloji 0, bu ay 3. Gün embriyo transfer edildi ancak tutmadı. Şimdi belli bir zaman toparlanıp kendimize gelmek istiyoruz daha sonrasında başka bir kurumla devam etmek istiyoruz. İstanbul’da erkek problemlerinde başarı oranı yüksek olan tüp bebek merkez önerilerine açığız🌸 problem morfoloji 0 ve hareketsiz sperm sayısı fazla 🥹
Çok geçmiş olsun ben Brüksel tüp bebek merkezi Sabri hoca ile devam ediyorum bizimde 8 haftalıkken düştü maalesef ama lab olarak gayet iyiler

Back
X