Sperm morfoloji

ppaattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
102
21
28
Sperm morfolojisi 0 eşimde, lütfen morfolojisi 4 üzerine çıkarmayı başaran varsa yazabilir mi burdan nasıl başardılar merak ediyorum. Bıktım morfoloji 0 düşük yaptım vs vs örneklerden. Gerçekten düzelmiyor mu bu morfoloji???? Ne yapmak lazım mmmm darlandim

Gecmis olsun, biz esimin morfolojisi 2 oldugu icin pes ettik. Tup bebek tedavisi gorduk. Morfolojinin pek de duzelebilen bir deger olmadigi soylendi gezdigim tum urologlar tarafindan malesef. Hiz ve sayi gorece arttirilabiliyor evet, ama morfoloji cok zor sanirim iyilesmesi..

#mo
Morfoloji 0 ile tüp bebek nasıl tutacak. Maddi olarakta çok pahalı

#mo

Morfoloji 0 ile tüp bebek nasıl tutacak. Maddi olarakta çok pahalı
Evet morfoloji 0 ken tup bebekte nasil bir yol cizilmeli o kisma hakim degilim. Ama sperm dna hasari baktirdiniz mi hic? Once onu iyilestirmeye calisip sonra tup bebek tedavisi gorevilirsiniz. Spermler laboratuvar ortaminda cok farkli tekniklerle seciliyor cunku

Baktırdık DNA hasarı 44 çıktı tedavi görüyoruz 27 ye indi morfoloji 2 falandı 0 a düştü

Tedaviniz tamamlaninca tekrar bakilir nasilsa caninizi sıkmayın, sperm degerleri cok degisken biliyorsunuz ki. Pespese gunler verilse baska baska sonuclar cikabiliyor malesef. Umarim sifirdan yukselir biraz da olsa

Merhaba. Benim eşimin morfolojisi 1 ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0. Tüp bebekte başarılı olmamız mümkün mü?

Merhaba. Benim eşimin morfolojisi 1 ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0. Tüp bebekte başarılı olmamız mümkün mü?
Evet bence iyi bir sperm secim yontemiyle neden olmasin eger total sperm sayisinda sorun yoksa tek tek inceleyip en iyileri seciyorlar yumurtalari dollemek icin.

Morfoloji 0 idi 5 adet yumurtam çıktı 5 ide 5.gune gitti tüp bebekte çok şükür ama tabi lab... Çok önemli sperm sorunu yaşayanlarda bir sene denedik çok doktor gezdik bizde sperm sayısında sıkıntı vardı binlerdeydi hepsi tüp bebek onermisti bizde öyle yaptık hakkınızda hayırlısı olsun

Doğal yollardan gebelik oluşması imkansız gibi değil mi bu değerlere göre bir umut bekliyorum ama sanırım ramazandan sonra tüp bebek sürecine gireceğim
Bize doktorlar “imkansiz diyemeyiz, ama 2 senedir gebe kalamamaniz tup bebek tedavisine baslamaniz icin yeterli bir gerekce”demislerdi. Ve acikcasi degerleri daha da kotu olursa diye korkup hemen basladik tedaviye. Paralelde benim de cikolata kistim vardi, yasima gore yumurta sayimin hizla azalabilecegi soylendi.
Hala daha doktorum birinciyi tedaviyle yapiyoruz, ikinciye kesin kendiliginden kalicaksin bu stresiniz bittigi icin diye motive ediyor arada :)

Bende de pcos var malesef. Bir yıldır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doğru bu arada çevremdeki tüp bebek yapanların hepsi ikinci çocuklarına doğal yollarla gebe kaldı. Streste çok etkili.

Bende de pcos var malesef. Bir yıldır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doğru bu arada çevremdeki tüp bebek yapanların hepsi ikinci çocuklarına doğal yollarla gebe kaldı. Streste çok etkili.
Olmadikca sonsuz bir sarmala giriliyor malesef. Pcos tup bebek tedavisinde avantaj saglayan bir hastalik baktiginizda. Esinizin sperm faktoru olmasa bile sizin her ay dollenebilecek kadar olgunluga erismiyor da olabilir yumurtaniz cunku. Ama tedaviye baslarsaniz sayica bol yumurtaniz buyuyucek ve toplanacak demek bu. Guzel bir sey yani tedavi sureci iyi yonetilirse cok korkunc ve dunyanin sonu degil inanin, ben hayatta olamam tedavi derdim önceden cok gozumde buyurdu.

Yok ben inanınki 20 ameliyat olman lazım deseler hepsini tek tek olurum yeterki benimde bebeğim olsun ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum olumsuz olursa umutlarım iyice kırılır

Yok ben inanınki 20 ameliyat olman lazım deseler hepsini tek tek olurum yeterki benimde bebeğim olsun ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum olumsuz olursa umutlarım iyice kırılır
Tedavinin yuzde yuz sonuc garantisi malesef ki yok keske olsa hepimiz icin cok daha kolay olurdu. Ama denemeden de bilemiyoruz iste, icinizi karartmadan sakince bir ucundan baslayin derim cunku bazen surecler zaman alabiliyor beklemediginiz kadar

Tedavinin yuzde yuz sonuc garantisi malesef ki yok keske olsa hepimiz icin cok daha kolay olurdu. Ama denemeden de bilemiyoruz iste, icinizi karartmadan sakince bir ucundan baslayin derim cunku bazen surecler zaman alabiliyor beklemediginiz kadar
Çok doğru söylüyorsunuz. En yakın zamanda başlayacağım inşallah

Bizim 6 ay önce %1 di. 6 ay sonra %2 oldu hiç bir takviye bir şey almadan. Kaç uzmana sorduysam sayı iyiyse morfoloji çok da önemli değil dedi. Sonuçta 100 milyonunun %1 i ile 10.000 %1 i arasında fark var. Tabiki infertilite sebebi olabilir ama tüp bebekte hallederler onu da, ferah tutun içinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…