#moSperm morfolojisi 0 eşimde, lütfen morfolojisi 4 üzerine çıkarmayı başaran varsa yazabilir mi burdan nasıl başardılar merak ediyorum. Bıktım morfoloji 0 düşük yaptım vs vs örneklerden. Gerçekten düzelmiyor mu bu morfoloji???? Ne yapmak lazım mmmm darlandim
Morfoloji 0 ile tüp bebek nasıl tutacak. Maddi olarakta çok pahalıGecmis olsun, biz esimin morfolojisi 2 oldugu icin pes ettik. Tup bebek tedavisi gorduk. Morfolojinin pek de duzelebilen bir deger olmadigi soylendi gezdigim tum urologlar tarafindan malesef. Hiz ve sayi gorece arttirilabiliyor evet, ama morfoloji cok zor sanirim iyilesmesi..
Evet morfoloji 0 ken tup bebekte nasil bir yol cizilmeli o kisma hakim degilim. Ama sperm dna hasari baktirdiniz mi hic? Once onu iyilestirmeye calisip sonra tup bebek tedavisi gorevilirsiniz. Spermler laboratuvar ortaminda cok farkli tekniklerle seciliyor cunku#mo
Morfoloji 0 ile tüp bebek nasıl tutacak. Maddi olarakta çok pahalı
Baktırdık DNA hasarı 44 çıktı tedavi görüyoruz 27 ye indi morfoloji 2 falandı 0 a düştüEvet morfoloji 0 ken tup bebekte nasil bir yol cizilmeli o kisma hakim degilim. Ama sperm dna hasari baktirdiniz mi hic? Once onu iyilestirmeye calisip sonra tup bebek tedavisi gorevilirsiniz. Spermler laboratuvar ortaminda cok farkli tekniklerle seciliyor cunku
Umarım...Tedaviniz tamamlaninca tekrar bakilir nasilsa caninizi sıkmayın, sperm degerleri cok degisken biliyorsunuz ki. Pespese gunler verilse baska baska sonuclar cikabiliyor malesef. Umarim sifirdan yukselir biraz da olsa
Merhaba. Benim eşimin morfolojisi 1 ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0. Tüp bebekte başarılı olmamız mümkün mü?Gecmis olsun, biz esimin morfolojisi 2 oldugu icin pes ettik. Tup bebek tedavisi gorduk. Morfolojinin pek de duzelebilen bir deger olmadigi soylendi gezdigim tum urologlar tarafindan malesef. Hiz ve sayi gorece arttirilabiliyor evet, ama morfoloji cok zor sanirim iyilesmesi..
Evet benceMerhaba. Benim eşimin morfolojisi 1 ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0. Tüp bebekte başarılı olmamız mümkün mü?
Sperm sayısı 80 milyon sanırım onda bir sorun yokEvet benceiyi bir sperm secim yontemiyle neden olmasin eger total sperm sayisinda sorun yoksa tek tek inceleyip en iyileri seciyorlar yumurtalari dollemek icin.
O zaman sorun olmaz benceSperm sayısı 80 milyon sanırım onda bir sorun yok
Doğal yollardan gebelik oluşması imkansız gibi değil mi bu değerlere göre bir umut bekliyorum ama sanırım ramazandan sonra tüp bebek sürecine gireceğimO zaman sorun olmaz bence
Bize doktorlar “imkansiz diyemeyiz, ama 2 senedir gebe kalamamaniz tup bebek tedavisine baslamaniz icin yeterli bir gerekce”demislerdi. Ve acikcasi degerleri daha da kotu olursa diye korkup hemen basladik tedaviye. Paralelde benim de cikolata kistim vardi, yasima gore yumurta sayimin hizla azalabilecegi soylendi.Doğal yollardan gebelik oluşması imkansız gibi değil mi bu değerlere göre bir umut bekliyorum ama sanırım ramazandan sonra tüp bebek sürecine gireceğim
Bende de pcos var malesef. Bir yıldır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doğru bu arada çevremdeki tüp bebek yapanların hepsi ikinci çocuklarına doğal yollarla gebe kaldı. Streste çok etkili.Bize doktorlar “imkansiz diyemeyiz, ama 2 senedir gebe kalamamaniz tup bebek tedavisine baslamaniz icin yeterli bir gerekce”demislerdi. Ve acikcasi degerleri daha da kotu olursa diye korkup hemen basladik tedaviye. Paralelde benim de cikolata kistim vardi, yasima gore yumurta sayimin hizla azalabilecegi soylendi.
Hala daha doktorum birinciyi tedaviyle yapiyoruz, ikinciye kesin kendiliginden kalicaksin bu stresiniz bittigi icin diye motive ediyor arada :)
Olmadikca sonsuz bir sarmala giriliyor malesef. Pcos tup bebek tedavisinde avantaj saglayan bir hastalik baktiginizda. Esinizin sperm faktoru olmasa bile sizin her ay dollenebilecek kadar olgunluga erismiyor da olabilir yumurtaniz cunku. Ama tedaviye baslarsaniz sayica bol yumurtaniz buyuyucek ve toplanacak demek bu. Guzel bir sey yaniBende de pcos var malesef. Bir yıldır deniyoruz hiç gebelik olmadı. Doğru bu arada çevremdeki tüp bebek yapanların hepsi ikinci çocuklarına doğal yollarla gebe kaldı. Streste çok etkili.
Yok ben inanınki 20 ameliyat olman lazım deseler hepsini tek tek olurum yeterki benimde bebeğim olsun ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum olumsuz olursa umutlarım iyice kırılırOlmadikca sonsuz bir sarmala giriliyor malesef. Pcos tup bebek tedavisinde avantaj saglayan bir hastalik baktiginizda. Esinizin sperm faktoru olmasa bile sizin her ay dollenebilecek kadar olgunluga erismiyor da olabilir yumurtaniz cunku. Ama tedaviye baslarsaniz sayica bol yumurtaniz buyuyucek ve toplanacak demek bu. Guzel bir sey yanitedavi sureci iyi yonetilirse cok korkunc ve dunyanin sonu degil inanin, ben hayatta olamam tedavi derdim önceden cok gozumde buyurdu.
Tedavinin yuzde yuz sonuc garantisi malesef ki yok keske olsa hepimiz icin cok daha kolay olurdu. Ama denemeden de bilemiyoruz iste, icinizi karartmadan sakince bir ucundan baslayin derimYok ben inanınki 20 ameliyat olman lazım deseler hepsini tek tek olurum yeterki benimde bebeğim olsun ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum olumsuz olursa umutlarım iyice kırılır
Çok doğru söylüyorsunuz. En yakın zamanda başlayacağım inşallahTedavinin yuzde yuz sonuc garantisi malesef ki yok keske olsa hepimiz icin cok daha kolay olurdu. Ama denemeden de bilemiyoruz iste, icinizi karartmadan sakince bir ucundan baslayin derimcunku bazen surecler zaman alabiliyor beklemediginiz kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?