Erkek İnfertilitesi SPERM MORFOLOJİ SORUNUNA ÇARE NEOFORTİL?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

morfoloji sorununuza rağmen doğal yollardan gebe kaldınız mı?

• 1 yıl içinde kaldım

OY: 0 0,0%
  • 2 yıl içinde kaldım

• tüp bebek ile kaldım

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.858
158
Selam arkadaşlar... Yaklaşık 1 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve hala elde edemedik. eşimin sperm değerlerinde biraz sıkıntı görüldü. sayı hız vs. hepsi çok iyi ancak morfoloji %2 çıktı. Sizce bu gebelik elde etme süresini uzatan bir faktör mü? aynı durumda olan arkadaşlar var mı gebe kalabilen? Doktorumuz destek tedavi için 3 ay neofortil kullanımı vermiş bu ilacı hiç morfoloji için kullanıp memnun kalan var mı? bunun yanında evicap kullansak nasıl olur acaba ?tavsiyelerinize açığım bekliyorum...

Evicap ve omega3 takviyesi faydalı olabilir. Ama ben burada hızı %6 morfolojisi %0 olupta doğal yolla hamile kalanı bile gördüm Rabbim yeter ki ol desin. Her nasip vaktine esirdir. Sabredip beklemekten başka çaremiz yok.

Öyle tabiki görelim Mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler:) bugün de hsg çektirdim ben olumlu bir netice alırsam buraya not olarak düşeceğim

Kızlar tekrar merhaba:) size güzel bir haber vermek için geldim çünkü netice alırsam yazarım demiştim. Biliyorum benim gibi bir çok kişi burayı ve burda yazılanları takip ederek kendine umut arıyor . Bugün itibariyle yaptırdığımız spermogram sonucunda Krugere göre morfoloji sonucumuzun %2 den % 10 a çıktığını gördük elhamdulillah Açıkçası bu kadar bir artışı ,bu kısa sürede hiç beklemiyordum çok güzel bir sürpriz oldu. Tavsiyem; Neofortil kullananlar tam gaz devam etsin bir netice aldık şükür gerisi Rabbime kalmış inşallah devamı da gelir hayırlısıyla...

Hayırlısı olsun:)
Peki bu 3 Ay sonucunda alınan değer mi?

Merhaba artışınıza sevindim bizlerede umut oluyor. İnternette iki tane ayrı kutu var hangisini alıcam bilemedim kutu hangi renk. Birde fiyatını hatırlıyormusunuz?

Neofortil kullanıp da değerleri düzelen çok duydum canım gözünüz aydın darısı gebeliğe İnşAllah

Merhaba artışınıza sevindim bizlerede umut oluyor. İnternette iki tane ayrı kutu var hangisini alıcam bilemedim kutu hangi renk. Birde fiyatını hatırlıyormusunuz?
Sanırım bi kadınlar için bir de erkekler için olmak üzere 2 farklı türü var canım. Bizimki Neofortil m olan yani erkekler için. 180 tabletlik 3 aylık olanı yazdı doktor bakalım 2 ay sonra tekrar tetkik yaptıracağız sonuç ne olacak. Fiyat olarak 550 gibi bir şeydi sanırım eczaneden aldık internete güvenmiyorum ben bu konuda ucuz da olsa hasarlı güneş görmüş vs. Ürün gönderebiliyorlar. Eczaneler en uygun koşulda saklıyor içim daha rahat ediyor

Gebe kalabildiniz mi acaba ?

Ne güzel çok iyi bir sonuç elde etmssnz :) bizimde morfolji sıfır diğer herşey iyi 2 tüp bebek tutmadı. Burda koenzim q10 nu çok önermişler. Eşim bun başladı bide arı sütü polen propolis aldk eczaneden bi fayda verır mi acaba. Morfoloji sıfır olunca sanrm hiç yükselmyo en azından 1 falan olsa yükselirdi

Gebemisiniz acaba bide sayı olarak kaçtı kaç oldu

Bu arada o mesajı yazdığımda 1 ay bile olmamıstı arkadaşlar. Şimdi 3 ayı doldurduk( her ne kadar ilaçları düzenli kullanmasa da) . Tekrar örnek verdik morfoloji 4 olmus. Doktor güzel deyip ilacı kesebilirsiniz dedi

Canım Q10 dedikleri şey ilacın içinde var diye biliyorum evet etkili ama ilaçla beraber bence kullanılmasına gerek yok. Sizin durumunuz ise daha farklı gibi tüp bebek merkezleri çok detaylı inceliyormuş spermi. Bazen kuyruksuz bazen çift başlı gibi anomaliler olabiliyormus. Bu incelendi mi mesela? Yüzde 0 dense de muhakkak sperm vardır geçen tvde gördüm sperm üretimi hiç olmayan veya tam kısırlık durumuna bile bir tedavi üretmişler Türkiye’de. Allah’ın izniyle olur inşallah tüm çareleri denemeli ve araştırmalıyız

Merhaba.Bizde de hız sorunu var acaba ona da iyi gelir mi?Günde kaç kez aliyorsunuz neofortili ve netice ne oldu gebe kaldınız mı?

Merhaba.Bizde de hız sorunu var acaba ona da iyi gelir mi?Günde kaç kez aliyorsunuz neofortili ve netice ne oldu gebe kaldınız mı?
Kafanıza göre kullanmayın derim doktorunuza danışın.
Hala gebe kalamadım ama sperm sorunumuz çözüldü şuan hiçbir sorun yok şükür

Kafanıza göre kullanmayın derim doktorunuza danışın.
Hala gebe kalamadım ama sperm sorunumuz çözüldü şuan hiçbir sorun yok şükür
şuan bir sorun yok çok şükür diyeceğim günlerce olacakmı acaba..
erkek infertilitesi resmen illet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…