• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi SPERM MORFOLOJİ SORUNUNA ÇARE NEOFORTİL?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

morfoloji sorununuza rağmen doğal yollardan gebe kaldınız mı?

• 1 yıl içinde kaldım

OY: 0 0,0%
  • 2 yıl içinde kaldım

• tüp bebek ile kaldım

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
😞😞 sorununuz neydi canım? Haplar çare olmadı sanırım sizde
7 ay verdiğim maddi manevi emeğe üzülüyorum...
şubatta sıfırdan başladık.. önce enfeksiyon tedavisi gördü eşim.. biraz kıpırdanma oldu
sonra ROS denilen zımbırtıyla tanıştık biraz yüksek çıktı... şimdi 3 aylık ilaç tedavisindeyiz... mayıs sonunda kontrolümüz var... bakalım süprizler bizi bekliyor

7 ay verdiğim maddi manevi emeğe üzülüyorum...
şubatta sıfırdan başladık.. önce enfeksiyon tedavisi gördü eşim.. biraz kıpırdanma oldu
sonra ROS denilen zımbırtıyla tanıştık biraz yüksek çıktı... şimdi 3 aylık ilaç tedavisindeyiz... mayıs sonunda kontrolümüz var... bakalım süprizler bizi bekliyor
Morfoloji sıkıntısı mı var tam hakim değilim konuya. Bizde şuan hiçbir sorun yok ama sonuç da yok ben de umutların tükendiği yerdeyim açıkçası...

Morfoloji sıkıntısı mı var tam hakim değilim konuya. Bizde şuan hiçbir sorun yok ama sonuç da yok ben de umutların tükendiği yerdeyim açıkçası...
inan bana sorun olmaması cok daha iyi.. çünkü olur.. olacak... sebebsiz infetilitede sabır önemli
ama öbür türlü insan aklını yitiriyor
morfolojimiz 0 ileri hız 0 :) yavaş doğrusalımız var
sayımız ortalama

inan bana sorun olmaması cok daha iyi.. çünkü olur.. olacak... sebebsiz infetilitede sabır önemli
ama öbür türlü insan aklını yitiriyor
morfolojimiz 0 ileri hız 0 :) yavaş doğrusalımız var
sayımız ortalama
Bu şekilde olup da düzelen de çok var canım daha 5 aydır mı uğraşıyorsunuz iyileşir zamanla üzülme :( Kaan Aydos a çok iyi diyorlar ama fırsatınız varsa ona mı görünseniz bir de. Tüp denediniz mi? Erkek infertilitesinde de çok gelişmeler oldu mikrotese var. 1 tane normal sperm yeter olacağı varsa

Bu şekilde olup da düzelen de çok var canım daha 5 aydır mı uğraşıyorsunuz iyileşir zamanla üzülme :KK43: Kaan Aydos a çok iyi diyorlar ama fırsatınız varsa ona mı görünseniz bir de. Tüp denediniz mi? Erkek infertilitesinde de çok gelişmeler oldu mikrotese var. 1 tane normal sperm yeter olacağı varsa
canım spermimiz var 4 milyondan 14 milyona yükseldi enfeksyon tedavisinden sonra ml'de
biz 1 senedir uğraşıyoruz ama ilk 7 ay boş... doktor saçmalığı..
şimdi doktor değiştik bakalım
eylüle kadar oldu oldu olmadı tüp bebek..

canım spermimiz var 4 milyondan 14 milyona yükseldi enfeksyon tedavisinden sonra ml'de
biz 1 senedir uğraşıyoruz ama ilk 7 ay boş... doktor saçmalığı..
şimdi doktor değiştik bakalım
eylüle kadar oldu oldu olmadı tüp bebek..
Sonuç alıyorsunuz o zaman ama yavaş olunca insanın sabrı kalmıyor cidden. İnşallah gerek kalmaz da bir mucizeyle oluverir. Ben de bazen Eylül’de yaptırsam diyorum hiç sabrım kalmadı çünkü. Bir yanım da hiç tüp istemiyor 3 sene bekle diyorum...

Sonuç alıyorsunuz o zaman ama yavaş olunca insanın sabrı kalmıyor cidden. İnşallah gerek kalmaz da bir mucizeyle oluverir. Ben de bazen Eylül’de yaptırsam diyorum hiç sabrım kalmadı çünkü. Bir yanım da hiç tüp istemiyor 3 sene bekle diyorum...
yaşınız kaç

bence biraz daha bekle eğer sabredebiliyorsan canım
bizde yaş 31-32 :KK43:
İşte o ince çizgideyim şuan tam da. 2 sene çok uzun bir zaman her ay negatif görmek. 1 sene daha görebilir miyim? 🤷🏽‍♀️ Eşimde 30 a kadar deneyelim diyor ben doğal yolla olmaz diye düşünüyorum artık boşa kürek çekiyoruz sanki.. Çok karışığım çokkk.. Sabrımın gittiği yere kadar böyle devam. Allah daha büyük imtihanlarla sınamasın bizi. Dün bi arkadaşım trafik kazası geçirdi durumu ağır. Öyle üzüldüm ki ve kendi derdime bakınca öyle küçük gördüm ki.. Aldığımız her nefese şükür canım sağlığımız yerindeyse olsa da olmasa da olur. Öyle bakmak lazım sanırım

İşte o ince çizgideyim şuan tam da. 2 sene çok uzun bir zaman her ay negatif görmek. 1 sene daha görebilir miyim? 🤷🏽‍♀️ Eşimde 30 a kadar deneyelim diyor ben doğal yolla olmaz diye düşünüyorum artık boşa kürek çekiyoruz sanki.. Çok karışığım çokkk.. Sabrımın gittiği yere kadar böyle devam. Allah daha büyük imtihanlarla sınamasın bizi. Dün bi arkadaşım trafik kazası geçirdi durumu ağır. Öyle üzüldüm ki ve kendi derdime bakınca öyle küçük gördüm ki.. Aldığımız her nefese şükür canım sağlığımız yerindeyse olsa da olmasa da olur. Öyle bakmak lazım sanırım
orası öyle tabi ama o gücüde insan kendinde hissetmeli

Bak onu ben de merak ediyorum. Tutma oranı yüksek mi acaba.
Belki Haziran-Temmuz gibi yaptırmayı düşünüyorum. Sen ne zaman yaptıracaksın?
benm herşeyim eşimin durumuna göre kuzum
doktor bir düzeye gelene kadar aşılamayı boşa yapmış olmayalım ne sen üzül ne ben yorulayım dedi.. çok haklı.. açıksözlü doktorlara ihtiyaç var...
ama düzelme olursa haziranda başlarım ama önce hsg çekilmem gerekecek..
normal aşılamada %15-20 tutma
çiplide %30 muş

benm herşeyim eşimin durumuna göre kuzum
doktor bir düzeye gelene kadar aşılamayı boşa yapmış olmayalım ne sen üzül ne ben yorulayım dedi.. çok haklı.. açıksözlü doktorlara ihtiyaç var...
ama düzelme olursa haziranda başlarım ama önce hsg çekilmem gerekecek..
normal aşılamada %15-20 tutma
çiplide %30 muş
Bu ay sonundaki duruma da bağlı o zaman hadi inşallah çok çok iyi geliyor sonuçlarınız canım. Haberleşelim tekrar belki ikimizin de tutuverir hadi inşallah çokça amin 🤲🤲

Back