Gebeliğe Hazırlık Sperm için vitamin takviyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Yaa okadar çok sevindim ki bana da umut oldu şimdi bunları bende denicem tek sıkıntımız sperm sayısının düşük olması inşallah bizde de etki edeR

Benim eşim aslında bekarlıktan beri içiyor yıllardır faydalı diye ama ben kendi gözetimimde her gün aralıksız vermeye 1
İsteğramda bi doktor var mfk yöntemini öneriyor duydunuz mu bi araştırın isterseniz değerlerinizde Güzelken belki yardımcı olur adet bittikten sonra ilişki sonra 3.gün ilişki sonra 2. Gün 3.2.3.2 diye devam ediyor hem stres olmuyor hemde spermler yorulmuyor belki işinize yarar bu bilgi diye söyledim

Karışımlarını kullanmadan denemek istiyorum bu ay. Aynı zamanda bugün klomen tedavisine de başladım. Bakalım güzel sonuç alırım inşallah

Kizlar merhaba bu sperm sayısını kontrol etme işini ne zaman yaptınız? Biz daha ilk aydayiz yeni denemeye başladık bu ay olmadı hemen gidip sperm sayısını kontrol ettirmeye gerek var mı sizce yoksa biraz deneyelim de sonra mi kontrole gidelim

Proxeed plus ve evicap kullanıyoruz. Ayrıca her sabah bir yemek kaşığı keçi boynuzu özü. Bir buçuk ay oldu. İnşaAllah işe yarar

Maxigoyu Dr mu önermişti size? Prowomen gibi takviye gıda sanırım?
Değerlerimize baktınız mı bitiminde aradaki farkı görmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…