Maşallah Yaa okadar çok sevindim ki bana da umut oldu şimdi bunları bende denicem tek sıkıntımız sperm sayısının düşük olması inşallah bizde de etki edeRbiz bu mesajdan sonraki gün test veremedik canım bazı aksaklıklardan dolayı, testi bugün tekrarladık az önce sonuçları aldıkMesajınla iyi denk geldi.
Ml sperm sayısı 18milyondan 44 milyona yükselmiş
İlk testte 4 ml örnek vermişiz bu sefer 5,5mlyani önceki testteki total sperm sayısı 72milyonken bu testte 242milyona yükselmiş
İleri hareketlilik %30dan %45e yükselmiş
Toplam hareketlilik %50den %65e yükselmiş
Hareketsiz %50den %35e düşmüş
Morfoloji %9dan %15e yükselmiş
Baş anomalisi %86dan %80e düşmüş.
İki test örneği arasında tam 4 ay var. 20 Ağustos-20 Aralık. Gelelim bu sürede ben neler yaptım. İlk sonucu alınca çok üzüldük, eşim doktora gitmek istemedi. Oturdum günlerce araştırdım. Doğal keçiboynuzu pekmezi satın aldım köylü bi teyzeden. Her gün 1 yemek kaşığı onu verdim. Eşim cipse bayılır cips yaklaşık 4 aydır hayatımızda yok. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraktı. Yaklaşık 2 aydır nar suyu içiyor düzenli olarak. Akşamları muhakkak fındık, ceviz, incir kurusu tüketiyoruz. Salatalarda havucu eksik etmiyoruz. Çok sık yapmasamda bu süreçte nohut yemeğini en azından 2 haftada 1 yapmaya gayret ettim. Bol bol domates çorbası tükettik yazdan yapılan domates konservelerinden. Bizde böyle güzel etkileri oldu çok şükürDaha da iyi olması için bu şekilde beslenmeye devam edeceğiz inşallah. İnşallah size de şifa olur
Benim eşim aslında bekarlıktan beri içiyor yıllardır faydalı diye ama ben kendi gözetimimde her gün aralıksız vermeye 1
İsteğramda bi doktor var mfk yöntemini öneriyor duydunuz mu bi araştırın isterseniz değerlerinizde Güzelken belki yardımcı olur adet bittikten sonra ilişki sonra 3.gün ilişki sonra 2. Gün 3.2.3.2 diye devam ediyor hem stres olmuyor hemde spermler yorulmuyor belki işinize yarar bu bilgi diye söyledimbiz bu mesajdan sonraki gün test veremedik canım bazı aksaklıklardan dolayı, testi bugün tekrarladık az önce sonuçları aldıkMesajınla iyi denk geldi.
Ml sperm sayısı 18milyondan 44 milyona yükselmiş
İlk testte 4 ml örnek vermişiz bu sefer 5,5mlyani önceki testteki total sperm sayısı 72milyonken bu testte 242milyona yükselmiş
İleri hareketlilik %30dan %45e yükselmiş
Toplam hareketlilik %50den %65e yükselmiş
Hareketsiz %50den %35e düşmüş
Morfoloji %9dan %15e yükselmiş
Baş anomalisi %86dan %80e düşmüş.
İki test örneği arasında tam 4 ay var. 20 Ağustos-20 Aralık. Gelelim bu sürede ben neler yaptım. İlk sonucu alınca çok üzüldük, eşim doktora gitmek istemedi. Oturdum günlerce araştırdım. Doğal keçiboynuzu pekmezi satın aldım köylü bi teyzeden. Her gün 1 yemek kaşığı onu verdim. Eşim cipse bayılır cips yaklaşık 4 aydır hayatımızda yok. Dar iç çamaşırı ve dar jean giymeyi bıraktı. Yaklaşık 2 aydır nar suyu içiyor düzenli olarak. Akşamları muhakkak fındık, ceviz, incir kurusu tüketiyoruz. Salatalarda havucu eksik etmiyoruz. Çok sık yapmasamda bu süreçte nohut yemeğini en azından 2 haftada 1 yapmaya gayret ettim. Bol bol domates çorbası tükettik yazdan yapılan domates konservelerinden. Bizde böyle güzel etkileri oldu çok şükürDaha da iyi olması için bu şekilde beslenmeye devam edeceğiz inşallah. İnşallah size de şifa olur
İnşallah canımMaşallah Yaa okadar çok sevindim ki bana da umut oldu şimdi bunları bende denicem tek sıkıntımız sperm sayısının düşük olması inşallah bizde de etki edeR
Karışımlarını kullanmadan denemek istiyorum bu ay. Aynı zamanda bugün klomen tedavisine de başladım. Bakalım güzel sonuç alırım inşallahİsteğramda bi doktor var mfk yöntemini öneriyor duydunuz mu bi araştırın isterseniz değerlerinizde Güzelken belki yardımcı olur adet bittikten sonra ilişki sonra 3.gün ilişki sonra 2. Gün 3.2.3.2 diye devam ediyor hem stres olmuyor hemde spermler yorulmuyor belki işinize yarar bu bilgi diye söyledim
Karışımlarını kullanmadan denemek istiyorum bu ay. Aynı zamanda bugün klomen tedavisine de başladım. Bakalım güzel sonuç alırım inşallah.
Prolaktin değerim fazla değişken ondan dolayı ona cesaret edemiyorum ama ara ara kuru incir tüketiyorumİncir kürü denedin mi hiç yumurta çogaltıp kaliteli olmasını sağlıyormuş
Kaç ayda bu etki?Bizde baya etki etti ya hareketlilik olarak 18 den 22 ye çıktı 180 milyondan 400 milyona çıktı sonuncusu
Maxigoyu Dr mu önermişti size? Prowomen gibi takviye gıda sanırım?Maxigo erkekler için vitamin takviyesi 2 aydır kullanıyordu eşim bide keçiboynuzu özü kullandı. Bende maxijuno kullandım. Kasım ayından beri çok dikkat ettik gebelik oldu. Ayrıca ben omega da kullandım. Eşiniz çinko da kullanabilir spremler için iyşyşmiş. Ama spor yada yürüş de çok önemli. Hareketsiz kaldıkça sperm de haraktsixlik oluyor. Eşimin haraket problem i vardı. Sürekli yürüyüş de yaptı eşim kilo da verdi
Ben de merak ettimMaxigoyu Dr mu önermişti size? Prowomen gibi takviye gıda sanırım?
Değerlerimize baktınız mı bitiminde aradaki farkı görmek için?
Umarım cevaplanır.Ben de merak ettim