- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi UykucuSirine
tabi canımm ilerki serilerdede her renk çıkacakmış öyle bi duyum aldım hehehe :kedi::kedi:delikafadulden
tabi canımm ilerki serilerdede her renk çıkacakmış öyle bi duyum aldım hehehe :kedi::kedi:delikafadulden
hadi kızlar ben şimdi acil çıkış yapayrum evi mok götürüyo hallediyim okişşşşşş öperim hepinizi bol spermli günler dilerim
beden için bir standart varmı neye göre ayarlıyacaz...:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
uyuz spermlerı tetıkleyecek renklerde olsun:roflol::roflol::roflol:
uykucu ekıbını kur spermlerı etkıleyeck renkler uretındelikafaduldendelikafadulden
uyuz spermlerı tetıkleyecek renklerde olsun:roflol::roflol::roflol:
uykucu ekıbını kur spermlerı etkıleyeck renkler uretındelikafaduldendelikafadulden
beden için bir standart varmı neye göre ayarlıyacaz...:roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
ewet spermlerin içini hoplatacak bir renk olsun yavrucaklar hareketlensin..kaydirigubbakcemile3
nan valla soguttu beni bu don
ıyyyyhhhh
olur canım..fikirlere açığızz ne gibi renkler olsun mesalaa :roflol::roflol:
standart bunlar her bedene uyumlu ..s bedenden tutda xxl a kadar her toto uar..daha öncede belittiğim gibi bel kısmı ve arka kısmı tamamen lastikli :roflol:
ayrıca kokulu olsun kokuluuuuuuuuuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden
ne koksun ne koksundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sırıen ben ılk sıparsı allyım bedenlerı yazrım sana ozelden:roflol::roflol::roflol: