- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
-
- Konu Sahibi UykucuSirine
kızlar bana eşimin varikosel ameliyatını hatırlattınız ameliyat sonrası dr. böyle bir don yazmıştı reçeteye aldık ilk gördüğümde gülmekten ölmüştüm popo tamamen açık sumocular gibi eşim iki gün giydi başlarım böyle dona kıçım hava alıyor dedi fırlattı çok yaşayın emi gece gece amma güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla hayatım bizimki yazdıda noldu sanki 13 yıl oldu bir halta yaramıyor zaten belkide o don yüzünden toparlanamadık kaydirigubbakcemile3aaaaa bizim dr yazmadı böyle bir donlmaz:
desene bizim spermcikler bu yüzden toparlanamadılarkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
aslında manken bulsaydın daha iyi olurdu:roflol:
canım senmi diktin bunu:roflol:
iyi güzel rahat gözüküyorda bence bu bide sıcağa karşı kendinden fanlı olması yada sıcak geçirmemesi lazım...
herşey spermcikler içinkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:Bu ne nan açıklamasını yap bakalım nasıl özelliklerii varmışş bu donun
kızlar bana eşimin varikosel ameliyatını hatırlattınız ameliyat sonrası dr. böyle bir don yazmıştı reçeteye aldık ilk gördüğümde gülmekten ölmüştüm popo tamamen açık sumocular gibi eşim iki gün giydi başlarım böyle dona kıçım hava alıyor dedi fırlattı çok yaşayın emi gece gece amma güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[B .!.:itiraff ediyomm dr ameliyat sonrası eşime reçeteyle yazdığı don bu ama giymediii [/B]:roflol::roflol::roflol::roflol:
mankenlik yapmaya gidiyomm benn
valla hayatım bizimki yazdıda noldu sanki 13 yıl oldu bir halta yaramıyor zaten belkide o don yüzünden toparlanamadık kaydirigubbakcemile3