Sperm dostu Donlar artk piyasada :))))

donun arkası ama kendimin ön kısmı arkamın resmini çekemedimm :roflol::roflol:

Ben şimdiii buna koparımmm işteee:roflol::roflolonun arka görüntüsü olan resımde manken sensın yaakaydirigubbakcemile3ben cidden toton sandım onu.Meğer önden giymişssinnnn.İYice körleştimkaydirigubbakcemile3

gece gündüz demeden tüm ekimizle titizlikle çalıştıkk ve sonunda üretimee geçtikkk.....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi güzel olmuşta...neden donun arkası açıkkaydirigubbakcemile3
çıplak vücutta hele erkek vücudunda hiç estedik durmaz:roflol::roflol:
ama olsun önemli olan ön tarafsırnaşık şey sonuçta spermcikler önde yerleride gayet rahat:roflol:

bende öyle sandım demek uykusuzluktanmirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Bugün sazanlığım delülüğüm üzerimdeesırnaşık şeyMeğer bu donu sen tasarlamadınn.sırnaşık şeyBen sen yaptın sandım kızzz allah seniiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: demek reçete ile satılıyorrr

orası havalandır maaa ..:roflol::roflol:spermleri serin tutcakk ..arkadan üflemeli gibi :roflol::roflol:

olur bal çekiliş yapcam bunun için kazanan talihli çifte iki adet yollayacağımmm delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

zaten 2 tane almak lazım...
birini yıkadımı diğerini giysin değilmikaydirigubbakcemile3
güzel kanpanyakaydirigubbakcemile3
benide yaz çekilişe belki çıkarımkaydirigubbakcemile3

iyide bizim reçetemiz yok:çok üzgünüm: recetesiz vermezlermi:çok üzgünüm:

Kıslar süpersiniz ya bittim bu muhabbete kaydirigubbakcemile3
şirinecim donlar harika hemen bende isterem benide yaz :roflol: :roflol: :roflol:
ama bala katılıyorum b u ay hamiş kalmazsam geri iade ederimkaydirigubbakcemile3

bende biliyom bu donu. varikosel donu onun adı ben öyle diyorum o dona.
:roflol::roflol::roflol: benim eşimede vermişlerde bende yıkılmıştım vallaha gördüğümde. hala duruyo sakliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…