Sperm dostu Donlar artk piyasada :))))

ıyyyyyyyhhhhhh iğrendim resmeeeen
alıntı yapıp içimi kaldırmayayım dedim daha fazla
o canlı mankenli olanlar iğreeeeeeenççççmafoldumben

valla harikasiniz kizlar cok guzel olmus bunlar hepsinden birer tane istiyorum sırnaşık şey

nan benide alın benide yoksam
opuyorumnanaktan

paketçi ol okişş..ay o tüfekli smileler yeni çıkmış ya.ölmek bu kadar zevkli olamazdııı
şakkıdı

valla harikasiniz kizlar cok guzel olmus bunlar hepsinden birer tane istiyorum sırnaşık şey

ayırdık bile ayşem ..yurtdışına 4 günde ancak gelir

amaninn yaa bana ne yapmışşın...:roflol::roflol:

biraz kendindem bahsediyim sizlere sevgili çalışanlarım ve don hayranlarımmkaydirigubbakcemile3

hayat işte insanı nereye sürükleyeceği belli değill..benimde hayallerim vardı ,günün birinde bir işim olacak ve insanlık hizmeti için çalışacaktımm..:çok üzgünüm:

ama itiraf ediyim don cu :1shok:olmak hayallerimin arasında hiç yoktu..nerden nereye diyorum bazen düşününce ..ne yaparsın hayat şartları insanı ayaklarının götürdüğü yerde ilerletiyor bazenn

beni de bu mesleğe iten koşmayan spermler sürükledi işte..gamyoncuiremsu

donlarınız güzel spermlerin bol olması dileğiyle

sağlıcakla kalınnnn .........
:lepi:

don fabrikası çalışanları

genel müdür ve stilist : UykucuSirine

halkla ilişkiler uzmanı : rapunzel

halkla ilişkiler uzmanı yardımcısı :tuliny

don ustası:fadik

overlakçu:nazarboncuğum

yurtdışı temsilcisi:meryem 42

düz dikişçi :esteda

paketçi:yabangülüm

elaman alımları devam ediyorrrrrrrrrr

Dün tam size yazıyorum bir baktım kocam tepemde manyaksınız dedi :kedi:Koptu adam kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bayıldım bu icada yaa süpersiniz öle iyi geldi ki sabah sabah..... işler durgum malüm kresel kriz benide alın kadroya ek iş olsun bari :))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:Hakkaten süper bişey olmus tam onlara göre ay koptum sabah sabah sırnaşık şey

Dün tam size yazıyorum bir baktım kocam tepemde manyaksınız dedi :kedi:Koptu adam kaydirigubbakcemile3

ey ne hıı

arkadaşlar bayıldım bu icada yaa süpersiniz öle iyi geldi ki sabah sabah..... işler durgum malüm kresel kriz benide alın kadroya ek iş olsun bari :))))))))))))))))))

senide güvenlikçi yazıyomm..baksana topiği dışardan görenler olmuş.onlara mukayet olursunn

MAnkenleri gördü rapunzell birde gerçek filan dedim taa ki gece yatağa girdik aşkım şaka dedim ınandırdım heheheheheheh

don fabrikası çalışanları

genel müdür ve stilist : UykucuSirine

halkla ilişkiler uzmanı : rapunzel

halkla ilişkiler uzmanı yardımcısı :tuliny

don ustası:fadik

overlakçu:nazarboncuğum

yurtdışı temsilcisi:meryem 42

düz dikişçi :esteda

paketçi:yabangülüm

güvenlikçi:gncam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…