Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim hepimizin insallah biz de doktor doktor geziyoruz insallah bi sonuc verirInşallah Öyledir canım bizimki sebepsiz infertilite bizde tedavi olduk dna hasarı için şimdi bekliyoruZ. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşalaaaaaaaaaaah
Canım m tebrik ederim çok güzel haber , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , darısı hepimizin başınaBizde kaan hocanın hastasıyız ve ameliyat şart kesinlikle. Hem Değerler düzenliyor hemde ilerisi için bir umut oluyor. Bayana uygulanan çok tedavi var ama varikosel tedavi edilmezse sprem değerleri yüzünden bir anlamı kalmıyor.
Amin cok teşekkür ederim. Kaan aydos ve seda atılman vesilesiyle sağolsunlar. Bana kalsa çoktan tup bebek yapmıstim ama iyiki beklemisiz ve doktorlara güvenmisiz.Canım m tebrik ederim çok güzel haber , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , darısı hepimizin başına
canım hamış oldugunu bilmiodm çok sewındm gözn aydın :)Amin cok teşekkür ederim. Kaan aydos ve seda atılman vesilesiyle sağolsunlar. Bana kalsa çoktan tup bebek yapmıstim ama iyiki beklemisiz ve doktorlara güvenmisiz.
Tesekkur ederim bende çok yeni ögrendim. Insaallah kalp atısınıda duyarım 2 yılliķ tedaviler kürler derken oldu çok sükür.canım hamış oldugunu bilmiodm çok sewındm gözn aydın :)
inşallah duyarsın canım kalbini ve sağsaglim alırsın kucağına... :)Tesekkur ederim bende çok yeni ögrendim. Insaallah kalp atısınıda duyarım 2 yılliķ tedaviler kürler derken oldu çok sükür.
Canim nasilsn nasil gidiyi hamilelikTesekkur ederim bende çok yeni ögrendim. Insaallah kalp atısınıda duyarım 2 yılliķ tedaviler kürler derken oldu çok sükür.
Biraz sorunlu ama umarım yoluna girer hersey. 12 hafta kritik dönem oluyorda.Canim nasilsn nasil gidiyi hamilelik
Neden sorunlu canim insallah hersey duzelir..Biraz sorunlu ama umarım yoluna girer hersey. 12 hafta kritik dönem oluyorda.
canım biraz durumunuzdan bahsedebilirmisin ne zaman başladınız değerleriniz nasıldı ne oldu hangi değerlerle hamile kaldın ?Tesekkur ederim bende çok yeni ögrendim. Insaallah kalp atısınıda duyarım 2 yılliķ tedaviler kürler derken oldu çok sükür.
benim eşimde yeni başlatı teatroya hoca düşüş olduğunda telaş yapmayın yazmış bizimkide düşecek sanırım o zamanBir aylık teatrio sonrasi sayımız yarıya düşmüş sonuç bugün geldi
benim eşimde yeni başlatı teatroya hoca düşüş olduğunda telaş yapmayın yazmış bizimkide düşecek sanırım o zaman
hayırlısını olsun canım hakkımızda ..değerleriniz nasıldı ?Inşallah düşmez yinede sizin değerler.tedaviniz hayırlı olsun. Güzel haberler alırsınız umarım canım
Ama bizim ki dediğim gibi 1aylik kullanım sonrası yarıya düştü. Kaan hoca da bize menegon iğne yazdı teatrio ve klomen kesin dedi. Bugün genarta kültür ve hasar testi için ankaraya gitti eşim. Bakalım iğne nasıl etki eti.
hayırlısını olsun canım hakkımızda ..değerleriniz nasıldı ?
hayırlısı olsun arkadaşım hakkımızsa inşallah değerlerimiz düzelmiştirInşallah düşmez yinede sizin değerler.tedaviniz hayırlı olsun. Güzel haberler alırsınız umarım canım
Ama bizim ki dediğim gibi 1aylik kullanım sonrası yarıya düştü. Kaan hoca da bize menegon iğne yazdı teatrio ve klomen kesin dedi. Bugün genarta kültür ve hasar testi için ankaraya gitti eşim. Bakalım iğne nasıl etki eti.
Neden yükselmiş????? Şimdi ne durumdasınız ve bu dna hasar testi nerde Yapılıyor devlet yapıyor mu?Dna hasarı %22 ve sayımız 2mil. ile başladık teatrio ve klomen sonrası dna hasarı %41 sayı 1mil