- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 29 hasar cıkmıstı klomen 40 gün kullanıldı gün aşırı seklinde, emodex kullanıldı şimdi tekrar hasar tekrar test yaptırcaz aynı önerilerde bizede bulundu ama keçiboynuzu tozunu şimdi degil zamanı gelince kullanın dedi uygun degil size dedi bu progeny emodex gibi vitamin mi oluyor? Size iğne tedavisi ile başlamadı sanırım.merhaba
Sebepsiz infertilite teshısı ile tup bebek denedık. Aa kalite 5. Gün embrıyoların ilki 8.haftada kürtaj ikincisi ise 5 haftada düşük oldu. Sperm dna hasar testı yaptırdık sonuc; %61.
Kaan beyle dün görüştük. İzlenım olarak güven verdıgını soylemelıyım. Hasar olup sadece antıoksıdan kullanan arkadaslar hasara ilerlememesi dısında etkısı yok bılgınız olsun. Progeny m kullanıyorduk bız sadece.
Klomen ve progeny m kullanacagız 2 ay.
Buarada;
Isırgan otu çayı
Toz keçiboynuzu bır kaşık su ile
Yeşil yapraklı sebzeler
Nohut haftada 2-3 gün
Kuru incir
Önerilerinde bulundu. Sizlerde hangi aşamada oldugunuzu paylasırmısınız .
Evet antıoksıdan olıyor canım.Merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 29 hasar cıkmıstı klomen 40 gün kullanıldı gün aşırı seklinde, emodex kullanıldı şimdi tekrar hasar tekrar test yaptırcaz aynı önerilerde bizede bulundu ama keçiboynuzu tozunu şimdi degil zamanı gelince kullanın dedi uygun degil size dedi bu progeny emodex gibi vitamin mi oluyor? Size iğne tedavisi ile başlamadı sanırım.
Canm vücudun klomene olan tepkisini ölçmek için klomenle başlıo eğer hasar zor düşerse iğneye gecio sanırım bizdede klomenle başladı ama sonra kesti şimdi test yaptırcazEvet antıoksıdan olıyor canım.
2 ay sonra ıgnelere gerek gorulurse baslamayı dusundu . Hocaya ulasmak bıraz sıkıntı yanı sayfası uzerınden. Keşke daha kolay yolu olsaydı.
Bızde kullanıp 2 ay sonra test yaptıracagız. Sızın yaslarınız kac canım.. bızım degerımız yuksek ancak kadın dogumcular dırek tup bebek dıyor bu hasar önemsemıyor. Bırde uzmanlarla mucadele etmek zorCanm vücudun klomene olan tepkisini ölçmek için klomenle başlıo eğer hasar zor düşerse iğneye gecio sanırım bizdede klomenle başladı ama sonra kesti şimdi test yaptırcaz
Eşim 33 ben 32 canm sizin kaç? Bizede direk tüp dediler aşılama bile olmaz dediler yaş konusunda bi takıntım yok arkadasın 40 ında yeni hamile bide aklıma kötü seyler getirmek istemiyorumBızde kullanıp 2 ay sonra test yaptıracagız. Sızın yaslarınız kac canım.. bızım degerımız yuksek ancak kadın dogumcular dırek tup bebek dıyor bu hasar önemsemıyor. Bırde uzmanlarla mucadele etmek zor
Bakalım bızde durum ne olacak.
Cok haklsın yaslar oldukca ıdeal canım. Biz 30 yaslarındayız. Bence cok dogru dırek tüp bebek daha mantıklı adım . Zira bızım ıkı yıl normal yolla olmadıEşim 33 ben 32 canm sizin kaç? Bizede direk tüp dediler aşılama bile olmaz dediler yaş konusunda bi takıntım yok arkadasın 40 ında yeni hamile bide aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum
Tedaviz 1,5 ay oldu başlayalı devam edelim bakalım sonuna kadar Rabbim nasip ederse olur etmezse doğal yolu tüp bebek deneriz die düşünüyorumCok haklsın yaslar oldukca ıdeal canım. Biz 30 yaslarındayız. Bence cok dogru dırek tüp bebek daha mantıklı adım . Zira bızım ıkı yıl normal yolla olmadı
Canim kac fsh inizKızlar 2 ay klomen tedavisi gördükten sonra fsh cok ilerlemediği icin ipne tedavisine gecildi havuc suyu veriyorum ama keciboynuzuna gecmeyi düsünüyorum havuc suyunu bırakıp. Toz mu kür mü tabsiye edersiniz?
5,5 suanCanim kac fsh iniz
Doktor kac olmasini istiyor ki 8 9 mu5,5 suan
Sanırım daha spermiyogram vermedik sadece hormonlardan memnun olmadı gibiDoktor kac olmasini istiyor ki 8 9 mu
Acaba genetik dediği panel test miKizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?