Erkek İnfertilitesi Sperm degerleri boyle olup hamile olan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
keçiboynuzu kullanmıyoruz havuç suyunada dün başladık atmıştım ya grubumuzdan
çakşır suyuda bugün geldi onada başlicaz inşallah
okudugum kadaryla hem sayıyı hem hareketi arttırıyomuş

Keçi boynuzu bu kullanmaya yeni başladık. Cuma sperm testi verecek eşim. Bir haftada bir artis olur mu acaba? Bunun yanında balık yağı da alıyor.

Hayır canım ameliyatlik durum yok dendi. Emin olmak için bir test daha istedi ürolog. Aşılama yaptıracağız hareket ve sayı düşük .
Cnm testi yaptıktan snra keçibıynuzun etkisi varmı die bizimlede paylaşırmsn artışını

Canim onceleri ben caksir kokunu aktardan alip kendim kaynatiyordum daha sonra suyunun oldugu duyunca bugun aktardan aldim daha kolay olur diye ama esime su karistirmadan balla veriyordum zarari olur mu acaba biraz su ekleyip mi icirmeliyim sisenin uzerinde de sizin dediginiz gibi yaziyo

Kuzum balın zararı yok.. Ben bi ara çakşır tozunu balla karıştırdm.. Ama sen bundan snra suyla yap tatlım

Test yaptırdığımız da beş gündür kullanıyor olmuş olacak. Tabi ki paylaşırım canım.

Merhaba diyelim ki Dna hasarı var spermlerde bundan nasıl kurtulabilinir? Tedavisi var mı?
Eşim de sayı hız ve morfoloji ve geçmeyen dirençli bir enfeksiyon u vardı. dna hasarı vardı spermde.kaan aydos tedavi etti. İlaçla dna hasarı %17 ye düştü. Tedaviyi kesti. Çok az bir artış oldu değerlerde. Bundan sonrası beklemek

Yeniden merhaba arkadaşlar bugün başka bi doktora değerlerimizi gösterdik kan testi istedi eşimden fsh lh gayet güzel ama testesteron alt sınırın altında çıktı. Doktor eşime klomen verdi ve promen k diye bi takviye önerdi erkeklerde klomen etkisi nasıldır bilgisi olan var mı?

Ne tür ilaçlar canım? Antioksidan takviyeleri mi?

Arı sütü bal poleni hangi marka ve nereden aldiniz

Ne tür ilaçlar canım? Antioksidan takviyeleri mi?
Evet antioksidan. Emodex, andromax, ımpryl, vs bunlar firma ismi. Eczanelerde satılıyor. Biraz pahalı ama. Bu arada 2 ay önce eşimle hacamat yaptırdık. Ve dün tüp bebek raporu için müracat etcektik. Bu hafta rapor için yeni sperm testi verdik. Sonuç çok iyi geldi. Dr bu değerle tüp bebek yapamam devlet karşılamaz dedi. Aşılama yapacak. Oysa eski test sonuçları yerlerdeydi inanamadım. Belki sperm dna hasarı nın düşmesi belkide hacamat ın etkisi bilmiyorum. Bunuda dün öğrendik çok sevindik

Çok sevindim.. Eşiniz hangi antioksidanı kullanmıştı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…