yaş kac senin butter benim 25 sen nekadardır uğraşıyorsun tedavilerle
ben cok sıkıldım ya nezaman olacak bizdede hızlısı yok yumurtaya gitmiyor sanırımsenağlama
haklısın ama benim durumumda aşılama cok gereksiz bunu doktorlarda söyledi hep asılamanın ismi bile sinirlendirio beni bosu boosuna maddi manevi yıpratıo elbetteki katlanıcas istices işte sabır lasım sabırrr inşallah seninki sonuncu olur güselim inşallah
merhaba ben beş yıllık ewliyim 2 senedir her doktora gittim rahim filmide çektirdim hiç bi sorun yok eşim gittiğinde anladıkki değerler çok düşük değil ama ileriye hareket yok yani yerinde hareket var ama ileriye doğru hareker hiç yok dr. varikosel demiş ama illahaki amaliyat olursan çocuk olacak diyemem demiş eşimde bunu duyduktan sonra hiç yanaşmadı amaliyata ve tek dediği aşılama yaptırırız olur .bende düşünüyorum sizce ileri hareket yoksa aşılama tutar mı yoksa mikro daha mı ii olur .ltf bi cevap yazın artık rüyamda bile herkese aşılammı yoksa mikro mu diye soruyorum
Saol Nazli Melek Benim Eşiminde Işi çok Stresli Daha 14 Yaşindayken Evden çikmiş Yatili Okula Geçmiş.eğer Maddi Durumu Soruyosan Pek Iyi Değil Daha Aşilama Bile Yaptiramadim Sosyal Güvence Miz Var Ama Malesf Daha Bi Faydasini Da Göremedim . O Yüzden Terettütdeyim Zaten Kit Kanaat Yaptircam Olmuşken Emeğime Değsin Diyorum Ya çok Bunaldim Artik Hem Milletin Ağzini Kapa Hemde Kendi Içinde çocuk özlemi Yaşa Bazen Bu Hayat çekilmez Oluyor. Allahtan Bu Siteye Takilmaya Başladimda Artik Daha Bilinçli Hareket Ediyorum