teşekkürler darkinlife sayıdan ötürü 3 aşılama yapmamız gerekiormuş 2 tane yaptık kaldı 1 tane 3den sonra tüpe geçecek doktorum devlet hastanesinde yaptıryorum zaten bir doktor bana yıkama sonrası hızlısı yoksa vakit kayybı dedi dogrumudur acaba cokta canım sıkıldı ahkkımızda hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelim forumları cok beğendim kendimden bahsedeyim 3 senedir olmuyor 2 aşılamayaptırdım 3 ten sonra tüp geçecegim sorun eşimde hızlı spermimiz hiç yoksayıda ml de 12 du en son yavaş hareketlimiz %50 idi en sondaki asılamada merak ettiğim hızlısı olmadan aşılamada şans nedir acaba bu şekilde tutan varmı??? sanırım umuda ihtiyacım varfisfisfis :çok üzgünüm:
darkinlife rapor için 3 aşılama yeterli oluyor değilimi yani benim laproskopi filaln olmam gerekmez değilmi??demin bi forumda gördümde gerçi o laproskopi olması gereken sebepsizmiş
hehhehhe:))) ben cogu kez sölüorum o tip kelimeleri anacım napalım sabır kalmıyor insanda yaa zaman sanki hiç geçmiyor 3 senedir tüp aşamasına gelemedim ben önceleri eşim sürekli üroloğa gidiodu ama hiç gelişme olmadı bebişte olmadı
sende sorun neydi dark kac mesaj oldu daha yeni soruorum ha sanırım kaafam yavaşladı:))
hımm senin aşılamada baya şansın var tek tüpünde yeterli iltihap bizdede vardı başlardao geçti ama değerlerdeki bozukluk geçmedi sanırım hiçte geçmez vucut üretmiyor sanırım öle diorum artık inşallah bu son asılaman olurda bebeğin gelir canım
hımm kolay değil tabiki ama sağlık acısındanda yaptırman uygun olur sanırım hatta aklın varsa aşılama denemeden önce yaptırki sorun varsa boşuna aşılama gibi gereksiz tedaviyi görme derim ben