benimde evliliğim fazla olmadı.neredeyse 1 yıl olacak.bu 1 yılın inanırmısın 9-10 ayını mantarla doktorda geçirdim.artık gitmeye utanıyorum.doktor sonunda muayene dedi.olamadım ve ilaç kullanmayı bıraktım.şimdide adetim geçikti.buğün 44. gün.gittim kan verdim.bakalım sonucu yartın alacağım.hamile isem yaptırmayacağım testi:)) değilsem mecburen yaptıracağım.aslında birazda adet olayım bitsin o zaman gideyim diyorum çünkü smear testi en iyi adet bittikten sonraki ilk 10 günde oluyormuş.diğer günlerde de olurmuş aslında.belkide biraz kendimi oyalıyorum.
aslında diğer arkadaşın dediği gibi bende yapamam dediğim çoğu şeyi yapmak zorunda kaldım.ilişkiye giremem dedim girdim.)) fitil kullanamam dedim kullandım .)) fitili iç kısımlara itemem dedim yaptım.))
şimdi de muayene olamam diyorum bakalım olabilecekmiyim:)) ?
bende senin gibi doktora anestezi teklif etmeyi düşünüyorum.) bu yüzden de tabii ki özele gitmem lazım yada sakinleştirici iğne falan .)) umarım beni anlayacak anlayışlı bir doktor bulurum..inan anestezi fiyat araştırması bile yaptım.ailem ist da..kısmetse bayramda iste gelmeyi düşünüyorz.orada da 1 doktoru gözüme kesitirdim.hatta netten yazıştım bile.çok kolay olacak diyor ,canınız yanmayacak diyor.anestezisiz olursa sanırım en kötü ihtimal ona gideceğim.
bu arada benim eşimde bana kızıyor.dalga geçiyor ve ben bazen neden erkek değilim diyorum.))
eltim muayene oldu geçenlerde.o korkmuyor.ona soruyorum nasıl oldu ne yaptı diye..sadece bakıyor deiyor.bakıyorda nasıl bakıyor.gözü ile mi bakıyor yoksa alet edavatla yada elleriyle kurcalıyormu?
sanırım yapmam dediğim bir şeyi daha yapacağım........
Merhaba canım. Sen hangi doktora gidiceksin İstanbulda. Ya kızlar biz niye bu kadar korkağız ki. Evet herşeyi bildiğimizden bence. Herşeyi araştırıyoruz nasıl bişey olduğunu görüyoruz ve bu yüzden korkuyoruz bencede. Canım doktora gidince bana da haber ver.