Spekulum korkusu olan var mı?

spekulum korkusu olan var mı?

• Ankete Katılan
    205
benimde evliliğim fazla olmadı.neredeyse 1 yıl olacak.bu 1 yılın inanırmısın 9-10 ayını mantarla doktorda geçirdim.artık gitmeye utanıyorum.doktor sonunda muayene dedi.olamadım ve ilaç kullanmayı bıraktım.şimdide adetim geçikti.buğün 44. gün.gittim kan verdim.bakalım sonucu yartın alacağım.hamile isem yaptırmayacağım testi:)) değilsem mecburen yaptıracağım.aslında birazda adet olayım bitsin o zaman gideyim diyorum çünkü smear testi en iyi adet bittikten sonraki ilk 10 günde oluyormuş.diğer günlerde de olurmuş aslında.belkide biraz kendimi oyalıyorum.
aslında diğer arkadaşın dediği gibi bende yapamam dediğim çoğu şeyi yapmak zorunda kaldım.ilişkiye giremem dedim girdim.)) fitil kullanamam dedim kullandım .)) fitili iç kısımlara itemem dedim yaptım.))
şimdi de muayene olamam diyorum bakalım olabilecekmiyim:)) ?
bende senin gibi doktora anestezi teklif etmeyi düşünüyorum.) bu yüzden de tabii ki özele gitmem lazım yada sakinleştirici iğne falan .)) umarım beni anlayacak anlayışlı bir doktor bulurum..inan anestezi fiyat araştırması bile yaptım.ailem ist da..kısmetse bayramda iste gelmeyi düşünüyorz.orada da 1 doktoru gözüme kesitirdim.hatta netten yazıştım bile.çok kolay olacak diyor ,canınız yanmayacak diyor.anestezisiz olursa sanırım en kötü ihtimal ona gideceğim.
bu arada benim eşimde bana kızıyor.dalga geçiyor ve ben bazen neden erkek değilim diyorum.))
eltim muayene oldu geçenlerde.o korkmuyor.ona soruyorum nasıl oldu ne yaptı diye..sadece bakıyor deiyor.bakıyorda nasıl bakıyor.gözü ile mi bakıyor yoksa alet edavatla yada elleriyle kurcalıyormu?
sanırım yapmam dediğim bir şeyi daha yapacağım........

Merhaba canım. Sen hangi doktora gidiceksin İstanbulda. Ya kızlar biz niye bu kadar korkağız ki. Evet herşeyi bildiğimizden bence. Herşeyi araştırıyoruz nasıl bişey olduğunu görüyoruz ve bu yüzden korkuyoruz bencede. Canım doktora gidince bana da haber ver.

arkadaslar ben de aynı sızler gıbıyım bu yuzden 2-3 doktor degıstırdım ama sonradan buldum cok sukur her ay gıdıyorum her ayda aynı seyler.once yarım saat konusuyo benle sonra muayeneye alıyo kac kez gıttım ama alısılmıyo o koltuga maalesef bana bebek spekulunu kullanıyo doktorum en kucuk olanı yanı ve muayeneden sonra dıyorumkı her seferınde acımıyo ama neden bole korkup gerılıyorum anlamıyorum rahım fılmıde ıstedı napcam bılmıyorum anestezı olmadan cektıremem galıba ben:(

:utangac:bende evlendiğimde yıktım ortalığı çığlık ata ata...
sonra asla muayene olamam dedim gece uyku uyuyamadım korkudan ama paşa paşa gittim ordada çığlığı bastım.ama bebiş için o kadar çok gittimki artık eskisi kadar korkmuyorum.
ama hala korkuyorummmmmmmmsositososito

ahh ben bebek sevdasina kurbanlik koyun gibi ameliyat masasina yattim.doktorun muayene koltugu viz gelio artik bana...zaten görmeyen kalmadi kasarlandim artik.ama ilk muayenemde bile hic korkum yoktu..sadece doktor baktiktan sonra tiksinti oluo bende okadar hemen gelip yikaniyorum.temizlendigimi düsünüyorum.

valla benimde en ürktüğüm alet şu spekulm ıyyyy görünce kaskatı oluyorum.bu yüzden doktor çok değiştirdim.neyseki şansıma gittiğim son iki doktorumda şeker gibi çıktıda acıtmadan muayene oluyorum.elle muayenede bile çok nazik davrandı doktorum hiç bişey anlamadım.acıtmıyacağını bilerek gidiyorum ama o muayene koltuğuna yatınca sinirlerim bozuluyo ya hiç sevmiyorum.

benim gibi olanlarda varmış.bende tekim sanıyordum ..bir bakıma sevindim bu duruma:))
tabii ki bir bakıma da üzücü

nesrincim şimdi bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Ona çok sevindiğimi söyledim ama içimden çok üzüldüm. bağıra bağıra ağlamak istiyorum.şu anda evde olsam çığlık çığlığa ağlıycam. Allahım nolursun bana da ver yarabbim.

valla benimde en ürktüğüm alet şu spekulm ıyyyy görünce kaskatı oluyorum.bu yüzden doktor çok değiştirdim.neyseki şansıma gittiğim son iki doktorumda şeker gibi çıktıda acıtmadan muayene oluyorum.elle muayenede bile çok nazik davrandı doktorum hiç bişey anlamadım.acıtmıyacağını bilerek gidiyorum ama o muayene koltuğuna yatınca sinirlerim bozuluyo ya hiç sevmiyorum.

Bu spekulumu taktıktan sonramı elle muayene ediyorlar.

Bu spekulumu taktıktan sonramı elle muayene ediyorlar.

spekulumu taktıktan sonra elle muayene oluyormu bilimiyorum ama snırım çıkardıktan sonra vajinaya parmağını sokarak ,diğer eli ni de karna koyarak yumutalıkları konrol ediyor.acaba akadaş onu mu kasdetti? bende merak ettim.

funda72

git güzelim git..benim durumum artık had saffada..gidip smear aldırmalıyım...sinirlerim bozuldu vallahi bu muayene yüzünden..bende gidecem artık korka korka..
hem illaki ilk gidişinde muayene olmana gerek yokki..sor sorularını sen..hatta bana sorr...))

spekulumu taktıktan sonra elle muayene oluyormu bilimiyorum ama snırım çıkardıktan sonra vajinaya parmağını sokarak ,diğer eli ni de karna koyarak yumutalıkları konrol ediyor.acaba akadaş onu mu kasdetti? bende merak ettim.

funda72

Bu spekulumu içine takıp açıyorya aleti o zamn açıkkenmi giriyor acaba el onu düşünüyorum koca el nasıl giriyor töbe töbe.

Back