Canım aslında çok utanıyorum gerçekten muayene olamıyorum demeye. Ama napıyım işte. korkuyorum. 2 kere doktora gittim. o masaya yattım. tam o aleti yerleştirecekken kadının ellerini itirdim ve hayır istemiyorum ben muayene olmak dedim ve başladım ağlamaya. kadın doktor da suratıma tuhaf tuhaf bakıp sen eşinle nasıl ilişkiye giriyosun dedi.bence o farklı bu farklı.haksızmıyım?
bencede haklısın.ikisi farklı.aslında ben eşimle de birlikte olurken biraz sorun yaşıyorum ,kendimi kasıyorum ama yine de oluyor.sonuçta sabırlı adam ama doktor öylemi? yapamıyorum dediğin an tamam diyor bırakıyor.uğraşmıyor..
aslında doktora gittim ama dış genital bölgede sorun olduğu için gittim.
bir de kışın gittim bir doktora.kadına diyorum ki,ben korkuyorum,ilk defa geliyorum kadın da tamam bir şey olmaz çok basit diyor.bende korka korka yattım masaya ama gözüm bir şey görmüyor.kadın eline vajinal ultrasonu almış,kolunu uzatmış,başını sokuyor haberim yok.ben bir çığlık attım,millet suratıma tuaf tuaf bakıyor.sonra istemiyorum dedim bıraktı.hiç uğraşmadı.insan accık cesaret verir yaaaa..o yüzden de korkuyorum bir daha gitmeye..