Gerçeği istersen doktora gitmedim bir daha hatta meme mr istemişti onu da çektirmedim. Bebek işine kanalize oldum. İzin sonrası işe başlayınca yine biraz bozuldu bağırsaklarım anladımki stresten oluyor. Artık ağrısa da dinlemiyorum tuvalette takipte etmiyorum. Probiyotik yoğurt yiyorum her sabah başka yaptığım birşey yok. Çok geçmiş olsunCanim merhba acaba durumun nasıl merak ettim düzeldi mi bağırsakların kolonoskopi olmuştun en son ilaç falan almaya baslamadin herhalde. Doktor bir tani da koymadı iyiyim diyordun geri geldi mi şikayetlerin merak ettim. Ben artık sinir oluyorum karın ağrısı çekmekten ya incir falan yiyemiylrum yeşil ceviz yiyim dedim burnumdan geldi geçen gün bu kolokonkopi kaçınılmaz.Olacak sanırım bende
Üniversite hastanesinde oldum. Ben uyandığımda Dr girmişti. Arkadaşıma birşey söylememiş biyopsi için parça alsa söylerdi herhalde zaten Benim işlemim çok kısa sürmüş. Umarım yarın temiz çıkar sonuç. Şikayetim sol kaburga altında ağrı, dışkı bir sert ve kalın, bir yumuşak ve ince oluyordu. Tuvaletten sonra rahatsızlık hissi oluyordu.
Geçmiş olsun. Benim ağrım ön tarafta oluyor, sırtta olmuyor. Korkmayın bence işlem çok basit zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsunuz. İşleme hazırlık yorucu çünkü birkaç gün ciddi bir diyet yapılıyor. Zaten gastritten bahsetmişsiniz bence onun ağrısı sırta vuruyordur. Ben kolonoskopiden sonra daha iyi oldum, psikolojim düzelince rahatsızlığım da hafifledi. Sizin de öyle olur umarımMerhaba bende ibs olduğumdan şüpheleniyorum reglim bitsin kolonoskobi yaptırmayı düşünüyorum. Çok moralim bozuk kötü birşey çıkıcak diye sizin soldaki ağrı sırtınıza vuruyormuydu acaba? Benim sol sırt alt bölgesinde oluyor ağrı. Antral gastrit tedavisi sonrası ibs belirtileri bsşladı bende sizinki gibi belirtilerin ama sol altta sırta vuran ağrı bir bendemi var korkuyorum şindiden tşkler
Geçmiş olsun. Benim ağrım ön tarafta oluyor, sırtta olmuyor. Korkmayın bence işlem çok basit zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsunuz. İşleme hazırlık yorucu çünkü birkaç gün ciddi bir diyet yapılıyor. Zaten gastritten bahsetmişsiniz bence onun ağrısı sırta vuruyordur. Ben kolonoskopiden sonra daha iyi oldum, psikolojim düzelince rahatsızlığım da hafifledi. Sizin de öyle olur umarım
Merhaba bendede aynı şikayetler var kolonoskkbi oldunuzmu yada düzelme varmı sıkıntılarımızda şimdiden tşklerKızlar selam bende de parçalı dışkı oluyor ve sol kaburga altında ağrı oluyor. Gaz da çok oluyor yaklaşık 2 haftadır. Son 3 gündür sebze ağırlıklı besleniyorum. Bu defa da parçalı değil fakat afedersiniz ince olmaya başladı. Haftaya doktora gideceğim ama Google da araştırınca biraz korktum sizde de böyle ince dışkı oldu mu?
Gastroenteroloji de zun yıllar çalışan biri olarak söylüyorum, sinameki gibi bitkisel urunler ilk zamanlarda ise yarasa da ilerleyen dönemlerde bağırsak fonksiyonlarini bozar ve tembellestirir.BENDE BU HASTALIK VAR YANİ İBS......
DOKTORUM BANA SENDEAŞK VAR DEMİŞTİ VE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM.......NE DEMEKTİ AŞK
A:AĞRI
Ş:ŞİŞKİNLİK
K:KABIZLIK
İŞTE BU ÜÇÜYLE YILLARDIR MÜCADELE EDİYORUM BAZEN 10 GÜN WC YE GİRMİYORUM NE YAZIKKİ İÇTİĞİM BİTKİSEL ÇAYLAR BU HALE GETİRDİ BENİ KIZLAR ÖZELLİKLE SİNAMEKİ DİYE BİR OT VAR MÜMKÜNSE EVDEN UZAK TUTUN BU OTU.....
Arastirma yapacak ilaçla geçecek bişey değil cunku. İbs diye bir hastalikda yok tibben,sadece Dr larin halk rahat anlasin anlaşılır olsun diye uydurduğu bir tabir.Bu hastalık bir bela.Her ne kadar doktorlar intihara kadar götürecek bir illet olduğunu farketmeseler de ,çare bulmak için araştırmalar yapılmasa da gerçekten hayatı cehenneme çeviren bu rahatsızlığı ancak yaşayan biliyor.Elinde imkan olup araştırma yapmayan tüm dünya doktorlarının yakasına ahirette yapışacağım.Tüm ilaçlar uyduruk,hiç bir işe yaramıyor.İnsan rezaletin doruklarında yaşıyor bu iğrenç sendromla.Aç gezmekten illallah dedim,işe yarasa bari................
Evet oldum artık daha iyiyimMerhaba bendede aynı şikayetler var kolonoskkbi oldunuzmu yada düzelme varmı sıkıntılarımızda şimdiden tşkler
merhaba bende sizin gibi sorunlar yaşıyorum gece baçak ağrısından uyuyamıyrum ibs yzüznden böyleyimBu problemle yıllardır uğraşıyorum alt karın kısmında ağrı şişlik düşünün kaç defa ortopedi doktoruna gittim belfıtığı mıyım diye hem belime hem sırtıma karnıma bacaklarıma vuran bir ağrı sonunda öğrendim ki ibs miş dep... ve pan...lat ilaçları Biraz rahatlatıyor ama tam kesin bir tedavisi yok Bazen de mide bulantısı hatta istifra ettirebiliyor Herkese geçmiş olsun..... yine bulunan de en etkili ilaçlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?