- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
avakado yaprağı çayını mı içiyorsunuz ? ilk defa duydumayva ve avakado yaprağı çok stresli olmadığı sürece belirtileri geriletiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avakado yaprağı çayını mı içiyorsunuz ? ilk defa duydumayva ve avakado yaprağı çok stresli olmadığı sürece belirtileri geriletiyor
avakado yaprağı çayını mı içiyorsunuz ? ilk defa duydum
hımm geçmiş olsun.. bende kronik gastirit dedi. midem de yara var.bende enfeksiyonda var enfeksiyonu hafifletiyor.
hımm geçmiş olsun.. bende kronik gastirit dedi. midem de yara var.
tşk ederim . bana probiyotikler iyi geldi.. şuanda bıraktım ama.. ilaçlar sadece kullanınca biraz faydası oluyor... hiçbiri tam geçirmiyor gerçi deGeçmiş olsun canım
ilk defa senden duydum böyle birşey..bağırsak damarları tıkalıysada bu rahatsız olabiliryormuş
benim ibs bir anda stres ve üşütmeyle oldu biliyorummmm.... daha öncesinde hiçbir şeyim yoktu... ne gaz , ne ağrı , ne yediklerimin dokunması hiçbiri yoktu.. bir anda oldu..
o sıra toplu yerde kalıyordum bilemiyorum. belkide öyle oldu..Dışarıdan mikrop kapmışsındır
ama geçmiyor 15 yıl oldu nerdeyse... gitmediğim doktor kalmadı.. endoskopi oldum yara çıktı midemde.. ama benim asıl sorunum gaz ve arada şişkinlik.. yediklerimin dokunması.. ( süt, soğan, sarımsak, turşu dondurma, yağlı ve baharatlı yiyecekler, türk kahvesi , nescafe .. )Dışarıdan mikrop kapmışsındır
ama geçmiyor 15 yıl oldu nerdeyse... gitmediğim doktor kalmadı.. endoskopi oldum yara çıktı midemde.. ama benim asıl sorunum gaz ve arada şişkinlik.. yediklerimin dokunması.. ( süt, soğan, sarımsak, turşu dondurma, yağlı ve baharatlı yiyecekler, türk kahvesi , nescafe .. )
aminYARADAN hepimizin şifasını versin
ProbiomaxMerhaba, siteyi tesadüfen gördüm. Annem yaklaşık 6 senedir İBS hastası. Neredeyse tüm ilaçları kullandı, antibiyotik dahil. İshal şeklinde seyrediyor bizdeki ibs. Yaklaşık 1 sene önce ibsforumdan colpermin kapsulu gördük. Türkiye de yokmuş, İngilterede ki bir e-ticaret sitesinden getirttik. Çok iyi geldi, çok memnun. Normalde günde 3 defa, 2 şer kez alınabiliyormuş, şiddetli ibs lerde, fakat dışarıdan çok uzun sürede kargo ile geldiği için, annem maalesef fazla içemiyor. İngiltere'den başka hiç bir ülkede satmıyor. Fransa, Amerika, Kanada soruldu, yok. Yine ibsforumda boulardii enzimi içeren ilaçların probiyotik fonksiyonu olduğunu söylemişlerdi. Araştırdım, Probiomax isimli, boulardii içeren ilacı buldum, annem bu ilaçtan da çok memnun kaldı, colpermin azaldığında, bunu içiyor. Tavsiye edilir. Eczaistanbul isimli sitede satılıyor. Yanısıra, propolis maddesinin bozulan bağısak çeperlerini tamir ettiğini, yine ibsforumdan öğrendik. Propolis kapsülünü de, Probiomax ile birlikte alıyor. Değişiklik oldu, iyi geldi, diyor. Eskiden yiyemediği birçok gıdayı az da olsa, almaya başladı. Örneğin, mercimek çorbası, tarhana çorbası, kuru fasulye gibi gaz yapan yiyecekleri asla yiyemezdi. Şimdi, hiç olmazsa, 1 öğün yiyebiliyor. Gastro doktoru, kolonskopi yaptı, temiz çıktı, ishal çok şiddetli seyrettiği için, çölyak tan şüphelendi. Tüm testler yapıldı, çölyak çıkmadı, ama, gluten alerjisi çıktı. Sanıyorum, bu alerji, genetiği değiştirilen buğdayın sonucu. İHE ( istanbul halk ekmek ) den glutensiz ekmek alıyoruz. 20 lik koli halinde, 6 TL ye satılıyor, bu ekmek de çok iyi geldi, ekmek yapma makinası almıştım, evde glutensiz ekmek yaparım diye, ama çok parçalanıyor, beceremedim, Artık İHE den alıyoruz. Çok memnun. İstanbul dışında olursak, netten sipariş veriyoruz, kargo ile geliyor. Taze peynir dokunuyor, dinlenmiş peynir yiyebiliyor, şirden mayalı olmalı ama. İzmir tulumu ( dinlenmiş ) sorun çıkartmıyor. Patlıcan yerse, tüm günü berbat oluyor. Nesi dokunuyor, anlamadık. Pirinç pilavı iyi geliyor, bulgur pilavı hayır.
Ben de aynı dertten müzdaribim yeni doğum yaptım bebeğim gaz sancısından duramıyor benim gazım olduğu gibi onda benim gibi mi olacak ileri de diye o kadsr çok korkuyorum kii annnenizde varmış ya sizde de var mı çocuğumda olmasın benim hayatım berbat oldu o olmasın barii bunları düşünmekten stresten çocuğu emziremiyorm sürekli ağlmaktan ?? Bir de abim amerikada colpedmin gerçekten işe yarıyorsa ona gönderteceğim inşallah cevap verirsiniz kosa sürede ????Probiomax
Aşağı da mesajım sizi etiketleyememişim sanırım bakarsanız çok sevinirimArkadaşlar , bir talebim var , ama, aranızda colpermin kullanıp, memnun kalan varsa, hep beraber sağlık bakanlığına yazıp, colpermin ithalatını istesek , diyorum ? Çünkü daha önceden Türkiye'de colpermin varmış, ilaç rehberlerinde gördüm, içeriği nane yağı olduğu için, gereksiz diye mi , ithalatından vazgeçidi , acaba ? annem eczacı, ne kadar nane yağı içeren ilaç, aktardan nane yağı, nane çayı varsa , hepsi denendi, colpermin gibi fayda etmedi. Ben colpermin in içeriğine, imalatçı firmasının sitesinden baktim, nane yağının haricinde, yer fıstığı yağı da varmış, acaba yer fıstığı da mı sancıya iyi geliyor. ? Bu gün sabahtan beri sancısı vardı, colpermin az kaldı, içmeyeyim , başka ilaçla idare edeyim , dedi, olmadı ? Akşam, artık 1 tane içmek zorunda kaldı, sancı 15 dak da kesildi. Bunu içince, yeniden doğmuş gibi oluyorum, diyor annem. İngiltere den kargo ile çok zor geliyor, kaç kere kayboldu, tekrar gönderdiler. Annemin ibs si, seneler önce yaşadığı stresli olaylar sonucu oldu, sanıyoruz. Arkadaşlar, hep birlikte, sağlık bakanlığına mail atsak, iyi olur, diyorum, ne dersiniz ? Herkese acil şifalar dilerim.