Kizlar iki güm önce lapatoskopi ameliyatı oldum tuplerim yapisikti onları açtı doktor normalde narkoz beni kabiz yapar o bile yapmadı bugün sabahtan beri üç kere çıktım karın ağrısı da cabasi ay artık bu çocuk uğruna bağırsak kalmayacak ya bıktım vallahi
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun...Kizlar iki güm önce lapatoskopi ameliyatı oldum tuplerim yapisikti onları açtı doktor normalde narkoz beni kabiz yapar o bile yapmadı bugün sabahtan beri üç kere çıktım karın ağrısı da cabasi ay artık bu çocuk uğruna bağırsak kalmayacak ya bıktım vallahi
Sevindim canım ama sen yine de görün kadın dogumcuya bağırsakların nasıl peki ilaç falan vermedi dimi
İzindeyim şu an kendi doktoruma ulaşamadım o yüzden tanıdık bir Dr baktı sonuçlara. Ama bağırsaklarım daha iyi yine de sanki kolonoskopi için yapılan bağırsak temizliği bana iyi geldi. Dönüşte Dr ilaç tavsiye ederse paylaşırım.Sevindim canım ama sen yine de görün kadın dogumcuya bağırsakların nasıl peki ilaç falan vermedi dimi
Merhaba bende İbs hastasıyım sizin tedaviniz sonrası hastalığınız düzeldi miBana da ilaç yazdı 3 ay kullandım pek faydasını görmedim sıkıntı stres olduğu sürece bu hastalığın çaresi yok ama şükür allahım beterinden korusun kolonoskopi falan oldunuz mu
İsal mi kabız mi oluyorsunuz sokayeylerinoz nelerMerhaba bana da İbs tanısı konuldu ama hala iyileşemedim sizde düzelme var mı
Bence doktor sana bu ilacı ibs için vermediyse kullanma.Kizlar bu hızlı çalışan bagirsaklarimiza acaba ataraks surup içsek yavas lar mi ki hem iştah da açıyor mus deneyen ve bağırsakları yavaşlayan var mi yoksa daha mi hızlı calistirir var mu kullananan
Senin düzeldi mi canım. agirsaklarin iyi misinBence doktor sana bu ilacı ibs için vermediyse kullanma.
Kötü birşey olmadığını öğrendim ya o günden beri takmıyorum bağırsakları, ben takmadıkça o daha iyiye gitti. Şu an iyiyim çok şükürSenin düzeldi mi canım. agirsaklarin iyi misin
Hadi inşallah öyle de gider çok geçmiş olsun darisi basimizaKötü birşey olmadığını öğrendim ya o günden beri takmıyorum bağırsakları, ben takmadıkça o daha iyiye gitti. Şu an iyiyim çok şükür
Amin cnmHadi inşallah öyle de gider çok geçmiş olsun darisi basimiza
Canim nasılsın merak ettim bağırsak durumunu acaba kolonoakopoi yaptirsam bana da iyi gelir mi ki merak ettim sana ilaç da vermediler dimiKötü birşey olmadığını öğrendim ya o günden beri takmıyorum bağırsakları, ben takmadıkça o daha iyiye gitti. Şu an iyiyim çok şükür
Kolonoskopi iyi gelmiş mi benden başka birine bilmiyorum. Anlatmak istediğim bana iyi geldi ama kolonoskopi mi beni düzeltti, şu an izindeyim o mu düzeltti yoksa kötü birşey olmadığını anlamış olmak mı düzeltti bilmiyorum ama daha iyi olduğum kesin. Daha kendi doktorumla görüşemedim bayramla bitecek iznim. İlaç verirse söylerim. Bence ben bu bağırsak olayını tamamen çıkardım aklımdan bu beni düzeltti.Canim nasılsın merak ettim bağırsak durumunu acaba kolonoakopoi yaptirsam bana da iyi gelir mi ki merak ettim sana ilaç da vermediler dimi
Valla tatalim bende aklımdan cikarayim ne istiyorsam yiyeyim diyorum ertesi sabaha katı. Agrisiyla tuvalete çıkıp gün boyu ağrı çekince hatırlatıyor kendini geçen akşam borulce yemeği dolma biber yedim üstüne bir kaç dilim kavun yedim ertesi günum ağrılı geçti sanki su tranco buskas yavaşlatıyor biraz eskiden olsa bu yediklerimi yediğimde hiçborsey olmazdı yani artık anlamadım ya kolonoskopi şart mi bilemedim bana hep hormonal dwngesizlikten olmuş dediler ama bu kadar da aetik uzun sürer mi yaKolonoskopi iyi gelmiş mi benden başka birine bilmiyorum. Anlatmak istediğim bana iyi geldi ama kolonoskopi mi beni düzeltti, şu an izindeyim o mu düzeltti yoksa kötü birşey olmadığını anlamış olmak mı düzeltti bilmiyorum ama daha iyi olduğum kesin. Daha kendi doktorumla görüşemedim bayramla bitecek iznim. İlaç verirse söylerim. Bence ben bu bağırsak olayını tamamen çıkardım aklımdan bu beni düzeltti.
Canim merhba acaba durumun nasıl merak ettim düzeldi mi bağırsakların kolonoskopi olmuştun en son ilaç falan almaya baslamadin herhalde. Doktor bir tani da koymadı iyiyim diyordun geri geldi mi şikayetlerin merak ettim. Ben artık sinir oluyorum karın ağrısı çekmekten ya incir falan yiyemiylrum yeşil ceviz yiyim dedim burnumdan geldi geçen gün bu kolokonkopi kaçınılmaz.Olacak sanırım bendeKolonoskopi iyi gelmiş mi benden başka birine bilmiyorum. Anlatmak istediğim bana iyi geldi ama kolonoskopi mi beni düzeltti, şu an izindeyim o mu düzeltti yoksa kötü birşey olmadığını anlamış olmak mı düzeltti bilmiyorum ama daha iyi olduğum kesin. Daha kendi doktorumla görüşemedim bayramla bitecek iznim. İlaç verirse söylerim. Bence ben bu bağırsak olayını tamamen çıkardım aklımdan bu beni düzeltti.
Canim merhba acaba durumun nasıl merak ettim düzeldi mi bağırsakların kolonoskopi olmuştun en son ilaç falan almaya baslamadin herhalde. Doktor bir tani da koymadı iyiyim diyordun geri geldi mi şikayetlerin merak ettim. Ben artık sinir oluyorum karın ağrısı çekmekten ya incir falan yiyemiylrum yeşil ceviz yiyim dedim burnumdan geldi geçen gün bu kolokonkopi kaçınılmaz.Olacak sanırım bendeKolonoskopi iyi gelmiş mi benden başka birine bilmiyorum. Anlatmak istediğim bana iyi geldi ama kolonoskopi mi beni düzeltti, şu an izindeyim o mu düzeltti yoksa kötü birşey olmadığını anlamış olmak mı düzeltti bilmiyorum ama daha iyi olduğum kesin. Daha kendi doktorumla görüşemedim bayramla bitecek iznim. İlaç verirse söylerim. Bence ben bu bağırsak olayını tamamen çıkardım aklımdan bu beni düzeltti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?