Sanırım ömrümüz boyunca kullanacağız probiyotiği. Bağırsaklarımızın aşırı tepkiler göstermesine neden olan kötü bakteri ya da mantarlarla probiyotiklerin içindeki yararlı bakteriler savaşıyor.Merhaba bende NT probiyotik kullanıyor um ama bir ay oldu daha ne kadar süre kullmak lazım probiyotigi ve birde diyet yapıyor musunuz şikayetleriniz neydi
Tatlım o kati yapamadigim zamanlarda mi cigonlukla kkvamsiz yapiyorum bana dahada oluyor ansen wc ye gidince de zorla zorla gelen yok ben tüp.bebek tedavisi sonrasi bu hale geldim kullandığım yoğun ilaçlar bozdu bütün soatemimi aynen arkadaşlarım dışarda deli gibi yerken ben eve gelip patates yemeği yapiorum makarna her gün artık bıktım pizza yedim gecen su gibi çıktı. Eylülden beri bole doktorlar bişey yok dio ne zaman duzelicm ya bıktım eski halk mi özledimKızlar benim wc den sonra rahatlayamama hissi var. Sanki makatta birşey varmış hissi. Beni çok rahatsız ediyor bütün gün sürüyor. Gerçekten hayattan hiç tad alamaz oldum....
Çok geçmiş olsun canım. Kolonoskopi istedi mi doktorun? Benden bir tanesi istedi, yaptırmadımTatlım o kati yapamadigim zamanlarda mi cigonlukla kkvamsiz yapiyorum bana dahada oluyor ansen wc ye gidince de zorla zorla gelen yok ben tüp.bebek tedavisi sonrasi bu hale geldim kullandığım yoğun ilaçlar bozdu bütün soatemimi aynen arkadaşlarım dışarda deli gibi yerken ben eve gelip patates yemeği yapiorum makarna her gün artık bıktım pizza yedim gecen su gibi çıktı. Eylülden beri bole doktorlar bişey yok dio ne zaman duzelicm ya bıktım eski halk mi özledim
Canım bende yaptirmamisyim sonra gecmeyince yaptırmaya karar verdim bir doktora gittim böyle böyle sikayetlerim var kolknoskopi mi olmalıyım diye hayır illa gerek yok gaitada yara veya iltihap olduğuna dair bir test istedi fekal karlprotektin testi adı bunun sonucuna göre yapıp yapmamaya karar veririz dedi sonuç negatif çıktı demek ki bagirsakta yara iltihap yok dedi tüp bebek tedavisi sonrası olduğu için bana akışına bırak probiyitik bile kullanmaya karşı bir kadın colyak da çıkmadı stresten kaynaklodir dedi ama şikayetlerimi azaltacak bir ilaç da vermedi ışte tup bebek doktorum da tranco buskas iyi gelir dedi kullanıyorum bakalimÇok geçmiş olsun canım. Kolonoskopi istedi mi doktorun? Benden bir tanesi istedi, yaptırmadım
Ne iyi doktormuş o testi ben de yaptırayım o zamanCanım bende yaptirmamisyim sonra gecmeyince yaptırmaya karar verdim bir doktora gittim böyle böyle sikayetlerim var kolknoskopi mi olmalıyım diye hayır illa gerek yok gaitada yara veya iltihap olduğuna dair bir test istedi fekal karlprotektin testi adı bunun sonucuna göre yapıp yapmamaya karar veririz dedi sonuç negatif çıktı demek ki bagirsakta yara iltihap yok dedi tüp bebek tedavisi sonrası olduğu için bana akışına bırak probiyitik bile kullanmaya karşı bir kadın colyak da çıkmadı stresten kaynaklodir dedi ama şikayetlerimi azaltacak bir ilaç da vermedi ışte tup bebek doktorum da tranco buskas iyi gelir dedi kullanıyorum bakalim
Yaptir canım mutlaka ozel den yada buraya sonucu yaz olur muNe iyi doktormuş o testi ben de yaptırayım o zaman
Tamam cnm teşekkürler peki bebiş oldu mu bu aradaYaptir canım mutlaka ozel den yada buraya sonucu yaz olur mu
Maalesef iki tüp bebek 4 aşılama elde var sadece bağırsak sendromu artık bebek değil eski halime dönmek istiyorumTamam cnm teşekkürler peki bebiş oldu mu bu arada
Geçmiş olsun canım benim evet herşeyin başı sağlık. Benim de geçen sene ikinci çocuk için gebe kaldığımda dış gebelik oldu ve sağ tüpüm patladı. Ölümden döndüm. Belki bu bebek işi de moralimizi bozup bağırsak sorunlarına yol açtı. Ben takmamaya çalışıyorum bağırsaklarımı bir de kefire başladım ama ilk fırsatta tahlil yaptıracağım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Dilerim tez günde gönlüne göre olur herşey.Maalesef iki tüp bebek 4 aşılama elde var sadece bağırsak sendromu artık bebek değil eski halime dönmek istiyorum
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun sonuçları yaz mutlaka olur mu ve doktorun yorumunuGeçmiş olsun canım benim evet herşeyin başı sağlık. Benim de geçen sene ikinci çocuk için gebe kaldığımda dış gebelik oldu ve sağ tüpüm patladı. Ölümden döndüm. Belki bu bebek işi de moralimizi bozup bağırsak sorunlarına yol açtı. Ben takmamaya çalışıyorum bağırsaklarımı bir de kefire başladım ama ilk fırsatta tahlil yaptıracağım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Dilerim tez günde gönlüne göre olur herşey.
Tamam cnm muhtemelen cumartesi veririm tahliliİnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun sonuçları yaz mutlaka olur mu ve doktorun yorumunu
Bu arada ilacı doktor sana vermediyse sakın kullanmaKızlar bu sürekli gaz ve isale benzeyen kivamsuz dışlamadan kurtulmak için sürekli bir araştırma içindeyim bu tranco buskas biraz yavaşlattı etken maddesine baktım misir nisasyasi var nete yazdım misor nisastasi is ali keser mi diye yogurtla karıştırın iyi gelir yaziodu deneyen oldu mu aranızda hiç. Denesem mi bilemedim bunu araştırırken de isal tedavisine birenir çimento kıvamında cikarttirir diye yszmidlar bir ilaç için adı syreptomagma bunu deneyeniniz oldu mu acaba bunu da mi denesem artık incire kayisita sebze yemeklerine uzaktan bakmak istemiyorum yaaaa
Dediğim tahlil i yaptirmicami hayırlısı bakalım bir yapytir ne çıkacakBu arada ilacı doktor sana vermediyse sakın kullanma
Canım ben çok takıyorum kafaya eh yaşta 39 şu an 40 olmak üzere. En iyisi bir yarım saat dişimi sıkıp yaptırmak. Zaten uyutuyorlar buradaki hastanede. Hayırlısı olsun. Pazartesiye kolonoskopi için randevu almaya çalışacağım sonucu yazarım.Dediğim tahlil i yaptirmicami hayırlısı bakalım bir yapytir ne çıkacak
Kefiri evde yapabilirsiniz ben öyle yapıyorumkaramaya kefir iyi gleiyor ama çok pahalı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?