Bir aydır canım debridat rabiza bide çok gerekirse tranko buskas verdi ama ben beynimde surekli olumsuz şeyleri düşündükçe duzelmeyegim buna eminm o yüzden rabbime sığınıyorum akşama doğru gaz bi oraya bi oraya resmen dans ediyor karnımda ciksrirsam hafif rahatliyorum ama sonra yine doluyor görünür de karnımda öyle aman aman bi şişlik yok ama içinde deprem oluyor sanki rezene biraz rahatlatıyor önümüzdeki hafta gideceğim doktora canım inşallah kötü bi durum yoktur haber vereceğim zaten sana Allah razı olsun sendn rabbim yavrunu hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallahYaptır canım için rahat edecekse doktor ne dedi durumuna ilaç bi açıklama yapmadimi sana bide ne zamandır böylesin
Amin canım benim iyilesemem diye düşünme ben ilaç iyi gelecek diye düşündüm hep ilaç ictigim donemde düzeldi biraz ama şimdi yine aynı aslında kafamızda büyütüyoruz biz stres tetikliyo bana mutlaka haber ver bide korkma allahım beterinden korusunBir aydır canım debridat rabiza bide çok gerekirse tranko buskas verdi ama ben beynimde surekli olumsuz şeyleri düşündükçe duzelmeyegim buna eminm o yüzden rabbime sığınıyorum akşama doğru gaz bi oraya bi oraya resmen dans ediyor karnımda ciksrirsam hafif rahatliyorum ama sonra yine doluyor görünür de karnımda öyle aman aman bi şişlik yok ama içinde deprem oluyor sanki rezene biraz rahatlatıyor önümüzdeki hafta gideceğim doktora canım inşallah kötü bi durum yoktur haber vereceğim zaten sana Allah razı olsun sendn rabbim yavrunu hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu arada benim annemde de bu hastalık var ama annemdeki kabız olanı haftada bir yada 2 anca çıkıyor hep gaz şişkinlik sorunu var gitmedigi doktor kalmadı her sene kolonoskopi oluyo Kabızlık olunca daha zor durumBir aydır canım debridat rabiza bide çok gerekirse tranko buskas verdi ama ben beynimde surekli olumsuz şeyleri düşündükçe duzelmeyegim buna eminm o yüzden rabbime sığınıyorum akşama doğru gaz bi oraya bi oraya resmen dans ediyor karnımda ciksrirsam hafif rahatliyorum ama sonra yine doluyor görünür de karnımda öyle aman aman bi şişlik yok ama içinde deprem oluyor sanki rezene biraz rahatlatıyor önümüzdeki hafta gideceğim doktora canım inşallah kötü bi durum yoktur haber vereceğim zaten sana Allah razı olsun sendn rabbim yavrunu hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım haber vereceğim kesinlikle Allah tekrar razı olsun canımAmin canım benim iyilesemem diye düşünme ben ilaç iyi gelecek diye düşündüm hep ilaç ictigim donemde düzeldi biraz ama şimdi yine aynı aslında kafamızda büyütüyoruz biz stres tetikliyo bana mutlaka haber ver bide korkma allahım beterinden korusun
Allah annenede şifa versin inşallah canım Allah çok büyük kimseye kaldıramayacağı yükü vermezBu arada benim annemde de bu hastalık var ama annemdeki kabız olanı haftada bir yada 2 anca çıkıyor hep gaz şişkinlik sorunu var gitmedigi doktor kalmadı her sene kolonoskopi oluyo Kabızlık olunca daha zor durum
Allah senden de razı olsun canım kendine dikkat et azıcık sakinlesAmin canım haber vereceğim kesinlikle Allah tekrar razı olsun canım
İyi dusun kötü dusunme bizimki ishal değil şekilsiz dışkılama günde 1 yada 2 kere çıkınca ishal sayılmıyorŞimdi crohnlu hastaları okuyordum kimisi sırt ağrısı romatizma sandılar falan demiş benimde sirtim belim çok ağrıyor allahım inşallah değilimdir ama onlar işgalden bahsediyor lar surekli tuvalette olmaktan benim sadece sabahları oluyor bu teknoloji bi yönden iyi bi yönden kötü insan baktıkça kendinde varsa aynı sorunlar direk bende mi boyleyim diye düşünmeden edemiyor ama düşünmeye eğim Allah büyük
Çok şükür canım evet iyi dusunecegim iyi olacak inşallahİyi dusun kötü dusunme bizimki ishal değil şekilsiz dışkılama günde 1 yada 2 kere çıkınca ishal sayılmıyor
evet arasıra oluyor ama herzaman değil bir yumruk içerden vuruyor, sanki bir canavar var.doktora gittim ibs dedi ilaç yazdı fakat stres yapmayacaksın bunun bir tedavisi yok dedi.Merhaba sizinde mi yumruk atar gibi birsey oluyou mu icerden bende de ayni sorun var yazmisiiniz gaza bagli mk oluyo peki bu
ibs dedi ama tedavisi yokmuş yinede ilaç yazdı gönderdi stresten olurmuş.Bende ki durumda aynı bende birsuru kötü hastalığı dusundum kafamda ama içini ferah tut gittin mi doktora ne dedi
Bana da ilaç yazdı 3 ay kullandım pek faydasını görmedim sıkıntı stres olduğu sürece bu hastalığın çaresi yok ama şükür allahım beterinden korusun kolonoskopi falan oldunuz muibs dedi ama tedavisi yokmuş yinede ilaç yazdı gönderdi stresten olurmuş.
Sende de sırt ağrısı oluyor mu ben çocuğumu saklarken sirtim batıyor sankiBana da ilaç yazdı 3 ay kullandım pek faydasını görmedim sıkıntı stres olduğu sürece bu hastalığın çaresi yok ama şükür allahım beterinden korusun kolonoskopi falan oldunuz mu
Pek olmuyor bende canımS
Sende de sırt ağrısı oluyor mu ben çocuğumu saklarken sirtim batıyor sanki
Allahım inşallah benimki başka bi hastalık değildir psikolojim berbat her an ağlıyorum nefes alamıyorum sankiPek olmuyor bende canım
Bence sen kötü dusundugun için oluyo bak bende senin gibiydim sol tarafına sürekli ağrı giriyordu sanki kaburgaların batar gibiydi doktora gittim hiçbirşey çıkmadı gaz sancisidir dedi doktor sonra kafama takmadim zaten geçtiAllahım inşallah benimki başka bi hastalık değildir psikolojim berbat her an ağlıyorum nefes alamıyorum sanki
evet arasıra oluyor ama herzaman değil bir yumruk içerden vuruyor, sanki bir canavar var.doktora gittim ibs dedi ilaç yazdı fakat stres yapmayacaksın bunun bir tedavisi yok dedi.[/QUO
nerenizden vuran bi yumruk boyle ziplatiyor muevet arasıra oluyor ama herzaman değil bir yumruk içerden vuruyor, sanki bir canavar var.doktora gittim ibs dedi ilaç yazdı fakat stres yapmayacaksın bunun bir tedavisi yok dedi.
Canım birşey soracaktim sana adetim bir iki gün var ve bugün surekli tuvaletim var gidiyorum azıcık yapıyorum ve mukuslu adet döneminde artıyor mu bu durum çarşambaya kolonoskopi yapılacak bide benim sabahtan öğlene kadar çarpıntı oluyor sanki her an kötü birşey olmuş gibi beynimi surekli meşgul ediyor bu durum hiçbirşey yemek istemiyorum sende de oluyor muydu bunlarBence sen kötü dusundugun için oluyo bak bende senin gibiydim sol tarafına sürekli ağrı giriyordu sanki kaburgaların batar gibiydi doktora gittim hiçbirşey çıkmadı gaz sancisidir dedi doktor sonra kafama takmadim zaten geçti
Adet dönemi sıkıntılarının artması normal canım ben adet döneminde 4 5 defa gittigimi biliyorum ama sanki tuvaletim var gibi ama gidiyorum azcik yapıyorum ama gerisi gelmiyor kolonoskopi olacaksın diye stres yapmissindir rahatlarim canım çarpıntı sikindan oluyordur hiçbir şey çıkmayacak rahat ol sonucu bana bildirCanım birşey soracaktim sana adetim bir iki gün var ve bugün surekli tuvaletim var gidiyorum azıcık yapıyorum ve mukuslu adet döneminde artıyor mu bu durum çarşambaya kolonoskopi yapılacak bide benim sabahtan öğlene kadar çarpıntı oluyor sanki her an kötü birşey olmuş gibi beynimi surekli meşgul ediyor bu durum hiçbirşey yemek istemiyorum sende de oluyor muydu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?