Sozumuzun yarisini tuttuk....

Harika bir duyguydu orada olmak zaman zaman hüzünlü anlarda yasadık tabii ki ama çok guzel bir organizasyon oldu destekleyen herkese teşekkürler

Çok güzel bir organizasyondu.Allah Kazenden ve destekleyen , gelen ,gelmeyen herkesten razı olsun.Anneme anlattım.Oturduk annem .ben babam bile ağladı.Allah hiçbirimizi kimsesiz bırakmasın.Çok zor çook.Ben buraya ne yazsam az gelecek.Sadece gören gözler hatırlacak.Hele ki yatalak erkekler koğuşu insanın hayatta en az şeye bile şükretmemiz gerektiğini gösterir gibiydi.
Ben bayramdan sonra söz verdiğim için Kadriye teyzeye gidip resimlerini vericem.Bana gel odamda sana eski resimlerimi göstereyim demişti.O kargaşadan bakamadım.Ama birgün gidip bakıcam.Ordakilerin tek ihtiyacı sevgi.Konuşmak istiyorlardı ama hangi biriyle konuşacaksın.Çok kalabalık ve hepsi ilgi istiyordu.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum emeği geçenlere..:kkk:

fazla duramadık aslında yap yetiştir bak gel olduk ama olsun .hep böyle bir istek vardır ya insanın içinde bir gün yaşlıları ziyarete gidelim.bir gün kimsesiz çocukları ziyaret edelim denir.ama tipik bir huydur birisi sizi dürtmeden kalkıpşta katılmazsınız böyle şeylere...vesile diyoruz biz buna...ve vesilenin kendisi olan koca adama teşekkürler....en azından ne nasıldır ..kaçta gidilir nasıl yapılırı öğrendik...bundan sonrasında inş..ailemle birlikte gider bolca vakit geçiririm.....emeği geçen herkesciklere teşekkür ederim.....hoştu ve anlamlıydı...dolu dolu geçmiş 2 saat için herkese saygılar sevgiler.....yaşamımdan kopan bu iki saati hep güzel hatırlıycam...umarım devamı gelir daha nice nice toplantılarda görüşürüz....

Allah kabul etsin ziyaretinizi....Ve sizleri böyle bekletmesin bir gün o kapılarda......
Hepinize kocaman sevgiler,yüreği güzeller....

Ben biraz geç kaldım tabi elimde poşetlerle samsun nikli arkadşımla beraber bakıyoruz öyle etrafa neyse bir grup gördük dedim ki dur sorayım ben pardon dedim Kadınar kulubu mu ? Yok ocak anneleri dedi dedim ki bunlar başka bir grup herhalde samsun hadi biz dolaşalım aldıklarımızı dolaşa dolaşa dağıttık aynı kalabalıkla tekrar karşılaşınca dur dedim tekrar sorayım ve evet doğru yerdeyz :))
Oraya gidince bambaşka oluyorsunuz sanki orası bambaşka bir dünya Orda olmak bir nebze o tatlı nineleri amcaları dedeleri güldürmek konuşmak çok güzeldi Emeği geçen bu organizasyona vesile olan kazene ve sizlere çok teşekkür ediyorum:46::46::kkk:

not:Pasaklım herkese annem deme ablam de valla 41 kere maşallah annene :nazar:

:46::46::46::46::46:

Giden gören ziyaret eden onları mutlu eden onlarla sohbet eden yüzlerini güldüren BUGÜNKÜ MELEK KALPLİ İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN...
KAZEN VE CURYL seferberliğinde orada olan melek kalpli kanatsız meleklere birkez daha teşekkür ederimmm...

:kkk::kkk::kkk
:

Muhteşem bir gün geçirdik
ben götürdüğümüz yiyeceklerin hazırlığı için mutfakda kalmayı tercih ettim
dolaşıp tek tek odalarını görmeye içim dayanmayacakdı zaten
Rabbim herkese hayırlı evlat versin
Bir tanesi çok içime dokundu istemedi gelinler attılar beni buraya hergün ağlıyorum diyip ağlamaya başladı
Kendimi ağlamamak için nasıl sıktıysam başım çatlıyor resmen her dolan gözlerimi saklayıp
Deli gibi kastım kendimi ağlamıcam dedim
Bir kez ağlarsam durmaz yaşlar bir daha gidemem hiçbir zaman
İlk kez gidiyorum benim için tam bir deneyim oldu bu
Bir kez daha gitmek istediğmizde artık çantamda ne bulunduracağımı biliyorum
hediye paketini verirken hiç bişey istemem kızım sadece atlet demiş betüle bi teyzem
Betüşüm aramış taramış yok o kargaşada kimbilir kime kısmetmiş
Çok güzel boncuk işi yapmışlar ikişer tane aldık
kendileri yapıyorlarmış takı hocası geliyormuş onlara yardıma
Gerçekden tek istedikleri oturup dertleşmek
sevgi ve ilgi
Kazen buradan çok ama çok teşekkür ediyorum vesile oldu Allah razı olsun
ben ilk defa bu kadar cesaretli ve kararlı davrandım
Pişmanda olmadım bilakis mutluluk umarım tekrarı gelir...
sanırım kazen resim kayacak çok çektiler çünkü
KK dan sevdiklerimle bir arada olmak onları tekrar görmek de bana çok iyi geldi onların desteği varlığı tarif bile edilemez bir duyguuuuuu:kkk:

Kızlar resim koyacaklar, varsa benim resmim lütfen yüzümü azıcık kapatım koyun....

Herşey çok güzel yanımızda olan vesile olan ve yüreği bizlerle olan herkese yürekden teşekkürler:48:
iyi ki varsın kk:kkk:

Merhaba,
Sözümüzün tamamını fazlasıyla tuttuk artık.
Katılan, destekleyen herkese teşekkür ederim.

Bir çok insanın yüzünün gülümsemesine sebep oldukları için her birinizi tek tek kutlarım. Ne mutlu size.

Çektiğim bazı potre fotoları ektedir.

Saygılarımla.

Eklentiler

• $DSC_5135.jpg
    $DSC_5135.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC_5139.jpg
    $DSC_5139.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSC_5140.JPG
    $DSC_5140.JPG
    236,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC_5141.jpg
    $DSC_5141.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSC_5144.JPG
    $DSC_5144.JPG
    213 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC_5145.JPG
    $DSC_5145.JPG
    242,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC_5146.jpg
    $DSC_5146.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSC_5147.jpg
    $DSC_5147.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC_5152.jpg
    $DSC_5152.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC_5153.jpg
    $DSC_5153.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC_5155.jpg
    $DSC_5155.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSC_5156.JPG
    $DSC_5156.JPG
    208,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC_5157.jpg
    $DSC_5157.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC_5158.jpg
    $DSC_5158.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC_5159.jpg
    $DSC_5159.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSC_5161.JPG
    $DSC_5161.JPG
    212,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC_5162.JPG
    $DSC_5162.JPG
    195,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC_5164.jpg
    $DSC_5164.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC_5165.JPG
    $DSC_5165.JPG
    223,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC_5172.jpg
    $DSC_5172.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC_5173.jpg
    $DSC_5173.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC_5174.jpg
    $DSC_5174.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC_5177.jpg
    $DSC_5177.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSC_5178.JPG
    $DSC_5178.JPG
    221,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC_5179.jpg
    $DSC_5179.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSC_5200.jpg
    $DSC_5200.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSC_5207.jpg
    $DSC_5207.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC_5209.jpg
    $DSC_5209.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 55
Çok çok değrli bir gündü benim için
Çok duygulandım bazen ağladım
Hepsinin yüzünde bi acı damgası, yaşadıklarının hatıraları yüzlerine işlenmiş
Hepsinin ayrı bir derdi
Bir teyzecik peşimde gezdi atlet diye
Bi genç dertlerini dökmek istedi
3 tane dedecik oturmuşlar banka güneşte tam onara vuruyo ne güzel bir görüntüydü onlarınki
Hele süslü bi abalcık vardı ne kadar şirin bir yüzü ne kadar tatlı bi sesi var ,yüzüğümü çok beğendi bende verdim , canım birde Hakkını helal et diye defalarca dedi :) parfüm ve takı istedi benden

Hepsi çok dua ettiler

Çok çok teşekkürederim kazene ve curly ye , emeği geçen herkese

bende de resimler var
bi ara eklerm inşlh

Son düzenleme:
curly
bi ninecikle fotoğrafın var koyayımmı :))))))

Oy ellerinize sağlık:)iKadınları anlamak zor diyorlar:)Yalan söylüyorlar.Bu kadar işde mutluluk::::)insan yüzü güldürmek

Back