Sozumuzun yarisini tuttuk....

bunca hazırlığın arasında bi de misafir çıkardım ya aradan
helal bana yarına tek eksik börekler onlarda birazdan pişicekler
ben herşeyimle hazırım eksik bişey var mı

Yarin 12:30-13:00 arasi kapida bulusalim beni kolay tanirsiniz elimde Beymen cantasi olacak...

Yakama karanfil takacagim boyum 1.50 kel ve gobekliyim.

Ben görsem hemen tanırım.Kermeste azda olsa görmüştüm.Sanırım boyunuz yaklaşık 1,90 ve üstü , kel değil ama göbekli olduğunuz doğru:23:

ya YaYa şa şa şa kazen kazen çok yaşaaa...

süpersiniz ..harikasınız gurur duydum...

vay be 1 sene memleketimin derneğinde kadın kolunda başkan yardımcısıydım o kadar yırtınmama ramen şu darülacazeye 3-5 kişiyi gitmeye ikna edemedim,aman ben üzüzlürüm ,aman ben dayananmama bahaneleri ile hep iptal edildi ...

her sene ramazan bayramında tek başıma gidiyorum ,geçen ramazanda ordaydım kamera ile kayıt aldım izleyip duruyorum harika bir duygu ..ama şunu söyliyim kamera sokmuyorlar ben yiyenimin okul ödevi diye okuldan yazılı imzalı kağıt getirmiştim :)

neyse çok sevindim,
orda bir hemşire teyzem var oje ister bol bol oje sürer herkes bilir zaten onu camının önü oje doludur bilgilerinize...
bir melehat teyzem var gariban çocuğu çok ama bakanı yok tam konuşamıyor ama tüm darülacazenin baş yardımcısı herkese koşar
bir tane sevgi var 3o küsür yaşında küçüklüğünden beridir orda oda resim yapıyor çok güzel resimleri var onada boya alabilirsiniz aslında...
bir teyze var fransız lisesi birincisi ailesini kaybedince yapayanlız kalmış oraya gitmiş kendi isteği ile...
o kadar çok hikaye var ki akşama kadar dinleseniz bitmez...
birde gönüllü olarak yıkanma günlerinde gidip yardımcı olabiliyorsunuz ...büyük keyif...

çok heyecanlandım duygulandı..bu topiği bu gece ELİF ablamın msn de gördüm öyle fark ettim yopiği daha önce görseydim iyi olurdu yarın ki işlerimi malesef iptal edemem...resimlerinizi bekliyorum ..onların adına size teşekkür ederim...

birde aklıma gelmişken söyliyim,koğuş başına bir şeyler götürmeyin çok küsüyorlar :) kişi başı olsun herşey 1 paket bisküviyi ortayaaçalım demeyin o bisküviyi alıp hemen dolaplarına kilitliyorlar kısıtlı hediyeden dolayı paylaşım pek yok genelde kişi başı herşey orda...

ay çok mutlu oldum,Patron kutluyorum seni...

Son düzenleme:
aklıma geldi neler neler..
bir çift var orda filizabla karı koca orda tanışmışlar yatakları ayrı,koşuşları ayrı orda evlenmişler,bütün gün bahçede koklaşıyorlar akşam olunca yataklarına gidiyorlar,çok kültürlüler...
birde konuşamayan,oturamayan ,akli dengesi bozuk olanlarıın binası var ,orda da melahat dediğim teyzenin kocası var ona pek görüş yok biraz akli dengesi bozuk,bir sporcu abimiz var ...varda var...bazen bahçee ki bakışlar ürkütücü oluyor ,bazen hüzünlü,hava güzel olurda şansınıza bahçede sohbetleride edersiniz...ayy kurban bayramında da gideyim ben en iyisi ...

huri canım keşke bu bildiklerini daha nce paylaşsaydın
ben evdeki ojelerimden götürsem olur mu şimdi

bende 5 kilo muz aldım:2:
3 lt meyve suyu:2:
yarın sabahda börekleri yapıcam Rabbim yardımcım olsun inşallah:26:
yarın sabah betüşümle a m o n r a mıda aldım mı yola çıkıyoruz inşallah:55:
:87::89::68::71:
yeni smilelara bayıldııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm:38:

Son düzenleme:
deryacım 12:30 13:00 gibi diyo kazen
sen 11:30 gibi demiştin sanki bana

ilk buluşmamam herkesle ilk tanışmam olcak benim stres yaptım iyimi uuyammadım patrona da söyledim erken salıcak beni göyaa işallah yaaa istiyorum valla neyse meyve suyu kolilik alıcam ben küçüklerden tekrarlayım dedim Allahım sen yüzümüzü kara çıkarma işallah yarnı düşünmekten uyuyamıyorum beaa:17:

Günaydın kızlar.bende gelmek istiyorum ama işteyim.ve dün çok rahatsızdım elim bişeye kalkmadı

Ben de gelemeyecekler arasındayım maalesef ama kalbim sizinle......
Lütfen o anların fotoğraflarını çekip paylaşın.Görmek istiyorum o kocaman sevgi dolu yürekleri!.......

Günaydın kızlar.bende gelmek istiyorum ama işteyim.ve dün çok rahatsızdım elim bişeye kalkmadı

Birşey yapma zorunluluğu yok ki canım.Katılım istenmişti müait olanlar birşeyler yaptı.Bu arada bende hazırlığımı yaptım.Şimdi veli toplnatısına gidiyorum 12 de çıkıp doğru yanınızdayım.Kimsenin cep teli yok bende umarım yeri bulurum.Bulduğum kalabalığa sorarım artık KK kadınlarımısınız diye.Gerçi Kalliste ablacım seni tanırım bitek:3:

bende çekiniyorum biraz tanımıyorum kimseyi :)çekinmessem gelicem hihi

bugün yanınızda olmayı çok isterdim ama ne yazık ki uzaktayım :(
çok güzel bir iş yaptınız ve sonunu getirdiniz kazen başta seni hepinizi çok tebrik ediyorum
bütün teyzelerimize amcalarımıza selamlar

dün akşam 3 de yattık,sabah 9 da kalktım, evime geldim keklerimi yapıyorum =)
12,30da orada olucam görüşürüzzzz

nefret ediyorum gurbette olmaktan.su an o kadar cok isterdimki yaninizda oluyum,ama malesef almanya cok uzak.insallah cok güzel vakit gecirirsiniz,birde lütfen fotograf ekleyin lütfen

Back