Sozumuzun yarisini tuttuk....

casminim çok güzel fikirde amacımız aynı çeşit olması
ama börek yapan arkadaşlar var seninkide onlar gibiyse belli olmaz
farklı çeşit gibi görünmez

Geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerliyor sayfalar vaktim yok zaten
keşke katılımda bu kadar hızlı ilerlese

Ben milföyden peynirli börek yapıyorum
ancak buna yetecek gücüm ve vaktim
muz alıyorum ve bir kaçtane de meyve suyu
akşamada vaktim olmaz girmeye saat tam kaçta toplaşıyoruz son kez sorayımda
komşilarım malesef gelemiyorlar

acaba 3 kalıp mı yapsam ben kekleri..yada topkek gibi mi yapsam acaba minik mniink?

acaba 3 kalıp mı yapsam ben kekleri..yada topkek gibi mi yapsam acaba minik mniink?

ben şekilli falan yapmıycam yuvarlak kek kalıbında yapımcam daha çok çıkıyor

dün sağolsun amonra ısrarla kek yapma ben senin yerinede yaparım dedi ama bgn
yapmaya çalışacağım garantiye alayım diye ne yazikki bi kalıp yapabilcem
taşıyabileceğim kadar muz alıcam kilo hesabı veremiyorum çünkü araba yada metrobüsle gelicem duruma göre alıcam en az 3 kilo alırım ama onu metrobüsle taşıyabilirim kilo artabilirde bgnden tabak çatal ve bardakta alacağım

ben sana ne dedim hacı

zeynuşum geldi okuldan makarna bilezikler çok komik olmuş minik ellerden çıkma 3 sınıf hazırlamışlar öğretmenleri jest olsun diye hepsine birer kağıt yazıp çocukların isimlerini yazmışlar extra...acaba izin verirler mi foto çekmeye kızım dağıtırken ninelerine foto çeksem okuluna yollayıp çocuklar kimlere yaptı görsün istiyorum=)tabak bardak bilmem ne geldi..diğerleri geceye ve yarına ...o halde ben keki tatlı tarzı yapmıyımda kek olarak devam ediyim taz..dışarıya çıkamıyorum çıksam ahhh neler yapıcam ama napıyım bu kadar=(o halde ben keki tatlı tarzı yapmıyımda kek olarak yapıyım aynı stil gidelim bozmayayım ortamı.....=)herkese mucks aybur telini ver bana faceden bende sana tayım ne olur ne olmaz bulunsun yanımızda bacım=)

casminim bencede klasik kek yap
sonra o kekin çok beğenilir herkese yetmez üzülürüz
foto çekmeye müsade ederler inş
hemen nomu vericem sana
bende 25 adet tabak bardak ve çatal aldım
yeterli gelmezse yarın yine alırım

emin ol bayılırlardı=)hamişsin fazla detay girmiyorum.=):26:ben deli gibi kaşıkta koydum acaba çıkarsam mı listeden salata tarzı bişey yapacak olanlar varmı listenizde=)aldım noyu şeker=)

KIZLARRRR GELİYORUMMM
ÇOK MUTLUYUMMMM

şimdi kek mi yapayım yoksa bolca brovni gibi yumuşak kurabiyemi yapayım
hemen fikir verin

Bende 40 adet palstik tabak ve 40 adet çatal aldım.Meyve sularını 1 koli küçüklerden aldım.Büyük meyve suları daha bereketli olurdu ama belki o anda içmek istemezlerse odalarına alsınlar diye yinede küçük tercih ettim.Yarın sabah 7 de uyanıp pohaça yapıcam.Kızkardeşim kurabiye yapıcak.Bide enson 3-4 kilo muz alır gelirim.Yenibosna-Şirinevlerden gelecek arkadaşlar varsa arabada 3 kişilik yer var.:13:
Bu arada bugün bütün gün garip bir hüzün vardı kalbimde.Dün gece ordaki yaşıların resimlerini gördüm internetten.Bide yarın canlı canlı görürsem sanırım birkaç ay sarhoş gibi dolaşırım.

bende kekimi yaptım şimdiden
Allahtan güzel kabardı
bi kalıp daha yapmak istedim ama şekerim yetmedi
sabahta meyveleri aldımmı tamamdır

kurabiye yapılsa daha iyi olur
yada açma galiba sadece amonra açma yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…