Sozumuzun yarisini tuttuk....

Kolay gelsin kızlar :13:
o güzel insanlara Ankara KK dan çok çok selam ve sevgilerimizide iletin olurmu :38:..
muhteşem günü tüm yüreğimle destekliyorum..
kazen ve curly yine yaptınız yapacağınızı ..tebrikler :kkk::kkk::kkk::nazar:

Sonunda ikna edebildim nişanlımda geliyor :36::36::36::36:
Bu durumda meyvesuyu alabilirim gelirken taşıması zor olur diye düşünüyrdum :48:

Günaydın arkadaşlar ben de eşim iş yerinde nöbetçi olduğu için gece trenle geleceğim yanıma 11 yaşında olan kızımı alıyorum...sabah İstanbul'da olacağım kısmetse...

Şimdi darülacezenin sayfasına baktım da saat 12.00-13.00 arası yemek saatleriymiş ve saat 14.00 gibi çay saatleri başlıyormuş yani tam isabet oldu çay saatinde orada olacağız...

Ben de yanımda ufak tefek hediye getiriyorum bir kaç tane şal ördüm teyzelere... Bir de çorap getireceğim çorapları da hepsini minik poşetlere koydum orada tüm gelen arkadaşlarımıza vereceğim diğer hediyelerle dağıtmaları için...

Speedy kac kisi olduk son liste nasil ?

Cene tamam sarma yapma ama gel bence ...

ben bida şansımı denicem çook istiyorum yaa eger izin alabilirsem ben annem birde ufoom(bebiş) gelcez:emir_bebek:

kazen ''10 kişiden fazla kişi geldiğinde önceden dilekçe yazıp randevü alması gerekiyor.. '''
arkadaşım böyle dedi dilekçe yazıp randevu aldınız mı??

Son düzenleme:
kazen ''10 kişiden fazla kişi geldiğinde önceden dilekçe yazıp randevü alması gerekiyor.. '''
arkadaşım böyle dedi dilekçe yazıp randevu aldınız mı??

Direk mudur yardimcisindan sozlu izin aldim : )

olmadi 5 5 gideriz : )

kayınvalidemin sevdiğim bir böreği var tavuklu çok sevdiğimi bildiği için oda bende yapsam götürürmüsün dedi..atladım balıklama aşkolsun anne yap yap=Pama fikir değiştirmediniz dimi belli çeşitler mi yapılacak kafam karıştı...ben kek demiştim altı kek üstü tatlı bir tarifim var onu yapıcam tatlı niyetine.=)bu geceden..yarın sabahta kurabiyemi yaparım.eşimde şimdi ramiden aradı tabak vs.için nasıl alayım diye....biraz kırgınım ..küçük diş patlatıyor=(büyük yanımda gelicek...annem bebeğe bakıcak...yarın olsun hayrolsun=)

Back