Sozumuzun yarisini tuttuk....

tamam canım haber bekliyorum, inşallah aksilik olmaz

alyaduanınannesiyle tlfda görüştüm oda gelmeye çalışıcak
darülacezeyi yakından biliyo ve özellikle şunu vurguladı kendisnin bağlantı sorunu var giremiyo
farklı farklı çeşit pasta börek yapmaktansa tek tip ama çok çeşit olsun
örneğin sadece 7 8 kişi kek yapsın
5 6 kişi börek
5 6 kişide kurabiye
bazen teyzelern gözleri kalıyomuş diğer çeşitlerde ama kalabalık olduğu için herkese yetmiyomuş
en güzeli pasta börek işini bölelim ve tek tip olsun
ve herkese yetsin her tabakta aynı çeşit olsun yaşlılarımız çocuk gibi alıngan olabiliyolar bu duruma aybike çok rastlamış

ayburcum ozaman ben 2 kalıp kek yapayım...
speedy de kek yapacaktı...
evet banada orada çalışan görevli arkadaş siz dagıtın hemşirelere vermeyin dedi acep onlarmı yiyor dagıtmıyormu?

bende bolca kısır yaaprım inşlh

ayburcum ozaman ben 2 kalıp kek yapayım...
speedy de kek yapacaktı...
evet banada orada çalışan görevli arkadaş siz dagıtın hemşirelere vermeyin dedi acep onlarmı yiyor dagıtmıyormu?

bende kek yapacağım canım
kokuya dayanabilirsem 2 kalıp yaparım bende
maksat biz dağıttığımız zaman iletişim daha kuvvetli olur

bm bence kısır olmaz ona kaşık lazım dökerler ve çok dağınık olur sen bilirsin ama...

bm bence kısır olmaz ona kaşık lazım dökerler ve çok dağınık olur sen bilirsin ama...

mercimekli köfte olmazmı?
onuda elimle sıkmam gerek anca orada yaparım bunu bol bol getirebilmek için

mercimek köfte bende düşündüm ama baharatlı oluyorya vazgeçtim..börek kurabiye kek onlardan birini yapsan zor mu olur sana...

yok zor olmazda
farklı bi tat olsun diye
baharatlı yapmıyorum ben

bulgur türü yaşlılarda genelde şişkinlik yapar
hatta çoğu yaşlı yiyemez yasaktır genelde
patates salatasıda düşünülebilir

aybur haklısın çoığu insan kısır mercimek köftesinde mide yanması şişkinlik yaşar..

aybur haklısın çoığu insan kısır mercimek köftesinde mide yanması şişkinlik yaşar..

kesinlikle canım
hatta bana göre zeytinyağlı sarmada yaşlılar için uygun değil
benim çevremdeki çoğu büyükler bulgur türü yiyemez biz bile çok yiyince hemen şişiyoruz
daha farklı alternatifler düşünülebilir
zaten biz gidince öğlen yemeklerini yemiş olurlar
tabakta çok çeşit olmaya gerek yok
yeterki herkesin tabağına aynı şeylerden koyalım
bunun kargaşası çok oluyomuş

ben gelemiyorum malesef eşimle konuştum o gün 4de ustalar gelicek eve yatak odası taşınacak yemek işi falan var ustalara o yüzden gelemicem arkdişler

Ben işten doğru geleceğim için içecek işini halettsem olur mu?
Mesela 30 adet meyve suyu alsam çeşit çeşit yada meyve

Kızımın veli toplantısı cumartesi olacakmış ama bana vız gelir çoook büyük birşey olmassa ben kesin geliyorum.Ne getireceğime halen karar veremedim.Tatlı yapayım diyorum şeker hastası varsa yiyemez.Bana birşeyler önerin arkadaşlar...

hımm oda doğru bulgur şişkinlik yapar ama ben hani her istedikelrini herzmaan yiyemiyorlar diye düşündüm

peki kurabiye yapayım mı?

börek poğaça kek yapan var

kek börek kurabiye poğaça olabilir arkadaşlar bence bunlardan birini yapabilirsiniz..
bm bunları yediklerini sanmıyorum kurum onlar için kek börek çıkarmıyordur muhtemelen..

ben gelemiyorum malesef eşimle konuştum o gün 4de ustalar gelicek eve yatak odası taşınacak yemek işi falan var ustalara o yüzden gelemicem arkdişler

şansa bak yaaaa belki bi değişiklik olur gelirsin inş

benim fikrim
totalde en fazla 4 çeşit olsun ve hepsi aynı tip
örneğin kek
kurabiye un kurabiyesi mesela
pohaça ve
yufka tepsi böreği
bunlar haricinde ekstra bir şey yapılmasınki her tabakta aynı çeşit
olsun

Ben işten doğru geleceğim için içecek işini halettsem olur mu?
Mesela 30 adet meyve suyu alsam çeşit çeşit yada meyve

tabiki olur
içecek türü fazla gerekiyo zaten
bende içecek almaya çalışıcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…