Sozumuzun yarisini tuttuk....

Aaa ozaman ben börek çörek yerine sarma yaparım.Ama ben sadece etli yaprak sarma biliyorum.Olur mu ki acaba.

Aaa ozaman ben börek çörek yerine sarma yaparım.Ama ben sadece etli yaprak sarma biliyorum.Olur mu ki acaba.

Özgürüm ya onun sıcak olması gerek sadece iç malzemesini değiştirmen gerek verelim tarifikaydirigubbakcemile3

Özgürüm ya onun sıcak olması gerek sadece iç malzemesini değiştirmen gerek verelim tarifikaydirigubbakcemile3

Yok ablacım yaa onuda beceremem şimdi :sinifsinif: neyse ben yine börek,çörek yapayımyerimseniben

Kalliste çok teşekkür ederim canım,bayramdan önce hakikaten efdal olur,iyi düşünmüşsünüz.Kolay gelsin şimdiden,hediyeleşmek kalpleri yumuşatır hele de böyle bir ortamda,yüreğinize sağlık..Mamalar da yapılacak oh,damaklar,hayatlar ziyadesiyle tatlansın inşaAllah :)

cnm ben gelemem ama kargoyla birseyler yollamak isterim kime yollucam benimde ufak bir kattım olsun...

cnm inş bir aksilik olmazda birlikte katılırız :Saruboceq:

inşallah lyrem

Ozgur kermesde de sarma yapmıştım ya ben :roflol:
En iyi bildiğim iş
Hiç erinmem hemde
Bende sarma planlıyorum rabbim izin verirse
Zeytinyağlı ama etliyide ben beceremiyorum sevmediğimden olsa gerek
inşallah sağlığım yerinde olur rabbim gönlümdekileri yapmama yardım eder:Saruboceq::Saruboceq:

Evet hatırlıyorum deryacım.Kermesle ilgili unutmadığım çok şey var.Sarmalar , mantılar :))) Peki neler yapılıp getirilebilir.Fikir verelim mi?

çok iyi olur özgürcüm
yazalım buradan hem fikir olur ama bence topiğin biraz daha duyulması lazım
Az kişi var çünkü

kızlar bence ağır seyler değilde daha pasta kek tarzı seyler olsun mesela meyve olabilir

yıyecek seceneklerınde olmaması gereken bısı varmıdır aceba?..
derya ırmık helvası yapsana .
bıde ıstanbuldakı uyeler nerde gercekdende soyle bı bakdımda gecen senekı bulusmalarda 50 kısıyı bulurduk hatta gectımız olmusdu yanlıs hatırlamıyosam ..

bende gelmek istiyorum mümkünmüü:kedi:

tabiki canım teyzelerimizi amcalarımızı görmeye gitcez

beni de geçerken alsanıza yaa :gitme:

burda olsan kesin gelirdin biliyorum seni canım benim

Biliyorum cnm çok isterim gelmeyi ama cumartesiye geliyor snırım ogün öğlene kadar çalışanlar olcaktır saati bunu düşünerek ayarlarsanız sevinirim bende börek kek kurabiye ne lazımsa yaparım opuyorumnanaktan

bende gelmek istiyorum pastamı böreğimi yapıp bebemi kapıp:))) mümkünmüdür??

Son düzenleme:
ya bende gelmek istiyorum ama bana çok uzak beylikdüzünden giden yokmu beraber gitsek tek gidemem te oralaraa :çok üzgünüm:

ya bende gelmek istiyorum ama bana çok uzak beylikdüzünden giden yokmu beraber gitsek tek gidemem te oralaraa :çok üzgünüm:

gelirsin yahu neolucak ulaşım kolay sonuçta
Sende o o performans var güveniyorum ben sanaaklinialirimsmile
olmadı merveciği alır gelirsinkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…