Tarih kesin arkadaşım bayramda işlerine yarasın götüreceklerimiz diye bayramdan önce gitmeyi planladık 6 kasımda oradayız inşallah sadece saatimiz kesinleşmedi ...
Saat belli olmadı henüz ekim son hafta belirleriz sanırım bunu da tahminim tabi bukaydirigubbakcemile3
Sarma yapmayı ben de geçirdim aklımdan ama sarmaları bir darülacezeye bir Kazene diye sarmak lazım yıllardır sarma diye sayıklıyor zira:roflol:
Aaa ozaman ben börek çörek yerine sarma yaparım.Ama ben sadece etli yaprak sarma biliyorum.Olur mu ki acaba.
Özgürüm ya onun sıcak olması gereksadece iç malzemesini değiştirmen gerek verelim tarifikaydirigubbakcemile3
cnm inş bir aksilik olmazda birlikte katılırız :Saruboceq:
Aaa ozaman ben börek çörek yerine sarma yaparım.Ama ben sadece etli yaprak sarma biliyorum.Olur mu ki acaba.
inşallah lyrem
Ozgur kermesde de sarma yapmıştım ya ben :roflol:
En iyi bildiğim iş
Hiç erinmem hemde
Bende sarma planlıyorum rabbim izin verirse
Zeytinyağlı ama etliyide ben beceremiyorum sevmediğimden olsa gerek
inşallah sağlığım yerinde olur rabbim gönlümdekileri yapmama yardım eder:Saruboceq::Saruboceq:
bende gelmek istiyorum pastamı böreğimi yapıp bebemi kapıp:))) mümkünmüdür??
kızlar bence ağır seyler değilde daha pasta kek tarzı seyler olsun mesela meyve olabilir
ya bende gelmek istiyorum ama bana çok uzak beylikdüzünden giden yokmu beraber gitsek tek gidemem te oralaraa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?