- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
ben onu kaçırmışım. bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum .
çok teşekkürler cevabınız için..Peki,
Bir başbakan olarak bunu dillendirmesini çok çirkin buldum.
Kimsenin 'evinde' ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Şikayet edenle edilenin arasında çözülmesi lazım. Bu konuda 'nerede bu devlet' diyen aileler de bir garipmiş.
İkisinin arasındaki farkı anlayabileceğinizi zannetmiyorum.
Özgürlükten dem vuran arkadaşlar olaylar kendilerinle ilgili özgürlüklere gelince sözcü gibi davranıyorlar ama canım :) Ben neyi karşılaştıracağımı bilirim uyarın için saolasın yine de canım.
Ya bir de şu başladı iki gündür takip ettiğim kadarı ile ,
Kişi , Başbakanın bu harikulade (!) denetimine , sana ne ? sen ne hakla karışırsın diyene tak el cevap veriyor ;
-Senin kızın üniversitede bir erkekle aynı evde kalsın ister miydinnn ???
Yahu kardeşim , bu soruya evet cevabı yüzdesi elbette düşüktür , isterse evet cevabı hiç gelmesin ; bu yine de devlet eli ile böyle bir denetlemeyi meşru kılar mı ???
ben ebeveyn olsam böyle bir denetim karşısında kendimi çok aşağılanmış hissederdim .... verelim çocukları devlet büyütsün...
ben de kız annesiyim, bu soru aklıma bile gelmedi birisi sorsa "bu benim sorunum devletin değil" derdim sanırım...
İnsan hangi siyasi görüşte olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmeli. Merak ediyorum, bu partiyi destekleyen vatandaşlarımız ne diyor bu duruma? Öyle dememiştir, bakın Arınç da yalanladı diyenler ne diyor? Yanlışa yanlış diyebilen kaç kişi var? Bu denetimleri, kısıtlamaları, müdahaleleri kaç kişi iyimserlikle yorumlayabiliyor hala? Bir tek kadın ben miyim bu ülkede yaşayan? Özgürlükler sadece benim özgürlüklerim mi? Kaç kişi, kaç Türkiye Cumhuriyeti kadını, erkeği bu özgürlük bizim çocuklarımızın, torunlarımızın özgürlüğü, bu yapılan yanlıştır diyebiliyor? Kendi inanışlarını dikte etmeye çalıştığını kaç vatandaşım görebiliyor, evet burada müdahale var, yapılmaması lazım diyebiliyor? Peki bu müdahalelerin bununla kalacağına inanan saf, iyimser, iyiniyetli vatandaşlarım? Ya da evet doğru yapıyor, benim inanışım da bunu emrediyor, inanışı/yaşı ne olursa olsun kız-erkek aynı evde kalamaz, aynı havuzda yüzemez mi diyorlar?
Ben demiştim değil mi ?
İş ''Gönüllü İspiyoncu Teyzeler Derneğine '' dayanacak diye
Harbiden bir önceki konuya espri olsun diye yazmıştım bunu ama öyleymiş
Ya bir de şu başladı iki gündür takip ettiğim kadarı ile ,
Kişi , Başbakanın bu harikulade (!) denetimine , sana ne ? sen ne hakla karışırsın diyene tak el cevap veriyor ;
-Senin kızın üniversitede bir erkekle aynı evde kalsın ister miydinnn ???
Yahu kardeşim , bu soruya evet cevabı yüzdesi elbette düşüktür , isterse evet cevabı hiç gelmesin ; bu yine de devlet eli ile böyle bir denetlemeyi meşru kılar mı ???
Olay bu kadar basit işte oky..
Kadını sex objesi olarak gören sözde muhafazakar zihniyet tarafından yönetiliyor bu ülke.
Bişey okudum şöyleydi ;
-Sağlıklı cinsel hayatı olan bir insan beyninin %10 ile seks düşünür , olmayan ise %90 ile
Bu teoriye göre bu şahısların cinsel hayatlarında sorun mu var diyorsun tari
Yep
Yani bu da varsayımlar arasında olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?