• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Sözümüzün arkasındayız’

valla kendimden örnek vereyim
hiiiç alkol merakım olmadı,yılbaşında bile ortamdaki her arkadaşım içerdi ben kola falan alırdım.
günahını düşündüğümden değil de,sevmezdim yani.Bilmediğim birşey olduğu için de canım çekmezdi
Sonra yıl oldu 2012...
tayyibin iki sözünden biri içki.İçki şöyle içki böyle,şu şehirlerde dışarda içmek yasak,o yasak bu yasak...Adam başbakan değil alkol özendirici reklam sanki!
Ondan sonra başladım bende ara ara içmeye
Gerçekten alkole yakınlık duymamın tek sebebi AKP politikasıdır
Şerefine :7::7:

Aynen yahu ... Ben de 20 yaşıma kadar hiç içmedim. 20'imden sonra bir başladım aman ALLAHım. Bunda Akp politikası ve eski sevgilimin katkıları büyüktür.
Eski sevgilimi unutmak için içtim en başlarda, unuttum da ALLAH a şükür.
Keşke Akp yi de unutabilsem ...
RTE ile Eski sevgilim, ikisi de balık burcu bu arada.
Beni hayattan bezdirdiler. :52:
10dan sonra alkol alımı yasaklandı, noldu? 10dan sonra alkol içmeye karar veremiyoruz sadece.
biz de dolaba depo yaptık. Şuan yanı başımdaki vitrinim de 10 tane şarabım, 1 ltlik vodkam , yarım şişe tekilam,1 yunan rakım,1 malibum var . Ohhh içeride odamda da baileys im var. Sağolsun bana birikim yapmayı öğretti şahsen bu yasasıyla haha :32:
İnsan yapmak isterse yasalar değil, RABBim bile önünde duramıyor. Böyle bir gerçek var maalesef.
İrade , nefs denen gerçeği unutuyor sevgili dinci başbakanımız . Halbuki nefs dinde çok geçer :34:

çok merak ediyorum ben kuma hayatı yaşayanlar ne olacak
metres olanlar
mesele nikahsız bir erkekle kadının aynı evde kalmasıysa onlar da aynı
o zaman en önce meclisten başlamaları lazım denetime
malum...
ama senin tek derdin öğrenciler ,öğrencilere her yerden vurmaksa işte o zaman iş başka

Ben bunun yalan olmadığından adım gibi emindim,aha kendisi de doğruladı işte.:ssz:
Milletin de işi gücü yok apartmanlarındaki öğrencileri mi ispiyonluyor?Şikayet ettikleri de ne acaba,öyle bi bahsetmiş ki sanırsın öğrenciler her gün şokella partisi yapıyorlar evlerde.
Şimdi siz muhafazakarsınız diye,biz de muhafazakar olmak zorunda mıyız?Reşit olmuş insanların özel hayatına karışmaya ne hakkınız var?Bal gibi de yaşam tarzına müdahaledir,başka ne olacaktı?
Asıl "devlet nerede" diye feryat eden anne babalar başka yerlerde ama onları duymak işlerine gelmediği için böyle suni gündem konularını kurcalıyorlar.

Hayır madem bişeyleri denetleyecekler, insanların özel alanlarına müdahale edeceklerine, işe devletin sorumlulugu altında olan yurtlardan başlayabilirler. Okuduğum habere göre, Gençler için asıl tehlikeli olan yerler yurtlar.:ssz:
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=...pkJvKSn2entsZLPMQ&sig2=csxJS9n5PftqvL6WywB0Nw

onlar önce kendi yurtlarına baksınlar
görevi çocukları korumak olan yurt müdürü kendi sattı çocukları daha 2 ay önce

Zinayı suç olmaktan çıkaran bu adamlar değil miydi yahu?
Şimdi evde basılan gençler bizim imam nikahımız var dedikleri vakit ne diyecekler?
Onlara göre imam nikahı yeterli... bir çok örnekleri yok mu? ????
arkadaşın da dediği gibi bir sürü kuma var bu memlekette...Onları komşuları şikayet ederse ne olacak?
Nasıl bi çözüm bulabilir ? hadi bulsun alkışlıcam... yasaklasın ya... nikahsız birliktelikleri yasaklasın... Yemez ama dimi? Sahtekarlar.....

Eğer bu tür şikayetler olursa ben gördüğümü şikayet ederim...
bizim muhafazakar yapımıza ters gereğini yapın derim yani...
Tek eşlilikten yanayız çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar diye polisi valiyi kaymakamı ararım..
Vallahi de ederim. sonuç alamasam da ederim. Yeter yahu... bıktık usandık... Millet olarak çıldırtacak oturup oynayacak abd kölesi....

Bu adam var ya bu adam canlı bir bomba...Maalesef patlıyor patlıyor bitmiyor...
Yaptığı tek şey halkı birbirine düşürmeye çalışmak, ayrıştırmak..
Başarıyor mu? Evet başarıyor...
Bilerek yapıyor..bilinçli konuşuyor... Sonucunun ne olacağını çok iyi biliyor... İstediği de zaten bu...
Millet birbirini yesin... Ekonominin diplerde olduğunu görmesin, millet kırsın birbirini, ne zaman neye vergi geldiğinden haberdar olmasın.... zamların üstü örtülsün... gerçek gündem farkedilmesin, kriz teğet geçsin falan...fişman...

Amann aslında boşa konuşuyoruz..
Biz biliyoruz da, görmesi bilmesi gerekenler at gözlükleriyle bakıyorlar, yahut işlerine gelmiyor.

Genelevlerinden vergi alıyor...
Alkolden sigaradan vergi alıyor...
Haftanın hemen hemen her günü bilumum şans oyunlarını oynatıyor..(BİR NEVİ KUMAR)

Banko soru??? (düşün biraz korkma, sorgula!!!) Buralardan gelen vergiler "kimlere"? maaş olarak gidiyor... ??

Kapatsın genelevlerini...
Tümden alkolü ve sigarayı yasaklasın....
Şans oyunlarını kaldırsın...
Ben de onun Muhafazakar yapısına birazcık inanayım....

Sinirden saçımı başımı yolacağım ya... Yeterrrrrrrrrr!!!!!!!
Papucumun muhafazakarları!!!!
Din bezirganları..... !!!!!!

Erdoğan, “Buralarda nelerin olduğu belli değil."

Şu cümle tek başına bile ne kadar tehlikeli biliyor musunuz? Kız çocuklarının üstünde var olan baskıyı dahada arttıracaktır.

Uçuyorsun falan demeyin... Belkide kızını okutmaya ikna olmuş bir baba vazgeçecek...

Bu söylemler çok tehlikeli... Öte yandan şimdiden alkış tutanlar var. Göremeyen bir kısım var. Belkide görebiliyorlar ve durumdan memnunlar.

Gidişat kötü...

Erdoğan, “Buralarda nelerin olduğu belli değil."

Şu cümle tek başına bile ne kadar tehlikeli biliyor musunuz? Kız çocuklarının üstünde var olan baskıyı dahada arttıracaktır.

Uçuyorsun falan demeyin... Belkide kızını okutmaya ikna olmuş bir baba vazgeçecek...

Bu söylemler çok tehlikeli... Öte yandan şimdiden alkış tutanlar var. Göremeyen bir kısım var. Belkide görebiliyorlar ve durumdan memnunlar.

Gidişat kötü...

Çok daha kötü bir yanı da var....

Eğer böyle bir düzenleme yapılır ve kızlı-erkekli bir ev şikayet unsuru olarak belirlenirse, işgüzar bir komşu şikayeti ile ailesine haber verilen bir genç kızın başına gelebilecekler gibi...

2023 e kadar başta kalırsa karma eğitim anlayışı ortadan kalkacak.
Ve sonuç Hosgeldiniz İran'a .
Ben gitmek istiyorsam giderim istemiyorsam gitmem bunun bekçiliği sana mı kaldı ?
Bunu yasalaştırmak da ne demek ?
Özgürlükden gem vuran arkadaşlar hadi konuşun :3:
İnsanın sevap günahı kendine kim nerde yaşamak istiyorsa nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın desenize ...

özgülükten dem vuran arkadaşlar Hükümet sözcüsü değil canım. karşılaştırma yaparken dikkat edin.
(hoş hükümet sözcüsünün durumunada düşmek istemem:ssz:)

Çok daha kötü bir yanı da var....

Eğer böyle bir düzenleme yapılır ve kızlı-erkekli bir ev şikayet unsuru olarak belirlenirse, işgüzar bir komşu şikayeti ile ailesine haber verilen bir genç kızın başına gelebilecekler gibi...

bu bana Arthur Miller'in cadı kazanı oyununu hatırlatıyor...cadı avı gibi...

ben sayın başbakanın içinde kalmış, yaşayamadığı gençlik hayalleri olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleme:
özgülükten dem vuran arkadaşlar Hükümet sözcüsü değil canım. karşılaştırma yaparken dikkat edin.
(hoş hükümet sözcüsünün durumunada düşmek istemem:ssz:)

Özgürlükten dem vuran arkadaşlar olaylar kendilerinle ilgili özgürlüklere gelince sözcü gibi davranıyorlar ama canım :) Ben neyi karşılaştıracağımı bilirim uyarın için saolasın yine de canım.

Bülent Arınç yok öyle bir şey demişti ama Başbakan çıkıp alenen söyledi zaten Bülent ile uzun zamandır uyuşmuyorlar hayır efendim bal gibi de söyledim diyor ona karşı Başbakan.

Hani sadece yurtlar için geçerliydi evlerde böyle bir şey yapılamazdı öyle diyordu Başbakana gözü kapalı inanıp herşeyine alkış tutanlar. Zaten kız erkek yurtları ayrılalı çok oldu. Erkekle kızın bir yurdun binasını bile paylaşmasını istemeyenler evlere müsad eder mi bunun olacağı belliydi perşembenin gelişi çarşambadan bellidir hadi çıkın bunu da savunun aman geç kalmayın tabii ki Başbakan hazretleri doğru söylüyor deyin.

Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum 2 üniversite var öğrenci şehri. Zaten kızlar erkeklerle ev tutmuyor. Ama erkeke arkadaşları elbette geliyor ders çalışmaya toplanıp oyun oynamaya vs. ne yapıyorlar yani birlikte mi oluyorlar. Bu bir ön yargı değil mi. Hani özel hayata müdahele yoktu çocuğuna terbiyeyi ahlakı ailesi verir devlet değil. Anneler babalar dert yanıyormuş öyle olsa başka şehire zaten göndermez kızlarını. Gelip kontrolde eder. Varsay ki aralarında da bir şey var beraber kalıyorlar Başbakana ne herkesi aynı kefeye koymakta neyin nesi. Şundan ürküyorum ki o kadar art niyetli komşular var ki, bir erkek mi girdi direkt polise erkek aldı diye şikayet edecek polis dayanacak kapıya o kızın düşeceği durumu düşünebiliyor musunuz insanlar polis geldiğine göre kimbilir ne yaptılar diye düşünecekler nasıl yüz kızartıcı bir şey ya bırakın üniversiteyi lisede bile erkek arkadaşım bize gelirdi ben giderdim annem evde de olmazdı ders çalışırdık. Aklım hafsalam almıyor. Ama bunu diyen insanlar kumaya evet diyor tabii imam nikahı yaptın mı olay bitti nikahlı eşe söz düşmez haberiniz var mı kaç milletvekilinin kaç tane karısı var bir kadın milletvekili çıkıp demedi mi imam nikahlı ikinci eşe de miras hakkı tanınsın erkektir yapar. 70 yaşındaki adam 15 yaşında kıla evlenince hiç sorun yok. Off gerçekten geleceğimizden korkuyorum hepsi oy için yapılıyor muhafazakar kesimi kendine çekmek için. Ben evladımı eğitirim doğruyu yanlışı öğretirim başkası değil.

keşke her konuda sözünüzüm arkasında olsanız, bi dokunulmazlığın kalkması durumu vardı noldu o

gerçi dokunulmazlığı kaldıracağız dedik kaldırdık derler yarın, çünkü tüm kadro zaten onlardan olacak

Başkalarının özgürlüklerini sırf (sözde) korkuları için kısıtlamaya çalışan insanları naralar atarken görmek beni gülümsetti:9:

Son düzenleme:

Başkalarının özgürlüklerini sırf (sözde) korkuları için kısıtlamaya çalışan insanları burada naralar atarken görmek beni gülümsetti:9:

Ayni sekilde bakanin tv kanalinda kadinin dekoltesini elestirmesini normal gorup kendi ozgurlukleriniz konusunda sizleri gormek de beni gulumsetmisti.

Tencere dibin kara seninki benden Kara hesabi.

Yok mu konu hakkinda fikriniz isimlere takilmayip onlari yazsaydiniz ya. Burada iki taraf icin yasaklara karsi cikanlar da yazmis sonucta

Son düzenleme:
İkisinin arasındaki farkı anlayabileceğinizi zannetmiyorum.:ssz:

Konu hakkındaki fikrimi ilk konu açılınca yazmıştım. 'Milyon' kez aynı şeyleri yazmak yorucu.

Back