- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
valla kendimden örnek vereyim
hiiiç alkol merakım olmadı,yılbaşında bile ortamdaki her arkadaşım içerdi ben kola falan alırdım.
günahını düşündüğümden değil de,sevmezdim yani.Bilmediğim birşey olduğu için de canım çekmezdi
Sonra yıl oldu 2012...
tayyibin iki sözünden biri içki.İçki şöyle içki böyle,şu şehirlerde dışarda içmek yasak,o yasak bu yasak...Adam başbakan değil alkol özendirici reklam sanki!
Ondan sonra başladım bende ara ara içmeye
Gerçekten alkole yakınlık duymamın tek sebebi AKP politikasıdır
Şerefine
Aynen yahu ... Ben de 20 yaşıma kadar hiç içmedim. 20'imden sonra bir başladım aman ALLAHım. Bunda Akp politikası ve eski sevgilimin katkıları büyüktür.
Eski sevgilimi unutmak için içtim en başlarda, unuttum da ALLAH a şükür.
Keşke Akp yi de unutabilsem ...
RTE ile Eski sevgilim, ikisi de balık burcu bu arada.
Beni hayattan bezdirdiler.
10dan sonra alkol alımı yasaklandı, noldu? 10dan sonra alkol içmeye karar veremiyoruz sadece.
biz de dolaba depo yaptık. Şuan yanı başımdaki vitrinim de 10 tane şarabım, 1 ltlik vodkam , yarım şişe tekilam,1 yunan rakım,1 malibum var . Ohhh içeride odamda da baileys im var. Sağolsun bana birikim yapmayı öğretti şahsen bu yasasıyla haha
İnsan yapmak isterse yasalar değil, RABBim bile önünde duramıyor. Böyle bir gerçek var maalesef.
İrade , nefs denen gerçeği unutuyor sevgili dinci başbakanımız . Halbuki nefs dinde çok geçer