- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
valla kendimden örnek vereyim
hiiiç alkol merakım olmadı,yılbaşında bile ortamdaki her arkadaşım içerdi ben kola falan alırdım.
günahını düşündüğümden değil de,sevmezdim yani.Bilmediğim birşey olduğu için de canım çekmezdi
Sonra yıl oldu 2012...
tayyibin iki sözünden biri içki.İçki şöyle içki böyle,şu şehirlerde dışarda içmek yasak,o yasak bu yasak...Adam başbakan değil alkol özendirici reklam sanki!
Ondan sonra başladım bende ara ara içmeye
Gerçekten alkole yakınlık duymamın tek sebebi AKP politikasıdır
Şerefine
Hayır madem bişeyleri denetleyecekler, insanların özel alanlarına müdahale edeceklerine, işe devletin sorumlulugu altında olan yurtlardan başlayabilirler. Okuduğum habere göre, Gençler için asıl tehlikeli olan yerler yurtlar.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=...pkJvKSn2entsZLPMQ&sig2=csxJS9n5PftqvL6WywB0Nw
Erdoğan, Buralarda nelerin olduğu belli değil."
Şu cümle tek başına bile ne kadar tehlikeli biliyor musunuz? Kız çocuklarının üstünde var olan baskıyı dahada arttıracaktır.
Uçuyorsun falan demeyin... Belkide kızını okutmaya ikna olmuş bir baba vazgeçecek...
Bu söylemler çok tehlikeli... Öte yandan şimdiden alkış tutanlar var. Göremeyen bir kısım var. Belkide görebiliyorlar ve durumdan memnunlar.
Gidişat kötü...
2023 e kadar başta kalırsa karma eğitim anlayışı ortadan kalkacak.
Ve sonuç Hosgeldiniz İran'a .
Ben gitmek istiyorsam giderim istemiyorsam gitmem bunun bekçiliği sana mı kaldı ?
Bunu yasalaştırmak da ne demek ?
Özgürlükden gem vuran arkadaşlar hadi konuşun
İnsanın sevap günahı kendine kim nerde yaşamak istiyorsa nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın desenize ...
Çok daha kötü bir yanı da var....
Eğer böyle bir düzenleme yapılır ve kızlı-erkekli bir ev şikayet unsuru olarak belirlenirse, işgüzar bir komşu şikayeti ile ailesine haber verilen bir genç kızın başına gelebilecekler gibi...
ben sayın başbakanın içinde kalmış, yaşayamadığı gençlik hayalleri olduğunu düşünüyorum...
özgülükten dem vuran arkadaşlar Hükümet sözcüsü değil canım. karşılaştırma yaparken dikkat edin.
(hoş hükümet sözcüsünün durumunada düşmek istemem)
Başkalarının özgürlüklerini sırf (sözde) korkuları için kısıtlamaya çalışan insanları burada naralar atarken görmek beni gülümsetti
ben onu kaçırmışım. bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum .Konu hakkındaki fikrimi ilk konu açılınca yazmıştım. 'Milyon' kez aynı şeyleri yazmak yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?