sözümüzü tamamladık

Bende gelmeyi istedim ama imkanlar işte.
Gideceğinizi biliyordum fakat gelemeyeceğim için hiç yanaşmadım.
Uzaktan uzaktan izledim.
Ama öyle mutlu oldum ki bu güzellikleri ( çoğunu göremiyorum PC den dolayı) görünce.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum :72:

Yok iyi davranıyorlar ama yanlızlık orda buz gibi bir hava yaratmış.OKadar kalabalıkta yanlızlar.Gözler ağlamaktan morarmış,kızarmış.Fotoğrayamadığımız ama hafızamıza ayrı ayrı kareler işlendi.Orda heyecandan teleştan fark etmediğim şeyleri şimdi sakin kafayşla hatırlıyorum ve çook üzülüyorum.2.Katta bir teyze fardı asansör yok diye sadece kendi katında gezebiliyor.Tekerlekli destekle yürüyordu.Tühh dedim keşke kucaklayıp bahçeye indirseydik.Tekrar yukarı çıkarsaydık.Acaba yemek aldımı yedimi.İşte bunlar beynimi yedi.
cnm asansör var,inmek isteyen inebiliyor,için rahat olsun yanii

Son düzenleyen: Moderatör:

Gitmeyen fenerli olsun...
Ben gitmessem fenerli olurum. Peki gidersem Eymen GALATASARY' lı olacak mı?
fenerlıyım ama elımden gelenıde yapıcam..
KK da duzenlenen her turlu sosyal falıyetle kısıtlı zamanlada olsa gorev almakdan onur duyarım..kısın cocuklar ıcın kalın coraplar ve ayakkabılar daha onemlı bence..okul uzak bı yerde ıse ulasımlarındada sorun vardır dıye dusunuyorum..
ogrencı ısımlerını vermıssınız sevgılı kazen veya her uye bı cocuga odaklana bılır gıyım kusamından herseyıne kadar..bu sekılde her cocuga gereklı eksıklerıde esıt olarak alınmıs olabılır...okul doguda ıse elımden geldınce bende sızınle gelebılırım cunku okuttum ogrencıde o tarafda onuda zıyaret etmıs olurum..ama şu varkı yardım etmek ıcın uzaga gıtmek o yol masrafı vs yapmak yerıne emınım cevremızde aynı sevıyede ıhtıyacı olan nıce cocuk ve okul vardır..
şimdi soz sızde yapılması gerekenı soyleyın..

emeği geçen herkezi tebrik ediyorum fotoğraflara bakarken çok duygulandım ağladım..

bayramdan sonraki darulacezeye 1 parmak benden inşlh :)

Ya bayrama muhtemel geleceğim katılmak isterim ama net tarih?Bayramdan ne kadar sonra mesela[ilkine paniğim yüzünden yanlız yola çıkamam diye gelemedim şimdi kardeşim bayram izini gelebileceğim sanırım]

Bu organizasyona katılmayı çok istedim ama malesefki bir aksilikten dolayı katılamadım. Katılamayacak olmanın manevi huzursuzluğunu yaşarken resimleri görünce bu huzursuzluğum daha çok arttı..

Her birinizden Allah razı olsun harika bir duygu...

Bayramdan sonraki organizasyonda bende varım darülaceze için diğeri için söz vermiyorum ama tüm şartlarımı zorlayacağımdan emin olabilirsiniz
Fenerli olmamak için elimden geleni yapmaya ant içerim komutanım :P

Bayram sonrası ziyaret hafta sonuna denk gelecek diye biliyorum eğer böyle olursa ben-ablam-yeğenim-büyük kızım .. 4 veya 6 kişi olarak katılacağım tarih uyarsa inşallah...

bu arada bayramdan sonraki darülaceze ziyaretinde parmakları görelim :3:

Bayramı takip eden cumartesi -pazar değil demi? Ben o zamanlar Konyada olacağım.Ama dönüşteki yani 20-21 kasım mutlaka geleceğim.Bence hemen bir topic açalım, alınacaklar listesi hazırlayalım gelemeyenlerde kargo yaparlar.Gecikmemek lazım.

Bayram sonrası ziyaret hafta sonuna denk gelecek diye biliyorum eğer böyle olursa ben-ablam-yeğenim-büyük kızım .. 4 veya 6 kişi olarak katılacağım tarih uyarsa inşallah...

Bayramı takip eden cumartesi -pazar değil demi? Ben o zamanlar Konyada olacağım.Ama dönüşteki yani 20-21 kasım mutlaka geleceğim.Bence hemen bir topic açalım, alınacaklar listesi hazırlayalım gelemeyenlerde kargo yaparlar.Gecikmemek lazım.

cumartesi olursa katılmaya gayret ederim.Pazar çok zor.Neredeyse imkansız

Kazene mesaj attım özgürüm onay verince açarım bol vaktim olduğundan da rahatçailgilenirim diye düşündüm..

Kazene mesaj attım özgürüm onay verince açarım bol vaktim olduğundan da rahatçailgilenirim diye düşündüm..

Kargoların yapılacağı bir adreste ayarla ablacım ozaman.Evin müsaitse sana gönderilsin.Çünkü herkesin tanıdığı birisi olursada gönül rahatlığıyla gönderi yapılır.Yada İstanbuldan geçen organizasyonu yapan arkadaşlardan biride olur Amonra yada speedyy di galiba isimleri.Gerekirse en son gün gider bizde eşyaları huzurevine taşırız.

Back