- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm asansör var,inmek isteyen inebiliyor,için rahat olsun yaniiYok iyi davranıyorlar ama yanlızlık orda buz gibi bir hava yaratmış.OKadar kalabalıkta yanlızlar.Gözler ağlamaktan morarmış,kızarmış.Fotoğrayamadığımız ama hafızamıza ayrı ayrı kareler işlendi.Orda heyecandan teleştan fark etmediğim şeyleri şimdi sakin kafayşla hatırlıyorum ve çook üzülüyorum.2.Katta bir teyze fardı asansör yok diye sadece kendi katında gezebiliyor.Tekerlekli destekle yürüyordu.Tühh dedim keşke kucaklayıp bahçeye indirseydik.Tekrar yukarı çıkarsaydık.Acaba yemek aldımı yedimi.İşte bunlar beynimi yedi.
fenerlıyım ama elımden gelenıde yapıcam..
Gitmeyen fenerli olsun...
Ben gitmessem fenerli olurum. Peki gidersem Eymen GALATASARY' lı olacak mı?
cnm asansör var,inmek isteyen inebiliyor,için rahat olsun yanii
bu arada bayramdan sonraki darülaceze ziyaretinde parmakları görelim
Bayram sonrası ziyaret hafta sonuna denk gelecek diye biliyorum eğer böyle olursa ben-ablam-yeğenim-büyük kızım .. 4 veya 6 kişi olarak katılacağım tarih uyarsa inşallah...
Bayramı takip eden cumartesi -pazar değil demi? Ben o zamanlar Konyada olacağım.Ama dönüşteki yani 20-21 kasım mutlaka geleceğim.Bence hemen bir topic açalım, alınacaklar listesi hazırlayalım gelemeyenlerde kargo yaparlar.Gecikmemek lazım.
Bayramı takip eden cumartesi -pazar değil demi? Ben o zamanlar Konyada olacağım.Ama dönüşteki yani 20-21 kasım mutlaka geleceğim.Bence hemen bir topic açalım, alınacaklar listesi hazırlayalım gelemeyenlerde kargo yaparlar.Gecikmemek lazım.
Kazene mesaj attım özgürüm onay verince açarım bol vaktim olduğundan da rahatçailgilenirim diye düşündüm..