sözümüzü tamamladık

Kargoların yapılacağı bir adreste ayarla ablacım ozaman.Evin müsaitse sana gönderilsin.Çünkü herkesin tanıdığı birisi olursada gönül rahatlığıyla gönderi yapılır.Yada İstanbuldan geçen organizasyonu yapan arkadaşlardan biride olur Amonra yada speedyy di galiba isimleri.Gerekirse en son gün gider bizde eşyaları huzurevine taşırız.

Yaparız özgürüm, konuşur ayarlarız herkes için uygun olanı....:29:

Benim evim ters adres olur ama şehir dışından arkadaşlar varsa bana yakın alabilirim ama İstanbul içini başka arkadaşlara ayarlarız, bir başlığımız için onay gelsin de bol bol çene çalar ortak noktalar buluruz:46:

darülaceze ziyaretiniz için tebrik ederim çok anlamlı bir iş yaptınız
bir sonraki ziyaret için yeni konu açıldığına göre okul konusu buradan mı sürecek?
her ikisine de yardım etmek isterim ama fiilen katılamam ne yapabilirim nasıl bir yardımım olabilir?

Çok anlamlı çok hayırlı bir ziyaret olmuş tebrik ederim:71:

Varmı böyle bir yer daha sanal alemde :nazar: Harikasınız arkadaşlar, umarım bir gün bu güzelliği ben de paylaşırım sizlerle..

gerçekten yürekten tebrik ediyorum
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
bir dahaki ziyarete bende katılmak isterim

.........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim için çok özel hüzünlü bir gündü..
bu günün gerçekleşmesine yardımcı olan herkese çok tşk ederim :16:

cok gec kaldım yazmaya ama pek iyi günler geçirmiyorum netede fazla giremiyorum burada ogun bende orda olmalıydım emeği gecen herkes orda çok güzel gecmiş o tarihlerde istanbulda olursam 2. bulusmaya gelirim ne guzel aldıklarımızı kullanmıslar giymişler

Allah hepinizden razi olsun.. gözlerim dolu dolu baktim fotolara, aglamamak icin zor tuttum kendimi..
Ellerinize, emeklerinize, yüreginize saglik..:13:
Keske bende orda olabilseydim..

Allah hepinizden razi olsun
muhtesem bir sey bu , o yasli amcalar nineler nasilda mutlular
acayip duygulandim :((
bende olmak cok isterdim malesefki yurt disindayim
2 . sinde istanbulda olursam mutlaka bende aranizda olmak isterim ...

Kazene ve curly'e çokkkk teşekkürler bizlere bu güzel günde hep beraber olmamızı sağladığı için ... :kkk: :kkk: :46:
Kendi adıma çok mutluyum orayı ziyerete gitiğim için bütün arkadaşlarımıda teşekkürler ediyorum :46: :46: :13:

canımsın sen çok asiılsın keşke bizlerde boyle imkanlar olsada bizlerde gitsekkkk çok ağladım resimler bakınca tşk ederim emeklerinize sağlık güzel bi ziyaret olmuşşşşş öptüm seni handan :38:
-----------------------
:kkk:patronlarımızada tşk ederimmmmm:kkk:

ben sözün buraya geleceğinden emindim.
çok hayırlı bir iş yaptınız.gönülden teşekkür ediyorum sizlere. fotolar muhteşem,oradaki insanların mutluluğu gözlerinden okunuyor.
inşallah bu gibi ziyaretlerin devamıda gelir.

kk da olmaktan gurur duyuyorum:kkk:

Back