Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet evet evet bizde geliriz o zaman hemşom =)konuya tam anlamıyla vakıf olmadan atlıcam ama :)
bursada olabilir bir çok yere yakın burası da
çok katılım olacağını sanmıyorum ama arabası olup eşini ikna edebilen gelir bence
Benim eşim hemen şöyle hesap yapar,arabayla doğu illerinden birine gidip gelmek sadece benzin masrafı 400-500 civarı(arabasına göre) .Bir temsilci seçip benzin parası kadar ihtiyaçlarını alsak daha makbule geçer.Daha çok şey yapmış oluruz.Yada kocaaaa bir otobüs tutar üzerine Kadınlar Kulubu yolda yazdırır gideriz.Hatta otobüste yatarız.Bu arada acayip medyatik oluruz. Şaka bir yana bu okul için yardım listesi hazırlanırsa bende alır gönderirim.
Bence en mantıklısıda her kesin tanıdığı tek bir üyenin ev adresine kargo yapılsın.KAZENİN evi müsaitse orasıda olur :)) Herşey orda toplanıp sınıflandırılsın.Giderkende ne var ne yok ne eksik bilinir.Ama katılmayanların yardımları mutlaka gerekir.Çünkü para toplamak yoksa böyle birşey şart.
Evet okul Mus'ta ve oldukca gec kaldik bu organizasyon icin.... Bu sebeple daha yakinda bir okul arayisina girdim.
kendimize birer çocuk seçip kışlık mont ve ayakkabısını mı alsak acaba?kitap derfter işi çoktan tamamlanmıştır ama gerisi yok ...kıyafet işi bilmem niye böyle düşündüysem heralde yeni sezonda kızıma kışlık çizme ve mont baktığım içindir..ihtiyaç yani.....
kızlar bayramdan sonra darülacize ye gidilecekmi?
gidelim diyoruz abla
onu organize etmeye çalışıyoruz kazene bi danışalım
ayrı konu mu açalım burdan mı devam edelim
ona göre çalışmaya başlarız
çok katılım olacağını sanmıyorum ama arabası olup eşini ikna edebilen gelir bence
.
Evet okul Mus'ta ve oldukca gec kaldik bu organizasyon icin.... Bu sebeple daha yakinda bir okul arayisina girdim.