- 14 Kasım 2001
- 235.350
- En iyi cevaplar
- 3
- 1.805
- 1.548
Peki ya okulun kapısı camı vs nasıl karşılanır.İzin ayarlanamazmı acaba.Yada birisini gönüllümü olması gerek?
Evet birisi üstlenebilir bu tarz işleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ya okulun kapısı camı vs nasıl karşılanır.İzin ayarlanamazmı acaba.Yada birisini gönüllümü olması gerek?
Yok Kallişim kendinle yazışmıyorsun ben takip ediyorum.Katılıcazda bak.Listeden çocuk seçeriz dha elimizden ne gelirse.Akıl akıldan üstündür.Bakalım yeni fikirler çıkar hem.Herkes gündüz gözü ile okusun bir.
Bu konuyu açtığınız iyi oldu.
Kesinlikle para toplanmayacak. Kimseye para göndermeyin.
Kermes olayını yaşayanlar bilir. ilrede sorun olmaması adına lütfen para yardımı yapmayın. Yapanlarıda uyarın. Para toplamak zaten yasal da değil.
Bu konuyu açtığınız iyi oldu.
Kesinlikle para toplanmayacak. Kimseye para göndermeyin.
Kermes olayını yaşayanlar bilir. ilrede sorun olmaması adına lütfen para yardımı yapmayın. Yapanlarıda uyarın. Para toplamak zaten yasal da değil.
:)
O zaman eskişehir olsun. Çok merkezi. İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e yakın.
Ama siz bize gösterdiniz ki gitmek veya gelmek istedikten sonra zamanda ayrılabiliyor.
Neresi olduğu çokda önemli değil diye düşünüyorum.
Bisey sorcam curly para yardimi yasal degil ve yapmayin demissin de iyide sizin bir cok üyeniz yurtdisin da yasiyor..onlarda yardim da bulunmak isterler...kargodansa para yardimi daha mantikli degilmi...cok yerlere yardimda bulundunuz öncü oldunuz ve hepside ortada...bu saatten sonra daha hala acaba diyenler cikarmiki:44:
Sebep acaba denmesi değil, kermes olayında kötü tecrübelerimiz oldu ki ozamanda para toplanmayacak denmesine rağmen para toplandı.
Seçmek ve yollamak sorun değil elifim bir tane değil 5 çocuk seçeyim ama birden bire kafamda soru işaretleri yer aldı... Yardım yaptığımız yeri görsek çok fazla katılım olacaktır diye düşünüyorum belirsizliğe yollamak bir çoğumuzu ürkütecektir benim gibi... Ama elle tutulur bir yere gidelim şu okulun eksikleri varmış diyelim bir arkadaşımızın da dediği gibi eşlerimizin de desteğini alırız buna inanıyorum...
Eksiklere bakınca gözüm korktu oyuncak vs dedik ama bina bina olmadıktan sonra oyuncak ne işe yarar ki... ilk aklıma gelen okul öncesi sınıfı için bir çok yer minderi dikmekti normalde kullanılır biliyorusnuz ama okul nasıldır yerlerde döşeme mi var çamur mu var bilmiyoruz ki...
Öğretmenimiz kapısı duvarı kırık çökük demiş elektrik sorunlu demiş bu binayı biz adam edemeyiz yaptığımız yardımda havada kalır gibi bir hisse kapıldım..
Yakınlarımızda bulsaydık hemen yarın çalışmalara başlardık...
Eskişehir Türkiye'nin en modern şehirlerinden birisi, eğitime verilen önem 1. sırada geliyor ülke çapında tabi ki benim görüşüm.. Cami yapma okul yap kampanyasını biraz abartmışlar hatta :) keşke her ilimiz böyle olabilse..
Gitmek sorun değil, yardımı yollamakta tabi ki ama içimize sinmesi bakımından yazıyorum siz de zaten niyetimi anlıyorsunuz, daha çok katılım olur eğer yakın bir il seçersek....
Konya da bulalım fakir bir okul .Burasıda merkezi tam Türkiye nin ortası:44:
Yarın netleşir neresi olduğu.
Uygun bir yer belirlenir herhalde.
Şİmdi ne desem boş kazen açıklama yapsın bakarız.
Konya da bulalım fakir bir okul .Burasıda merkezi tam Türkiye nin ortası:44:
İsimlere bakılırsa okul doğu illerimizden birinde gibi geldi bana sanırım curly ve kazen gidecekler zaten birbirlerine soruyorlar bizimle gelen var mı demiyorlar ki:86:
Siz iki kardeş oyuncakları üstleniyorsunuz bize de kapılar ve duvarlar mı kalıyor :)
Kazen lütfen eksik listesi istiyoruz...
ya her halükarda biz gidemeyiz doğuda büyük ihtimalle kim okadar uzağa gidebilirki
farzedelim diyarbakırda vanda muşta siirtte nasıl gidicez kendi adıma söylüyorum tabi bunu
ama bir şeyler almak için görev paylaşımı yapılırsa o başka
Doğuya gitmekten bahsetmişsinizde orada yaşayan üyelerimiz için oraya gitmek diye bişey yok zaten.
Çok uzak demişsiniz ama artık oralar çok uzak değil.
Aklıma Altan erkeklinin şu repliği geldi :
Hani bir sormuştu. Ne bakımdan mühim bir gün diye. Söyliyeyim. Buraya gelenler bize soruyor burada nasıl yaşıyorsunuz diye. Buranın nesini seviyorsunuz diye. İnsan olduğu yeri neden sever. Başka çaresi yokturda ondan. Bulunduğunuz yeri severseniz orası dünyanın en güzel yeridir. Ama dünyanın en güzel yerini sevmezseniz orası dünyanın en güzel yeri değildir. Buraya gazatalar iki gün sonra geliyor. Biz duyduğumuz bir hadiseye şaşırdığımız vakit büyük şehirdekiler çoktan unutmuş oluyorlar. İşte o yüzden bugün büyük bir gündür. Vizyontele uzağı yakın edecek. Ve artık burası o kadarda uzak olmayacak....
Baklaım KK uzağı yakın edecek mi?
O zaman eskişehir olsun. Çok merkezi. İstanbul'a, Ankara'ya, İzmir'e yakın.
Ama siz bize gösterdiniz ki gitmek veya gelmek istedikten sonra zamanda ayrılabiliyor.
Neresi olduğu çokda önemli değil diye düşünüyorum.