sözümüzü tamamladık

konuya tam anlamıyla vakıf olmadan atlıcam ama :)
bursada olabilir bir çok yere yakın burası da

çok katılım olacağını sanmıyorum ama arabası olup eşini ikna edebilen gelir bence

Benim eşim hemen şöyle hesap yapar,arabayla doğu illerinden birine gidip gelmek sadece benzin masrafı 400-500 civarı(arabasına göre) .Bir temsilci seçip benzin parası kadar ihtiyaçlarını alsak daha makbule geçer.Daha çok şey yapmış oluruz.Yada kocaaaa bir otobüs tutar üzerine Kadınlar Kulubu yolda yazdırır gideriz.Hatta otobüste yatarız.Bu arada acayip medyatik oluruz. Şaka bir yana bu okul için yardım listesi hazırlanırsa bende alır gönderirim.
Bence en mantıklısıda her kesin tanıdığı tek bir üyenin ev adresine kargo yapılsın.KAZENİN evi müsaitse orasıda olur :)) Herşey orda toplanıp sınıflandırılsın.Giderkende ne var ne yok ne eksik bilinir.Ama katılmayanların yardımları mutlaka gerekir.Çünkü para toplamak yoksa böyle birşey şart.

Evet okul Mus'ta ve oldukca gec kaldik bu organizasyon icin.... Bu sebeple daha yakinda bir okul arayisina girdim.

evet ben onu düşündüm de ama geze geze gitmekte var eşimle baş başa
olmadı uçakla gideriz
aslında otobüs meselesi inan benimde aklıma geldi,düşüsenize ne güzel olur kk ailesi bi otobüste yardıma gidiyo
yani kesin net karar verilsin tarihe ,ozaman maddi ve manevi imaknımız el verirse Allahın izniyle kendim gidip elimle vermek isterim
hiç olmadı dediğin gibi ,yapacağımız yardımları kazene ulaştırmak:82:

konuyu tam olarak anlamak amacıyla geçmişi okudum ve geldim
elimden ne gelirse maddi manevi her türlü desteği vermek isterim bende
yakın bir yer olursa gelmek isterim sizinle ama uzak olursada size bir şekilde ulaştırırım yollayacaklarımı

kendimize birer çocuk seçip kışlık mont ve ayakkabısını mı alsak acaba?kitap derfter işi çoktan tamamlanmıştır ama gerisi yok ...kıyafet işi bilmem niye böyle düşündüysem heralde yeni sezonda kızıma kışlık çizme ve mont baktığım içindir..ihtiyaç yani.....

Son düzenleme:

yada katılımcı sayısı fazla olursa 2 3 arkadaş bir çocuktan sorumlu olur her türlü ihtiyacını karşılar.. mont ayakkabı eşofman kazak pantalon gibi hem daha kapsamlı bir yardım olur

Kazen bir incelermisiniz...http://www.acev.org/content.php?id=56&lang=tr.ayni bağışçılık kısmını burada toplananlar kadınlar kulübü adı altında bağışlanabilir.=)yada önceki söylediğim gibi araya kimsaeleri koymadan birer çocuk seçip karşılayabiliriz...kk annesi adı altında..=)

Son düzenleme:

gidelim diyoruz abla
onu organize etmeye çalışıyoruz kazene bi danışalım
ayrı konu mu açalım burdan mı devam edelim
ona göre çalışmaya başlarız

evet canım ayrı konu açılırsa daha iyi olur,böyle iki konu karıştı gibi.
kesinliğe kavuşsunda ona göre hazırlık yapalım.

[sıze="2"]tebrikler arkadaşlar,
buna vesile olan herkezden allah razı olsun, birgün bizlerde yaşlanacağız, onları birazcıkda olsa sevindierbilmişsek ne mutlu bizlere,
işte ben kk yı ve burdaki arkadaşlarımı bu yüzden çoook seviyorum, birbirimizi tanımasakda hep birlikte bişeyler yapmaya çalışmak çok güzel gerçekten, teşekkürler kazen ve curly sayenizde daha çooook güzel işlere imza atacak bu k inanıyorum..

Not:resimlere baktım beğeni tıkladım ama beğenmedi diyor anlamadım
[/sıze]

tek kelimeyle ayakta alkışlıyorum sizi ne kadar içten görüntülerrr

kk yla bi kere daha gurur duydummmmm

sizleri çok seviyorummmmmm

kızlar biz bu darulazece işinde gördük ki hep beraber bu yardım işinde yüreklerimiz bir kazen orada da konuşmuştuk zaten okul işi mantıklı
Biz yeni bir topik açsak oradan konuşup organizasyonları yapsak burayı inanın bende takip edemiyorum

Aklımda çok güzel fikirler var kazen yapabiliriz diye düşünüyorum...
yeni konu açalım lütfen...
Gerek okul yardımı gerek tekrar darulaceze için oradan konuşalım

evimi toparlıyorum gözüm buralarda heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…