sözümüzü tamamladık

ahhhh sorma curly abi o dolmayı
amonra yapmıştı
bende iki tanecik yiyebildim
içi mükemmel ötesiydi zaten
emin değilim ama galiba philemon ablamda sarma yapmıştı

ne dersiniz bu dolma eşliğinde bir çay partisine

kalliste ablam kızınız çok güzel kareler yakalamış
hele o yeşillikler içindeki teyzeme bayıldıım
nazar boncuğunu sevsinler

evet canım sarma getirmiştim.
bide aklımdayken arkadaşlardan biri benden turtanın tarifini istemişti ama ben nikini unuttum.

Son düzenleme:

Benimle gelen arakdaş değilde bir bayan çekmişti o var bende
curly@kadinlarkulubu.org
bu adrese gönderirseniz sevinirim.

Yok Amonraınkini yemedim.
Biliyorum zira malum kişi söylediğinde bunlar benim sardıklarım değil demişti.
philemon ablanın eline sağlık o zaman.

ilk sayfaya resimler eklendiğini okudum,hatta kaliste ayburun şifresinden girmiş,o yazıyada koptum
neyse
resimlere daha bakmadım.yalnız bir şey dikkatimi çekti
kedijik
nikli üye,mesaja katılmamış
eğer yanlışlıkla o butona basmadıysa neden katılmadığını öğrenebilirmiyim?
bu anlamlı ziyaretin nesini beğenmemiş kendilerimerak ettim sadece
resimlere bakmaya gidiyorum ben

ayyyyyyyyyy harikasiniz yaaaaaaaaaaaa
ne gurur duydum simdi KK ve KK hanimlariyla anlatamam
öncelikle patronlarimiz Kazen ve Curly'e böyle hayirli bi ise vesile olduklari icin tesekkür sonrasinda ise katilan hanimlari, amcalarimizi teyzelerimizi sevindirdikleri icin tebrik ediyorum
:81:
hediyeler, sarmalar, kekler, börekler en önemliside ilgi alaka sevkat.. hepinizinde yüregine, gönlüne, emegine saglik
fotolara bayildim hepinizde harika cikmissiniz, yaslilarimizda masallah pek sekerler
cok güzel vakit gecirmise benziyosunuz cok özendim sizlere ya, keske bende aranizda olsaydim demeden edemiyorum:84:
neyse uzun lafin kisasi iyiki Kadinlar Kulübü'ne üye olmusum

patroooooooooooonn unutmamissin biz 15lileriiii :124:
bi 15li olarak bende orda olmayi cok isterdim

Biziz onlar biziz.En büyük topic,en yardımsever topic,en en enlerin topiği 15 liler
en vukuatli, en sabikali, en banli, en balli, en unutulmaz, en ses getiren, en cok konusulan, en cok konusan, en cok konusturan, en cok geyik yapan, en cok gece yayinina gecen... alllahhhh en en en saymakla bitmiyo allamaa kankaminda dedigi gibi en en en enlerin topigi iste :cenesidüsenfstksmili: :86:

benimde hoşuma giden teyzem tabağıyla geldi,bana her şeyden ikişer tane verin benim kocam var
demesiydi.hayatının sonbaharında aşk.ne kadar güzel değil mi?
ne tatli yaa ask her yasta ask iste

Bir parçada mutlu edebildiysek yaşlılarımızı ne mutlu bizlere kazen
15'li mapısdaşlar olarak orada bulunabildiysek sizlerin sayesinde oldu bu...

ben orda olamasamda kankalarimin orda olmasi ne kadar gurur verici

Hoppp o makas ne oyle amca : )
:malumkisiyikiskananpatronsmili:
yanliz kiskanilmicak gibi degil heeee yakisir patronumuza

Sırtı dönük uzun saçlı adam kim?
tabikiside körliiiiiiiii :86: :abiyekuzugibikonusanfstksmili:

malum kişi tüm kk nın yengesi cnmmm
bundan daha güzel ve daha aciklayici bi yanit olamazdi

afiyet olsun. bayramdan sonra sanırım yine gidilecek darülacizeye o zaman size sarma yaparım.

hepinizi gerçekten tebrik ediyorum çok güzelll duygulandım resimlere bakarken keşke ben de gelebilseydim...

günaydın kızlar çok güzel bir etkinlikti herkesi tanıdığıma çok sevindim.
kazen çok beyefendi bir insan sandığınız gibi sert biri değil tanıdığıma çok mutlu oldum böyle bi org.ayarladığınız için çok tsk ederim.sizin sayenizde ilk kez onları görme fırsatım oldu...
ne kadar yüreğim burkulsada yinede çok güzeldi.Allah kimseyi düşürmesin oralara yardımcıları olsun..
Not:Fotolardan yüzümü biraz karartabilirmisiniz kızlarr

Son düzenleme:

[sıze="2"]
:97::97::97::97::97:
[/sıze]

curly senin bende bi resmin vardı ama buraya eklemek istemedim yolluyorum hemen nişanlım çekmiş sanırım.

Bende ki bilgisayarda ofis programlarının hiç biri çalışmıyor şu anda bu yüzden hiç bir şekilde fotoğraflara müdahale edemiyorum, diğer arkadaşlar dikkate alacaklardır zaten benim eklediklerimi aybur edit yapabilir artık..

Fotoğraflarda değişiklik isteyen arkadaşlar fotoğrafların iyice anlaşılmasını sağlarlarsa kaçıncı mesajda kaçıncı fotoğraf gibi belirtirlerse ekleyenler ona göre daha çabuk yardımcı olacaklardır eminim...

burası misafirlere açıkmı kızlar?

misafirlere açık değil canım.
orada tanıştık mı acaba seninle? keşke arkadaşlar resimlerden birine niklerimizi yazabilse.
gerçi dün gece çokkk yoruldular.
tekrar teşekkür ederim kızlar sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…