• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

bu arada herkesi bir araya toparlamak için son seferberliği yapan speedy arkadaşada teşekkür ederim...çokta güzeldi maşallah...=)

Mükemmel bir iş çıkarmışsınız,emeği geçen herkese teşekkürler.
Bir arkadaş söylemişti,ondan esinlenerek "adam yaaa..adam" dememek elde değil.

Tamam canım.Paketlere atlet,alt çamaşır,çorap ve küçük bir sabun koyalım.Mis gibi koksun çamaşırlar hatta bayramdan önce götürmeye çalışalım.Ne dersin.

bana kalsa bayram sonrası hafta diyorum çünkü bu hafta çok ziyaretçileri olur
okul grupları gider
bayram sonrası yanlız kaldıklarını düşündükleri zaman yüzlerini güldürürüz

bana kalsa bayram sonrası hafta diyorum çünkü bu hafta çok ziyaretçileri olur
okul grupları gider
bayram sonrası yanlız kaldıklarını düşündükleri zaman yüzlerini güldürürüz

bencede.zaten gidenlerde bir şeyler götürür,bizde daha iyi hazırlık yaparız bayramdan sonraya.

Benim gibi youtube yasaklı olduğu için göremeyen arkadaşlar var.
Dns ayarlarından hallettim ben de
Ağ bağlantıları - İnternet iletişim kuralları(TCP/IP) - Özellikler deyip
yeğlenen dns sunucusuna : 208.67.222.222
diğer dns sunucusuna ise :208.67.220.220

tamam derlerse engelli tüm sitelere girebilirler...

Muhteşem bir gün geçirdik
ben götürdüğümüz yiyeceklerin hazırlığı için mutfakda kalmayı tercih ettim
dolaşıp tek tek odalarını görmeye içim dayanmayacakdı zaten
Rabbim herkese hayırlı evlat versin
Bir tanesi çok içime dokundu istemedi gelinler attılar beni buraya hergün ağlıyorum diyip ağlamaya başladı
Kendimi ağlamamak için nasıl sıktıysam başım çatlıyor resmen her dolan gözlerimi saklayıp
Deli gibi kastım kendimi ağlamıcam dedim
Bir kez ağlarsam durmaz yaşlar bir daha gidemem hiçbir zaman
İlk kez gidiyorum benim için tam bir deneyim oldu bu
Bir kez daha gitmek istediğmizde artık çantamda ne bulunduracağımı biliyorum
hediye paketini verirken hiç bişey istemem kızım sadece atlet demiş betüle bi teyzem
Betüşüm aramış taramış yok o kargaşada kimbilir kime kısmetmiş
Çok güzel boncuk işi yapmışlar ikişer tane aldık
kendileri yapıyorlarmış takı hocası geliyormuş onlara yardıma
Gerçekden tek istedikleri oturup dertleşmek
sevgi ve ilgi
Kazen buradan çok ama çok teşekkür ediyorum vesile oldu Allah razı olsun
ben ilk defa bu kadar cesaretli ve kararlı davrandım
Pişmanda olmadım bilakis mutluluk umarım tekrarı gelir...
sanırım kazen resim kayacak çok çektiler çünkü
KK dan sevdiklerimle bir arada olmak onları tekrar görmek de bana çok iyi geldi onların desteği varlığı tarif bile edilemez bir duyguuuuuu

Diğer sayfaya yazdıklarımı buraya kopyaladım
Yeni sayfa açılması iyi olmuş resimleri burada toplanır en azından
Benim çekmeye fırsatım olmadı hiç
İnşallah başka sefere:kkk:

gece burdan çıktıktan sonra hemen yatmadım bişeyler karaladım=)
BİR FIRTINAYDI HAYAT .....ESDİ ,YAĞDI, GÜRLEDİ AMA SUYA DOYDU .....ZAMAN ÇABUCAK ÇEKTİ SÜNGER GİBİ TÜM SUYU BAĞRINA VE BURUŞTU YÜZLER..BÜKÜLDÜ BELLER..SIRTA KAMBUR OLDU YARINLAR.....SEVDADA VARDI HAYATLARINDA..HAYAL KIRIKLIKLARIDA MUTLULUKTA BELKİ AZICIK...AMA UMUTSUZLUK YOKTU..ONLAR YALNIZLIĞA MAHKUM EDİLİŞLERİNİN HESABINI SORMADILAR HİÇ YAVRULARINA..KİMİNİN KİMSESİ GELMEZDİ..KİMİNİN GELİRDİ AMA KÜSKÜNLÜĞÜNÜ O BELLİ ETMEZDİ..AYAKLARI KESİLMESİN DİYE..KURSAĞINDA YARIM KALMIŞ BİR AH LOKMASIYLA..

Son düzenleme:
BİR FIRTINAYDI HAYAT .....ESDİ ,YAĞDI, GÜRLEDİ AMA SUYA DOYDU .....ZAMAN ÇABUCAK ÇEKTİ SÜNGER GİBİ TÜM SUYU BAĞRINA VE BURUŞTU YÜZLER..BÜKÜLDÜ BELLER..SIRTA KAMBUR OLDU YARINLAR.....SEVDADA VARDI HAYATLARINDA..HAYAL KIRIKLIKLARIDA MUTLULUKTA BELKİ AZICIK...AMA UMUTSUZLUK YOKTU..ONLAR YALNIZLIĞA MAHKUM EDİLİŞLERİNİN HESABINI SORMADILAR HİÇ YAVRULARINA..KİMİNİN KİMSESİ GELMEZDİ..KİMİNİN GELİRDİ AMA KÜSKÜNLÜĞÜNÜ O BELLİ ETMEZDİ..AYAKLARI KESİLMESİN DİYE..KURSAĞINDA YARIM KALMIŞ BİR AH LOKMASIYLA..

:5::5::5::5::5:
:14::14::14::14::14::14:
:43::43:
:71::71::71::71:
yüreği güzel arkadaşım benimmmm

bir fırtınaydı hayat .....esdi ,yağdı, gürledi ama suya doydu .....zaman çabucak çekti sünger gibi tüm suyu bağrına ve buruştu yüzler..büküldü beller..sırta kambur oldu yarınlar.....sevdada vardı hayatlarında..hayal kırıklıklarıda mutlulukta belki azıcık...ama umutsuzluk yoktu..onlar yalnızlığa mahkum edilişlerinin hesabını sormadılar hiç yavrularına..kiminin kimsesi gelmezdi..kiminin gelirdi ama küskünlüğünü o belli etmezdi..ayakları kesilmesin diye..kursağında yarım kalmış bir ah lokmasıyla..

:46::46::46::46::46::46::46:

kıyamam ya çok güzel
yüreğine sağlık:5:

Çok çok çok güzel olmuş canım:71:

Coook güzel ifade etmissin...:71:

Back