Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana iyi yolculuklar ablacım bide kızına selamlar.Söyle bende onu çok sevdim ablalarınıda sevmiştim zaten.eee böyle anneden böyle kızlar doğardı zaten.Bu arada birara bir kermesimiz vardı yemek satmıştık.Orda bile bu kadar yemek gelmemişti.Sanırım bu Kazen farkıydı.Yapanların ellerine sağlık,hepsi çok güzel görünüyordu.Herkes yatsın bencede:82: hatta Kazen lütfen ben yarın akşam Eskişehire gidip evime girdiğimi belirtene kadar konuyu kilitlesin ay öfff yaa eksik kalmak istemiyorum:86:
amonram kazene özel paket hazırladı biliyom ben
ya bugün büyüklerimizi mutlu etmek en sevdiği şeyleri yapmak
değil miydi amaç
kazen de pek küçük sayılmaz
ben gayet gizli şeyettiydim hatta kendi bile görmedi
malum kişiye teslim ettim
hiç de bişey kaçmıyo maşallah
Ahhh ahhh o sarmalar benimle aynı arabada geldi
hepsini yemek vardıP
Neyse arkadaşlar lak lak yapmaya başladık daha fazla satır meşgul etmeden herkese huzurlu geceler diliyorum ve bu güzel gün için teşekkürlerimi de sahiplerine yolluyorum...
özgürüm teşekkür ederim güzel duyguların ve sözlerin için canım![]()
Sana iyi yolculuklar ablacım bide kızına selamlar.Söyle bende onu çok sevdim ablalarınıda sevmiştim zaten.eee böyle anneden böyle kızlar doğardı zaten.Bu arada birara bir kermesimiz vardı yemek satmıştık.Orda bile bu kadar yemek gelmemişti.Sanırım bu Kazen farkıydı.Yapanların ellerine sağlık,hepsi çok güzel görünüyordu.
aplaaa seni seviyorum böyle ananın böyle güzel kızı olur
ben de onu çok sevdim
lütfen bana videonun linkini atarmısınızzz
lütfen bana videonun linkini atarmısınızzz