• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

kızlar kazen 'in bi anlamı var mı acaba :26:

Herkes yatsın bencede:82: hatta Kazen lütfen ben yarın akşam Eskişehire gidip evime girdiğimi belirtene kadar konuyu kilitlesin ay öfff yaa eksik kalmak istemiyorum:86:
Sana iyi yolculuklar ablacım bide kızına selamlar.Söyle bende onu çok sevdim ablalarınıda sevmiştim zaten.eee böyle anneden böyle kızlar doğardı zaten.Bu arada birara bir kermesimiz vardı yemek satmıştık.Orda bile bu kadar yemek gelmemişti.Sanırım bu Kazen farkıydı.Yapanların ellerine sağlık,hepsi çok güzel görünüyordu.

amonram kazene özel paket hazırladı biliyom ben

ya bugün büyüklerimizi mutlu etmek en sevdiği şeyleri yapmak
değil miydi amaç
kazen de pek küçük sayılmaz:27:
ben gayet gizli şeyettiydim hatta kendi bile görmedi
malum kişiye teslim ettim
hiç de bişey kaçmıyo maşallah:9:

ya bugün büyüklerimizi mutlu etmek en sevdiği şeyleri yapmak
değil miydi amaç
kazen de pek küçük sayılmaz:27:
ben gayet gizli şeyettiydim hatta kendi bile görmedi
malum kişiye teslim ettim
hiç de bişey kaçmıyo maşallah:9:

kime çekmişim acaba
taşlı hatunum :nazar:
valla bgn sana doyamadım :29:
bunu ilk fırsatta yenilememiz lazım

Ahhh ahhh o sarmalar benimle aynı arabada geldi
hepsini yemek vardı :PP

Sarmaları yapan arkadaşında eline koluna sağlık.Çooook yapmıştı.Ben hayret ettim poşetten çıkardıkça kapların hepsinden sarma çıktı.En zoru oydu sanırım.

tebrikler söylenecek çokta söz yok...herşey ortada
orda olmak isterdim,oyları toplamaya çalışırken buanları hayaletmiştim yaşamadan yaşadım...

Neyse arkadaşlar lak lak yapmaya başladık daha fazla satır meşgul etmeden herkese huzurlu geceler diliyorum ve bu güzel gün için teşekkürlerimi de sahiplerine yolluyorum...

özgürüm teşekkür ederim güzel duyguların ve sözlerin için canım:16:

bak bak sen şu işee
tabi tabi yedi sarmaları kazen karnı doydu kaçtı gitti
çaya götürmeyi tabi unutur :))

Neyse arkadaşlar lak lak yapmaya başladık daha fazla satır meşgul etmeden herkese huzurlu geceler diliyorum ve bu güzel gün için teşekkürlerimi de sahiplerine yolluyorum...

özgürüm teşekkür ederim güzel duyguların ve sözlerin için canım:16:

aplaaa seni seviyorum böyle ananın böyle güzel kızı olur
ben de onu çok sevdim:70:

Çok duygulandım keşke bizlerde orada olabilseydik..
Emeği geçen herkesin emeğine,yüreğine sağlık......

ahh ahhh daha topiğe uğrayamayan arkdaşlarımız var
gözleri bozulcak:1:
pasaklımın, speddymin, samsunumun ve diğerleri:16:en önemlisi çok büyük katkısı olan you knowumuz yetişemedi
:5:

Sana iyi yolculuklar ablacım bide kızına selamlar.Söyle bende onu çok sevdim ablalarınıda sevmiştim zaten.eee böyle anneden böyle kızlar doğardı zaten.Bu arada birara bir kermesimiz vardı yemek satmıştık.Orda bile bu kadar yemek gelmemişti.Sanırım bu Kazen farkıydı.Yapanların ellerine sağlık,hepsi çok güzel görünüyordu.

feshanedeki kermesmi ben ordan epey alışveriş yapmıştım=)ama yeniydim henüz sitede zaten siteyi kullanam kılavuzunu okumayı bile çözmem 2 ayımı aldı sadece feshane lafını duyunca bize çok yakın olduğu için atlamıştım.......bilsem böyle güzel şeylere vesile olacağını neler yapardım neler.=)cehaletim diyim başkada bişey demiyim:17:

Yaşlanınca nasıl da hüzün çöküyor insanın yüzüne, bakışlarıyla herşeyi anlatmışlar aslında.
Allah kimseyi halini soracak bir insan sesine muhtaç bırakmasın, kapılara baktırmasın :(
Ben gelseydim dayanabilir miydim bilmiyorum, şu anda dayanamıyorum zira...
Allah görmek istediklerini göstersin hepsine, eşlerine dostlarına evlatlarına vefa ve vicdan versin.
Gelemediğim için çok üzgünüm, gidebilen emeği dokunan herkesi tebrik ediyorum.
Umarım bu son olmaz, duyarlılığımızı daha nice defa gösterebiliriz inşallah...
Ne dersem diyeyim, kelimeler yetersiz kalıyor şu anda, Allah razı olsun hepinizden,
Umarım yaşlılarımız bir nebze olsun dertlerini unutmuştur. :(

Back