yakışır patron kazeneo başını etmiş canım
bizde gözü tamamlıyoz kadın gözüyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakışır patron kazeneo başını etmiş canım
bizde gözü tamamlıyoz kadın gözüyle
ona sormali : )
yanimda ama sizleri cok kiskaniyor : )
saka bir tarafa cok keyif aldim bugun kucagimda gezen fenerli egmen ne zaman GS li olcak ?
bu buluşma çok güzel şeylere vesile oldu.tabiiiii birde kazeni görmüş oldukgerçektende kısa kel ve göbekliymiş
aaa niden kıskanıyor yaww:95:
bu arada o sarmalardan yiyemedim amonranın bana sözü var
siz gizli gizli lüplettiniz tabe
sana da yaparım ayrı paket bi dahakine söz kuzum
canın mı aşerdi kız yoksa
kazen inmisin cinmisinnn yaaa adın dolaşııo hep forumda pardon nickin sama seni görme şerefine daha nail olamadıkc:97:bu buluşma çok güzel şeylere vesile oldu.tabiiiii birde kazeni görmüş oldukgerçektende kısa kel ve göbekliymiş
aaa niden kıskanıyor yaww:95:
bu arada o sarmalardan yiyemedim amonranın bana sözü var
siz gizli gizli lüplettiniz tabe
bu buluşma çok güzel şeylere vesile oldu.tabiiiii birde kazeni görmüş oldukgerçektende kısa kel ve göbekliymiş
ilk sayfada gamzeBen neden videoyu göremiyorummm ( resimlere bakarken ağladığım için videoyu kaçırdım sanırım ama bi videodan bahsediliyor lütfen banada biri link atabilirmi izlemek istiyorum
sendemi ordaydın
tüh kaçırmışım
simadan hatırlarım heralde
bizi kıskanmaz malum abla
şahsen kim rakip olabilir o güzelliğe
evet ben bu sene hep dolma sarcam
o kadar çok söz vermişim ki
sana da sarcam kuzum yiyemedik biz zaten
ama olsun değdi herşeye
gizli değil vallahi hepimize sorduda yedi=)bir tanecik..ben küllü meşhur kurabiyemden yapmıştım ikram edicektim abime ama çekindim=)onunda benim gibi bir yengeç olduğunu bildiğim için=)yemekte sınır yok galiba=):26:
gizli değil vallahi hepimize sorduda yedi=)bir tanecik..ben küllü meşhur kurabiyemden yapmıştım ikram edicektim abime ama çekindim=)onunda benim gibi bir yengeç olduğunu bildiğim için=)yemekte sınır yok galiba=):26:
sendemi ordaydın
tüh kaçırmışım
simadan hatırlarım heralde