• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

kazennin kadınlardan bıktığını düşünmüşümdr hep bizimle uğraşmaktan evlenmez diodum hiçç ama aşk bacayı sarmışşş :1:

bu buluşma çok güzel şeylere vesile oldu.tabiiiii birde kazeni görmüş olduk:1:gerçektende kısa kel ve göbekliymiş:9::kkk:

ona sormali : )

yanimda ama sizleri cok kiskaniyor : )

saka bir tarafa cok keyif aldim bugun kucagimda gezen fenerli egmen ne zaman GS li olcak ?

aaa niden kıskanıyor yaww

bu arada o sarmalardan yiyemedim amonranın bana sözü var
siz gizli gizli lüplettiniz tabe:19:

Son düzenleme:
eymen de öyle fanatik baba varmışki mümkün değil kazen..mazallah evlatlıktan siler adam:)

bu buluşma çok güzel şeylere vesile oldu.tabiiiii birde kazeni görmüş olduk:1:gerçektende kısa kel ve göbekliymiş:9::kkk:

evet evet hatta okadar kısaki beliniz kopuyor konuşurken eğilmekten :9:

aaa niden kıskanıyor yaww:95:

bizi kıskanmaz malum abla
şahsen kim rakip olabilir o güzelliğe:46:
evet ben bu sene hep dolma sarcam
o kadar çok söz vermişim ki
sana da sarcam kuzum yiyemedik biz zaten
ama olsun değdi herşeye:29:

sana da yaparım ayrı paket bi dahakine söz kuzum
canın mı aşerdi kız yoksa:9:

aşerdimmi bilmem ama mirayımın annesinin ısrarıyla iki tane yedim süperdi tadı
:56:baharat mükemmeldi bi daha unutamayacağım lezzet arasında :nazar:
söylemen yeter canım sen tek tek topiği okuyup bu yorumu buldun helal sana
:29:

kazen inmisin cinmisinnn yaaa adın dolaşııo hep forumda pardon nickin :1:sama seni görme şerefine daha nail olamadıkc:97:

aaa niden kıskanıyor yaww:95:

gizli değil vallahi hepimize sorduda yedi=)bir tanecik..ben küllü meşhur kurabiyemden yapmıştım ikram edicektim abime ama çekindim=):56:onunda benim gibi bir yengeç olduğunu bildiğim için=)yemekte sınır yok galiba=):26:

Ben neden videoyu göremiyorummm :(( resimlere bakarken ağladığım için videoyu kaçırdım sanırım ama bi videodan bahsediliyor lütfen banada biri link atabilirmi izlemek istiyorum :(

bizi kıskanmaz malum abla
şahsen kim rakip olabilir o güzelliğe:46:
evet ben bu sene hep dolma sarcam
o kadar çok söz vermişim ki
sana da sarcam kuzum yiyemedik biz zaten
ama olsun değdi herşeye:29:

bencede hiç öyle bi havası yok
kazen abartıyo bence :19:
:9:

afiyetle lüpleticem sarmalarını kuzum :82:
sonrada fotosunu çeker kazene yollarız:86:
malumkişiye sarma sardırır sonra:51:

gizli değil vallahi hepimize sorduda yedi=)bir tanecik..ben küllü meşhur kurabiyemden yapmıştım ikram edicektim abime ama çekindim=):56:onunda benim gibi bir yengeç olduğunu bildiğim için=)yemekte sınır yok galiba=):26:

:60::60:

senin o küllü kurabiyen ilgimi çekmişti
üstünde ne var acaba diyodum
iki dolmadan başka birşeyde yemedim
keşkem sizleri dinleyip yeseymişim herbirinden
insanın o durumda yiyesi gelmiyoki:2:

sendemi ordaydın
tüh kaçırmışım
simadan hatırlarım heralde

egem yoktu canım

ben şahitim hatta kazene takıldım siz dolma sevmezsiniz diye oda sarma dedi yemedi bile doğru düzgün

Herkes yatsın bencede:82: hatta Kazen lütfen ben yarın akşam Eskişehire gidip evime girdiğimi belirtene kadar konuyu kilitlesin ay öfff yaa eksik kalmak istemiyorum:86:

Ahhh ahhh o sarmalar benimle aynı arabada geldi
hepsini yemek vardı :PP

Back