• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Ben nasıl sizin haberiniz olmadan resimlerinizi yayaınlamıyorsam sizdende aynı duyarlılığı bekliyorum. KAzen özellikle resimlerinin yayınlanmasını istemdiğini belirtti.

Lütfen biraz saygı.

yaşam siz başka başka planlar yaparken aslında başınıza gelen şeydir derler ya bugün gördüklerimiz aslında bunun bir sonucuydu...kızımla bugün gelice günün anotomisini çıkardık...annem ne hissetin bugün ihtiyar insanlar hastalar vardı ..tabiki hiç bir şey dedi...annem biliyormusun dedim onların hepsinin 2-3 er tane çocuğu var...ama çocukları onlara bakmak istememiş onlarda oraya sığınmak istemişler..çok güzel bakılıyorlar ama sen yaşlanınca öyle biryerde arkadaşlarınla mı olmak isterdin yoksa çocuklarının mı sana bakmasını isterdin dedim gözleri bir tuhaf oldu..çocuklarım bana baksın anne dedi..peki babanla ben yaşlandığımızda çok hasta olursak sen yada kardeşin bize bakarmısınız yoksa bizi oraya mı götürüsünüz dedim...ben bakıcam anne size dedi kardeşimde bana yardım edicek....ya yorulursan sinirlenirsen dedim...o zaman kocam bana yardım eder dedi.ya kocan istemesse bizi dedim...anneeeee o zaman evlenmem dedi.siz öldükten sonra evlenirim dedi.bir taraftan kapuska yemeği yapmaya çalışıyorum mutfaktayız oda salata yapıyor bana ...dedim annnemmm kurban sen evlen biz annende babanda çok güçlü hiçbir şey olmaz bize.sadece çok yaşlanınca gelir yemek pişirirsin bize yeter...dedim..ama gözlerim zor duruyorumzaten kolay ağlayamam..içim ağlar genelde=(şimdi düşünüyorum..beslediğimiz büyüttüğümüz çocuklarmı bizi ele muhtaç bırakan yoksa başka annelerin çocuklarımı bakmayı kabul etmeypte buna sebep olan....kayınvalidem kayınpederim hiç muhtaç olmayacakları kadar iyi durumdalar ama allahın izniyle bırakmam kimselere kimseyede laf söyletmem arkamdan...evladım görsün nasıl yaşlı bakılır oda baksın ileride rabbimde öyle eş nasip etsin onlara onlarda kötü koyup gitmesinler bizi arada bırakmasınlar bize sebep evlatlarımızı =(erkek yada kız lütfen evlatlarımızı önce aile kavramının bilincine vardırarak büyütelim..şunu bilir şunu söylerim...türk toplumu atasına sahip çıkan toplumdur...biz anadoluda yetişmedik belki ama anadoludan böyle gördük..böyle işittik..herkes yaşlısına sahip çıksın...böyle yerler çok güzel ama inşallah hep boş kalır içleri...annem babaaneme alzeimer hastası bakardı ama bunalınca kızardıda ben banyosunu yaptırır tırnaklarını keserdim..hastanede olsun çalıştığım halde annem gece uyusun evde diye iş çıkışı hastanede sabahlardım...genç kızlara lafım birazda annelerinize bırakmayın bu zorlukları bakmakta zor tabiki kolay değil.sizlerde az buçuk sahip çıkın ninelerinize=)

:20:bir ana baba 9-10 çocuğa bakıyorda o 9-10 çocuk bir ana babaya bakamıyor

yaşam siz başka başka planlar yaparken aslında başınıza gelen şeydir derler ya bugün gördüklerimiz aslında bunun bir sonucuydu...kızımla bugün gelice günün anotomisini çıkardık...annem ne hissetin bugün ihtiyar insanlar hastalar vardı ..tabiki hiç bir şey dedi...annem biliyormusun dedim onların hepsinin 2-3 er tane çocuğu var...ama çocukları onlara bakmak istememiş onlarda oraya sığınmak istemişler..çok güzel bakılıyorlar ama sen yaşlanınca öyle biryerde arkadaşlarınla mı olmak isterdin yoksa çocuklarının mı sana bakmasını isterdin dedim gözleri bir tuhaf oldu..çocuklarım bana baksın anne dedi..peki babanla ben yaşlandığımızda çok hasta olursak sen yada kardeşin bize bakarmısınız yoksa bizi oraya mı götürüsünüz dedim...ben bakıcam anne size dedi kardeşimde bana yardım edicek....ya yorulursan sinirlenirsen dedim...o zaman kocam bana yardım eder dedi.ya kocan istemesse bizi dedim...anneeeee o zaman evlenmem dedi.siz öldükten sonra evlenirim dedi.bir taraftan kapuska yemeği yapmaya çalışıyorum mutfaktayız oda salata yapıyor bana ...dedim annnemmm kurban sen evlen biz annende babanda çok güçlü hiçbir şey olmaz bize.sadece çok yaşlanınca gelir yemek pişirirsin bize yeter...dedim..ama gözlerim zor duruyorumzaten kolay ağlayamam..içim ağlar genelde=(şimdi düşünüyorum..beslediğimiz büyüttüğümüz çocuklarmı bizi ele muhtaç bırakan yoksa başka annelerin çocuklarımı bakmayı kabul etmeypte buna sebep olan....kayınvalidem kayınpederim hiç muhtaç olmayacakları kadar iyi durumdalar ama allahın izniyle bırakmam kimselere kimseyede laf söyletmem arkamdan...evladım görsün nasıl yaşlı bakılır oda baksın ileride rabbimde öyle eş nasip etsin onlara onlarda kötü koyup gitmesinler bizi arada bırakmasınlar bize sebep evlatlarımızı =(erkek yada kız lütfen evlatlarımızı önce aile kavramının bilincine vardırarak büyütelim..şunu bilir şunu söylerim...türk toplumu atasına sahip çıkan toplumdur...biz anadoluda yetişmedik belki ama anadoludan böyle gördük..böyle işittik..herkes yaşlısına sahip çıksın...böyle yerler çok güzel ama inşallah hep boş kalır içleri...annem babaaneme alzeimer hastası bakardı ama bunalınca kızardıda ben banyosunu yaptırır tırnaklarını keserdim..hastanede olsun çalıştığım halde annem gece uyusun evde diye iş çıkışı hastanede sabahlardım...genç kızlara lafım birazda annelerinize bırakmayın bu zorlukları bakmakta zor tabiki kolay değil.sizlerde az buçuk sahip çıkın ninelerinize=)

ağlatmayın artık ya
nerdeyse nefret ettiğim kaynanamı arıycam
o duruma geldim..
ordan çıkınca annemlere gittim
bi sıkı sarılmışım ki babama
kemiklerimi kırdın yarmagül dedi bana
kıyamam ben ya nasıl bırakılır ana baba...
çok mu zordur bi tabak çorba vermek güleryüz göstermek..
off gidip az daha ağliyim:84:

Türkan teyze
Atatürk öldüğünde 4 ncü sınafa gidiyormuş. Allah uzun ömür versin.

Eklentiler

• $DSC_5179.jpg
    $DSC_5179.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 44

CASMİN kızını alnının ortasından öpüyorum....

Keşke Oraya Kaynvalidesini Kayınpederini istemeyen Kişilerde Gidebilse ve asıl onları uzaktan izlesek neler yaşıyorlar o an neler hissediyorlar ve ordan çıktıklarında düşünceleri ne olucak İşte Dedimya Kayınvalide ve Kayınpederini İstemeyen kişiler Gitmeli Oraya..

organizastonu tüm düzenleyenlere
tüm yardısever katılımcılara bizim topikten ank abla ve philemon ablaya duyarlılıklarından ötürü kendi adıma teşekkür ederim...
.:kkk:

Anne ve baba, Rabbimizin

bize bağışladığı nimetlerin

en büyüklerindendir,ne olur biraz merhamet..

Ailemden cok uzaktayim,suan nasil doluyum bir bilseniz..

Aradim konustum,kimseyi anasiz babasiz birakmasin aLLAHIM.

hepiniz bugün çok dua aldınız eminim ,ve çok büyük bir mutluluk ve onur yaşattınız sevgili büyüklerimize....
tüm katılımcı arkadaşlarıma tşk ederim ...

bu kadar ince düşünüp,bu ziyaretin gerçekleştirilmesini sağlayan ,emeği geçen herkese,
curly ve kazen'e de ayrıca tşk ederim ...

dilerim sizler birer nine -dede olduğunuzda yanınızda çocuklarınız ve torunlarınız olsun ve onların kahkaları ile gülümseyin hayata..

sevgilerimle her birinize....:71:

herkesin bir kırılma noktası vardır ya...benimkide bu....dedim ya öyle herşeye ağlayamam hatta bizim evdekiler tavırlarımdan hitler moskof gibi isimler takarlar bana....(ama bu arada en sevilen şahısımdır sözümede saygı duyar kerkes.....)ben böyleyim kabuğum var katı ama sağlamlığımdan değil içim yüreğim yumuşak o kırılmasın diye ördüğüm kabuk=(iki şeye dayanamam rabbim sınamasın inş..bir ağlayan erkek 2 ağlayan yaşlı insanlar..bugün yüreğim burkuldu ...ama serviste olduğum için çokta dahil olamadım herkese.....bir sonrakine gidelim sohbetler edelim..bolca ağlaşalım sırtlarını sıvazlayalım....biliyormusunuz bazen o yaştaki insanlar çok sorunu olmasa bile sırf nazından ağlanıyor...gidelim nazlandıralım şımartalım yeri gelince..=)saedece yaşlılar olmasın kocaman abim inşallah başka yerlerede organizasyonlar ayarlasın bizde gidelim .inş=)

Anne ve baba, Rabbimizin

bize bağışladığı nimetlerin

en büyüklerindendir,ne olur biraz merhamet..

Ailemden cok uzaktayim,suan nasil doluyum bir bilseniz..

Aradim konustum,kimseyi anasiz babasiz birakmasin aLLAHIM.

Aminnnn.kötü evlatların kalbinede rabbim iyilik ihsan eylesin.

Sarmaları yapan arkadaşında eline koluna sağlık.Çooook yapmıştı.Ben hayret ettim poşetten çıkardıkça kapların hepsinden sarma çıktı.En zoru oydu sanırım.

canım dün çook yorulmuştum ama inanki bu gün yorgunluktan eser yok.
kuş gibi hafifim.

Aminnnn.kötü evlatların kalbinede rabbim iyilik ihsan eylesin.

iyi anne baba olabilmekte çok önemli sonuçta o kötü evlatlarıda yetiştiren ve temel kazandıran o anne babalar..bundan öncekiler geçti bittide şimdi bişeyler yapmak lazım evlatların geleceği ve bizim geleceğimiz için aslında.... kişi kişiyi sevmek zorunda değil. kayınvalidenizi kayınpederinizi sevmek zorunda değilsiniz ..hatta anne babanızıda..ama çocuklarınızın yanında en azından onlar hakkında kötü konuşmazsanız yarın öbür gün onlarda büyüklerine hak etmedikleri halde ön yargıyla davranmazlar ve nesil daha sağlıklı büyür atalarına karşı.önce saygı diyorum=)

Son düzenleme:
kızlar herkese yi geceler...hakkınızı helal edin bana=)birlikte bir gün geçirdik..buradada zaman=)benden taraf helali hoş olsun herkese=)fırsat buldukça bakarım artık=)

hepiniz harikasınız emeği geçen herkes sağolsun:46::46:
ne oldum değil ne olacağım demenin gerekliliğini bir kez daha gördük
kocaman yüreklerinizle kocaman sevgiler sunmuşsunuz
o güzel yüreklerinize sağlık :kkk:

Söylenecek o kadar söz var ama yapamıyorum konuşamıyorum içimde ne var ne yok dökmek istiyorum ama dökemiyorum....
kanatsız melek diye bir tabir vardır ben bunu ilk defa o fotoğraflarda gördüm. hayatları,acıları,hüzünleri,sevinçleri yüzlerine ,bakışlarına yansımış...
şu an inanın ellrim titriyor çok tuttum kendimi ama dayanamadım daha fazla. gözyaşlarımı tutamıyorum.bu nasıl bir mutluluktur Rabbim....
sıcacık yürekleri var baksanıza hepsi de nasıl sevgi dolu bakıyorlar,ne kadar da mutlu olmuşlar.Allh hepinizden razı olsun.Büyük emek verilmiş belli.Allahım mükafatınızı fazla fazla verir inşallah.
Ne çok isterdim orada bulunmayı:5:
Defalarca baktım resimlere,videoya her seferinde de yaşamımdan büyük ders çıkardım.Onlar bizim için çok değerli,sevgimize muhtaçlar,onlar için en büyük hediye yanında olup iki çift laf edecek yürek...
Lütfen bunu onlardan esirgemeyelim.
Bu örnek davranışlarınızdan ötürü hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.
Kazen bu mesajımla ilgilenirseniz çok sevinirim.Bir dahaki ziyaretiniz için bir organizasyon düzenlensin.Hepimiz malaesef ki orada bulunamıyoruz.Ortak bir hesap açılsın biz de elimizden geldiğince,yüreklerimizin onlarla olduğunu hissettirelim,katkımız olsun.
Konya 'da bulunan arkadaşlar varsa eğer biz de yapalım böyle bir organizasyon en yakın zamanda , buluşalım,bir yüreği bile ısıtsak bu bizim için çok önemli.Onları hiç yalnız bırakmayalım....
Daha fazla yazamıcam,çok kötü oldum:5:

Back